Ιανουαρίου 28, 2012

Κριση ισοδυναμει με πολεμο. Οτι εχει κτιστει καταστρεφεται για να κτιστει παλι και ταυτοχρονα να γινει ανα-κατανομη προς τα πανω.

“Αστειότητες” χαρακτηρίζει η ΝΔ τα περί διορισμού οικονομικού γκαουλάϊτερ | ANTINEWS

" .. εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές."

διεθνεις ..πιστωτες .. οι κατοχικες δυναμεις .. οι αποικιοκρατες .. οι μοντερνοι αποικοιοκρατες .. πως να το θεωρησει κανεις .. προσβολη .. λογοι ευθυξιας .. παιζουν με τον καυμο του ελληνα .. του σηκωνουν την τριχα .. του αναβουν μεσα ..φωτιες .. φουντωνουν μεσα του .. διαολια .. μνημες αργο-σαλευουν .. ξυπνανε .. θεριευουν ..

γιατι τι αλλο .. ειναι αυτη η κριση .. παρα ενας ..πολεμος .. οπου οτι εχει κτιστει .. καταστρεφεται .. για να κτιστει παλι ..

και ταυτοχρονα ..να γινει .. μια .. ανα-κατανομη .. προς τα πανω ..

καθως .. δεν καταστρεφονται ολα .. αλλα απο τα μεσαια ..και κατω .. απο ανθρωπους που με την δουλεια τους .. και τον αγωνα τους .. αποκτησαν δικαιωματα .. συνταξεις .. καλυτερη ζωη .. αυτους που αρεσκονται οι δεξιοι .. να αποκαλουν ..αστους

οι μεγαλο-κεφαλαιοκρατες .. διατηρουν αθικτη .. και οχι μονο .. αλλα και αυξανουν αυτα που εχουν .. εγιναν .. δανειστες .. πιστωτες .. επενδυτες ..

θελου να παρουν πισω .. αυτα που αναγκαστηκαν να δωσουν ..

να δουμε τι αξιζουν .. αυτοι ..οι διεθνεις πιστωτες .. και το ασκερι που τους προγκαει .. τους καλυπτει .. ποιο ειναι το τσαγανο τους ..

τους κατεχει ..ο φοβος .. να μην ξεμπροστιαστουν .. να μην βγει στην φορα ..

ο κοσμος να δει .. ποια ειναι η ουσια .. οτι τιποτα δεν παιρνουν .. αν δεν τους .. το δωσουν ..

.. φαφουτικα ..σκυλια ειναι .. και γαβγιζουν απο αποσταση .. εκ του ασφαλους

λιγο θελει .. ολοι μαζι να συμπηχθουν σε μια γροθια .. να βαλουν στην ακρη τα ..μιση .. και να βρωντο-φωναξουν ενα .. μολων-λαβε η .. το πιο ..μοντερνο ..παπαρια θα παρεις .. οπως το ..φωναξαν και οι Ισλανδοι ..

Ιανουαρίου 27, 2012

Παρα πολλοι ανθρωποι θελουμε να αντιδρασουμε, δεν ξερουμε ομως με ποιο τροπο.

Θα διαπραγματευθεί ο κ. Παπαδήμος ή θα το παίξει … Παπανδρέου; | ANTINEWS

Μ.Γ είπε:
27/01/2012 στις 11:12 am
"Παρα πολλοι ανθρωποι θελουμε να αντιδρασουμε, δεν ξερουμε ομως με ποιο τροπο."

τωρα .. τι να πεις .. και να του πεις .. αυτο-οργανωση .. απο τα κατω .. αποριων .. εναυσμα .. φταιει ο .. συγκεντρωτισμος της κοινωνιας .. του κρατους ..
να τα περιμενουμε ολα .. απο την ευφυεια των αρχηγων των κομματων .. τα μαγικα ραβδια τους ..

η οργανωση του κρατους .. απο τα κατω .. σκαλι-σκαλι .. κλιμακα-προς-κλιμακα .. επιπεδο-με-επιπεδο .. να ξεπεραστει το εμποδιο .. ελειψης πληροφορησης .. τον πανζουρλισμο που φερνει .. το τι θελει ..ο διπλα .. η ακομα πιο λιανα .. το διπλανο επιπεδο .. σε ολη την βαθμιδα της ιεραρχιας για καθε επιπεδο .. για καθε κλιμακα .. μεχρι την πιο πανω κλιμακα .. το κρατος το ιδιο ..

τα προβληματα .. που απαιτουν λυσεις .. ειναι ειδικα σε καθε βαθμιδα της ιεραρχιας ..και οι λυσεις θα ειναι αποτελεσματικες .. μονο αν δοθουν μεσα απο το πλαισιο της βαθμιδας απο οπου ξεπηδανε .. απο την πιο κατω βαθμιδα μεχρι την πιο πανω .. με την πιο κατω βαθμιδα να την αποτελει ο ..σκετος ο ανθρωπος .. τα προβληματα τα οποια εχει .. και τις λυσεις που απαιτουνται .. συνεχιζοντας με την οικογενεια του .. το μερος που ζει .. το επαγγελμα που κανει .. ολα μεσα στην κλιμακα της ιεραρχιας .. βαθμιδα-σε-βαθμιδα .. τα προβληματα της καθε βαθμιδας .. και οι λυσεις που θα δοθουν μεσα στα πλαισια αυτης της βαθμιδας .. καθ' αυτης .. και πανω σε αυτες τις λυσεις .. οργανωνονται μια-μια ολες οι απο πανω βαθμιδες ..

στην σημερινη εποχη .. βγαζουν αποφασεις ..οι απο πανω .. χωρις να υπολογιζουν τους ..απο κατω .. οι παραμετροι που μεσα στα πλαισια τους ..αποφασιζουν .. δεν λαμβανουν υπ' οψιν .. τους απο κατω .. τον σκετον ανθρωπο ..

μεσ' το μυαλο τους .. κυριαρχει η σκεψη .. οτι .. ελα μωρε .. θα σκιστει .. θα προσαρμοστει .. θα μπορεσει να φαει ενα κομματι ψωμι .. να κοιμηθει σε ενα παγκακι .. λιγο το κακο ..οταν εχουμε να κοιταξουμε .. το συνολο της κοινωνιας .. του κρατους .. και ειδικα τον εαυτουλη μας ..

και ο ..σκετος ο ανθρωπος .. γινεται ..τελατινι .. σκιζεται .. αδυνατει .. διαλυεται εις τα εξ ων συνετεθει .. και αυτοι χαμπαρι δεν παιρνουν ..

αυτο που χρειαζεται ... αυτο που αρμοζει .. για την καθε κλιμακα της ιεραρχιας .. οντας .. ολα οργανομενα ..πανω στην βαση .. της κατωτερης βαθμιδας

το καθε επιπεδο .. ενδιαμεσα .. συντονιζεται για να προσφερει λυσεις .. αυτο που χρειαζεται ... αυτο που αρμοζει .. για την καθε κλιμακα της ιεραρχιας .. οντας .. ολα οργανομενα ..πανω στην βαση .. της κατωτερης βαθμιδας

... και μεσα απο αυτες τις διαδικασιες συντονισμου ξεπηδανε οι ανθρωποι που αναλαμβανουν να φερουν σε περας .. οτι απαιτειται για την ευρυθμη λειτουργεια του επιπεδου στην δικαιοδοσια τους .. αποκτανε γνωσεις .. εξειδικευονται .. επεξεργαζονται τις λυσεις ..στα προβληματα .. στο επιπεδο τους .. γινονται ..ξεφτερια σε αυτο που κανουν .. εχοντας την γνωση, οτι χρειαζεται να ξερει σε οτι αφορα το επιπεδο να στελνει στο αμεσως απο κατω επιπεδο εντολες .. για οτι το απο κατω επιπεδο ..πρεπει να κανει .. το κ επιπεδο να συντονιζει το κ-1 επιπεδο .. και να συντονιζεται απο το κ+1 επιπεδο .. το καθε επιπεδο να οργανωνεται πανω σε αυτη την βαση ..

και απο κει ..να βγαινουν οι αρχηγοι .. μεσα απο τα σπαργανα της κοινωνιας ..

δεν ειναι ουτε ..ουρανοκατεβατοι .. ουτε θεοσταλτοι

Ιανουαρίου 26, 2012

Ελλαδα. Μμνημονια. Την προοριζουν για τον φτηνο-εργασιο-βολωνα της ευρωπης .. επεται .. Πορτογαλλια .. Ιρλανδια .. Ισπανια .. και ..και ...και ..

Σε λίγο θα μας λένε και οι Ευρωπαίοι ότι δεν διάβασαν το Μνημόνιο | ANTINEWS


Μνημονια .. δεν το διαβασαν οι ευρωπαιοι .. μωρε τι μας λες; .. περικοπες μισθων .. αποδοχων .. για να ενισχυσουν την ανταγωνιστικοτητα ..

.. προετοιμαζουν την Ελλαδα .. για μια φτηνη εργασιακη αγορα .. ελληνες .. φτηνα εργατικα χερια .. να δεις αναπτυξη τοτε .. μια νεα Τουρκια ..

..ματσο .. τα επενδυτικα κεφαλαια .. θα στριμωχνονται .. ποιος να πρωτο-προλαβει .. να μην χασει την ευκαιρεια .. τις εκπτωσεις ..

.. αντι να ψαχνουν .. με το κυαλι .. ..χωρες του σκοτωμου ανα την υφηλιο .. γιατι να μην τις δημιουργησουν

.. θα ενσκηψουν στην ελλαδα .. σαν ακριδες .. θα λιγδωσει το εντερο του ελληνα .. ποιος την χαρι του ..

... οταν ολοι ..θα ψωμο-λυσανε .. και δεν θα 'χουν που την κεφαλην κλειναι .. θα ειναι πληρως ..ικανοποιημενοι .. και με μισθο ..σκλαβου .. που λεει ο λογος ..

.. η ελλαδα .. ο φτηνο-εργασιο-βολωνας της ευρωπης .. επεται .. Πορτογαλλια .. Ιρλανδια .. Ισπανια .. και ..και ...και ..

κριση .. βαζει κανενας στο νου .. τα πιο απιθανα πραγματα .. δολοπλοκιες, συμπαιγνειες σε βαρος .. και αλλα παρομοια ..

και η πραγματικοτητα σε κοιταζει .. καταματα .. και σου λεει ..μαλακα .. μου κοστιζεις πολυ .. μου ελαφραινεις το ..πουγκι .. μεχρι εκει που δεν παιρνει .. δεν παει αλλο ..

απλες καπιταλιστικες συνταγες .. δεν αλλαξε τιποτα ..

Ιανουαρίου 25, 2012

Δανεια, επενδυσεις, PSI. Προδιαγραφες χαους, τα δεκατα των ποσοστιαιων μοναδων και τα δισεκατομμυρια ευρω. Συνταγες απληστιας..

Η δανειακή σύμβαση, το psi και η σπέκουλα των «σωτήρων» της Ελλάδας | ANTINEWS

"Τα επιτόκια είναι και ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις για το κούρεμα δεν πάνε καλά. Οι πιστωτές παίζουν πόκερ για δέκατα των ποσοστιαίων μονάδων, τα οποία αν αθροιστούν σημαίνουν δισεκατομμύρια ευρώ."

..δέκατα των ποσοστιαίων μονάδων .. το μηδαμινο .. ενα τοσο δα φτερουγισμα πεταλουδας .. αν αθροιστούν σημαίνουν δισεκατομμύρια ευρώ .. κι η καταιγιδα .. στις κουτρες των ελληνων .. με προδιαγραφες ..χαους ..σκετου .. δουλευουν

το ..δανειοδοτικο συστημα .. κομμενο και ραμμενο .. με συνταγες απληστιας .. για τον θεοσταλτο ..καπιταλισμο

πανω-τοκια ..πανω στα πανω-τοκια .. πανω-τοκισμος .. φασουλι στο φασουλι .. ρογα με ρογα .. και να σου και σου βγαινει ενας αμπελωνας σταφυλια .. και με το κρασι τους.. να μεθανε .. οι ..απληστοι επενδυτες .. κραιπαλες .. για χρονια και ζαμανια .. εις υγειαν των κοροιδων ..

η απληστια ειναι ..καλληηηηη

Εμπιστοσυνη φερεγγυοτητα, οι κακοφτιαγμενοι πυλωνες του καπιταλισμου.

Όταν το BBC ανακάλυψε τον Μαρξ… | ANTINEWS

"Αυτή η άποψη είναι λάθος, και επιδεικνύει κακή πληροφόρηση, αφού η εμπιστοσύνη, και η φερεγγυότητα αποτελούν πυλώνες του καπιταλισμού."

.. κακή πληροφόρηση .. εδω βλεπω ..παραπληροφορηση .. εθελοτυφλικη ..πληροφορηση ..

εμπιστοσυνη .. φερεγγυοτητα .. πυλωνες .. τι ειδους ..πυλωνες ειναι αυτοι .. κακομουτσουνοι ..και κακοφτιαγμενοι ..

..εδω σκουζει ο κοσμος .. απο ακρου σ' ακρον της γης .. ολους τους δολιους τροπους .. που απεργαζονται οι καθε λογης πρακτικοι του καπιταλισμου .

καταχρησεις .. απατες .. ποδοπατηση της εμπιστοσυνης και της φερεγγυοτητας .. στην καθημερινη δραση του

πρακτικες .. το ..οτι δεν υπαρχει κανενας .. νομος που να σου απαγορευει .. να εκμεταλευτεις τον μαλακα .. βριθουν ..

απο το πιο μηδαμινο .. τις διαφημησεις .. που αθροα .. βασιζονται πανω στην αγνοια των ανθρωπων .. για να πουλησουν προιοντα και υπηρεσιες ..

εφευραν ..και τα ψιλα γραμματα που απο ντροπη τα καταχωνιαζουν .. σε μια απομερη ακρη .. τους πιανει συγκρυο ..μηπως και τα δει ο πελατης

καταντανε ..γραφικοι .. ολοι οσοι προσπαθουν .. να βρουν κατι να στηριξουν .. αυτο το αισχρο κατασκευασμα ..

ανατρεχοντας .. στα ευαγγελια του .. τις γραφες ολων των σοφων του καπιταλισμου .. δινοντας μια αυτη καθ' αυτη ουτοπια του .. ολοδικη του

αρχες ... που οι ιδιοι οι χρηστες .. τις εχουν στραπατσαρει ηδη ..προ -πολλου .. πανω στην πραξη του καπιταλισμου ..

δολο .. στο BBC .. αυτο εχουν μονο να πουν .. και οχι οτι θαραλεα η σταση του .. οτι ανοιξανε η του ανοιξανε τα ματια του ..

Ιανουαρίου 24, 2012

ενας κοσμος χωρις λεφτα .. σκετη ουτοπια .. θα σου πει καποιος .. αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα .. μια αλλη πολυπλοκοτητα ..

ενας κοσμος χωρις λεφτα .. σκετη ουτοπια .. θα σου πει καποιος .. αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα .. μια αλλη πολυπλοκοτητα ..


"Το οικονομικό θαύμα της χώρας οφείλεται στην εισροή ξένων κεφαλαίων, που όμως σύντομα θα διακοπεί. Οι ευρωπαϊκές τράπεζες έχουν σοβαρά προβλήματα, και η Τουρκία δεν αποτελεί πλέον το ιδανικό μέρος για επενδύσεις."

Το τέλος του τουρκικού «θαύματος»;

Μας εχετε γαμησει με αυτα τα επενδυτικα κεφαλαια .. εδω τοσα λεγονται για φιατ λεφτα .. κοβουνε μονεδα αβερτα .. οποτε τους καπνισει .. καπνο για φουμαρα .. και αυτα ειχε .. τα πιασε γερα η Τουρκια ..και για αυτο προκοψε .. ενω η κασιδα η ελλαδα .. με το κυαλι μονο εβλεπε τα επενδυτικα κεφαλαια .. να περιπτανται του εναεριου χωρου του φιρ των αθηνων .. για προορισμο την Τουρκια .. και οι μια ζωη μπουνταλαδες Τουρκοι παραγουνε αβερτα .. πλουταινουν ..

τωρα πως γινεται .. απο κοπανιστο 'καπνο' .. χαρτια .. κωλοχαρτα .. τα οποια τα αγιασαν .. ο αγιος Ομπαμα η Μπους η δεν ξερω ποιος αλλος αγιος ανθρωπος .. και απο την συνηθη χρηση τους .. το να σκουπιζεις τον κωλο σου .. μετα που κανεις την αναγκη σου .. μονομιας γινανε .. τα εφαλτηρια της αναπτυξης .. της Τουρκιας .. η οποιασδηποτε αλλης χωρας .. Ινδιας .. Κινας .. και οποιεσδηποτε αλλες τιγρεις της Ασιας ..

για να υπαρξει αναπτυξη .. τι χρειαζεται .. ανθρωποι .. για να δουλεψουν ..οι πρωτες υλες για να τις δουλεψουν .. και τα μηχανηματα για να τα δουλεψουν .. οι ανθρωποι .. για να παραγουν πλουτο .. και για ολα αυτα .. υποτιθεται τα κανεις με τα χαρτια που τα ονομασαν λεφτα ..

με λεφτα πληρωνεις τους αθρωπους που δουλευουν .. με λεφτα πληρωνεις τις πρωτες υλες που χρειαζεσαι .. με λεφτα πληρωνεις και συντηρεις τα μηχανηματα που χρησιμοποιεις .. και περιμενεις να βγαλεις τα λεφτα που ξοδεψες .. πουλωντας τα προιοντα και τις υπηρεσιες που παραγεις .. και επειδη τα πουλας περισσοτερο απο οτι εχεις ξοδεψει .. ετσι πλουτιζεις ..

και τι σημαινει ..πλουτιζεις .. εχει καμμια σημασια αυτο .. τι επειδη .. εχεις μαζωξει στην τσεπη ενα σωρρο κωλοχαρτα .. εχεις πλουτισει .. κωλοχαρτα ειναι .. μονο για να σκουπιζεις τον κωλο σου .. εχουν αξια .. και αυτος που τα αγιασε και τους εδωσε την φιατ αξια .. τα ξε-αγιαζει .. και αντε τρεχα-γυρευε ..

αυτο που μετραει .. ειναι τα προιοντα και οι υπηρεσιες .. που οι ανθρωποι εφτιαξαν .. που τα χρησιμοποιουν για να καλυτερεψουν την ζωη τους .. προιοντα και υπηρεσιες που οι ιδιοι οι ανθρωποι και οχι τιποτα γαμημενα κεφαλαια .. εφτιαξαν .. δημιουργησαν .. αντε να βαλεις τα οποιαδηποτε κεφαλαια .. οποιουδηποτε μεγαλο-κεφαλαιοκρατη .. και να τους πεις .. αντε ρε .. βγαλτε μας προιοντα .. δωστε μας υπηρεσιες .. και θα παρεις .. ουτε και σκατο .. που λεει ο λογος ..

η ολη διαδικασια παραγωγης προιοντων και υπηρεσιων .. μπορει να γινει με το να συνεννοηθεις με αυτον που παιρνεις τις πρωτες υλες .. χωρις λεφτα .. γιατι να πληρωνεις γαμησιατικα, τοκους και αλλες μαλακιες .. σε τραπεζες και αλλους μεσαζοντες .. να σου τις δωσει .. και να του δωσεις πισω τα προιοντα που βγαζεις απο αυτες .. χωρις να τους ζητας λεφτα για αυτα που του δινεις .. και οσοι δινουν υπηρεσιες .. να σου τις δινουν και να παιρνουν τα προιοντα που βγαζεις .. και ολη η διαδικασια γινεται .. χωρις να υπεισερχονται .. χωρις να χρειαζονται λεφτα .. καθολου ..

οι πρωτες υλες .. σε αγαστη συνεργασια με τεχνιτες ανθρωπους .. γεννοβολανε προιοντα .. να φαει και να ευχαριστιθει ενας ανθρωπος .. αξιοι και προκομμενοι ανθρωποι δημιουργουν και προσφερουν υπηρεσιες .. που πραγματικα χρειαζονται αλλοι ανθρωποι .. δουλειες που ανθρωποι τις κανουν με μερακι .. γιατι τις αγαπανε .. τις κανουν κεφι .. και οχι γιατι θα πρεπει να τις κανουν .. δεν εχουν την αναγκη κανενος .. γιατι οτι χρειαζονται τους τα προσφερουν αλλοι .. που και αυτοι κανουν αυτο που κανουν με μερακι ..

πλουτος χωρις λεφτα .. τοτε να μιλας για πλουτο .. πλουτο που μεταφραζεται .. σε ζωες ..χαρισαμενες .. που λεει ο λογος ..

ενας κοσμος χωρις λεφτα .. σκετη ουτοπια .. θα σου πει καποιος .. αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα .. μια αλλη πολυπλοκοτητα ..

το ανθρωπινο μυαλο .. ο ανθρωπινος νους ειναι φτιαγμενος για μια τετοια δουλεια .. κομμενος και ραμμενος .. εχει ολα τα απαραιτητα εργαλεια .. για να ξεδιαλυνει τετοιες πολυπλοκοτητες .. οτιδηποτε πολυπλοκοτητες μπορει να βαλει ..ο νους ..καποιου ..

ο σημερινος κοσμος .. η πολυπλοκοτητα που τον διακρινει .. φτιαγμενη πανω στις αρχες της απληστιας .. του φαταουλισμου .. της λαιμαργειας οπως μας λεει και ο σοφος FT .. και αυτη η απληστεια, λεει, μας δινει τα προιοντα και τις υπηρεσιες που χρειαζομαστε .. και οχι κωλο-υπηρεσιες ..που το μονο που κανουν ειναι να σου βγαζουν την ψυχη .. καθως αυτος που τις παρεχει ..ορμειται απο την απληστια .. ασφαλειες, επενδυτικες συμβουλες .. ενα σωρρο απο αυτες .. και στα απο τετοια του αν εσυ εισαι ικανοποιημενος .. γελαει μεχρι τα μπουνια στο δρομο για την τραπεζα .. για να καταθεσει τα κωλο-χαρτα που βγαζει

οπως αυτη η σημερινη πολυπλοκοτητα .. βασισμενη στην απληστια .. εχει δωσει ολες αυτες τις δομες που μεσα τους ζουν τις ζωες τους οι ανθρωποι .. ετσι και η πολυπλοκοτητα .. οπου εχει εξαλειψει την αναγκη του χρηματος .. ειναι και αυτη ικανη να μας δωσει συστηματα .. δομες μεσα στις οποιες μπορουν να ζουν οι ανθρωποι..

ο κοσμος ολος .. μια μεγαλη παραγωγο-μηχανη

Ιανουαρίου 12, 2012

Eν τω αρχηγω πινακιον .. εναποθετω την κεφαλην μου

Antinews:Η μιζέρια της κριτικής στον Σαμαρά

Σαμαρας ..και Σαμαρας .. (μας πρηξανε) .. κανουν ..σαν να χανεται το εδαφος ..κατω απο τα ποδια τους .. κενοοοοο .. απυθμενο ..

γυροφερνουν .. γυρω-γυρω ολοι .. στην μεση ο Μαν.. ο Αντωνης .. και ολοι καθονται στη γη ..και προσκυνανε ..

η καθε τους .. φαεινη ιδεα .. σταματαει .. σωνει και καλα .. στον Αντωνη .. η αρχη ..ο Αντωνης ..και το τελος ..ο Αντωνης ..

και το ζουμι ειναι .. ολες αυτες οι ιδεες που πετανε .. αν δεν της βαλει ..σφραγιδα ο αρχηγος .. δεν αξιζει ..τιποτσις


λεγαμε ..για αρχηγικα κομματα .. κατι που δεν εχω ακουσει για καιρο .. αλλα αυτη η νοοτροπια εχει κολλησει σαν βδελα μεσ' το μυαλο .. δεν λεει να φυγει με τιποτα

το να πω .. οτι η ΝΔ .. ειναι η μονη παραταξη .. που κανει σαν τρελλη για τον αρχηγο της .. δεν θα πρεπει να πεφτω εξω ..


θελουμε αρχηγο .. ειμαστε ..ζαβα .. δεν μπορουμε χωρις αρχηγο .. θα πεθανουμε ..χωρις αρχηγο .. θεε μου ..φερε μας ενα αρχηγο ..

φαινεται .. ειναι ιδιον του δεξιου .. που φουσκωμενα τα μυαλα του .. απο την ατομικοτητα .. ξεχασε τι εστι ..ατομικοτητα ..

η ..του .. ειναι αγνωστη .. την παραγνωριζει .. την παραμελει .. την ποδοπατει .. την χρησιμοποιει εκει που τον συμφερει ..

..οτι και να διαλεξεις .. στο ιδιο συμπερασμα φτανεις ..

και να σκεφτει κανεις .. οτι δεν θελουν .. αρχηγο .. τον ανεχονται .. ατομικοτητα γαρ .. ο καθε ενας .. εχει μια κρυφη επιθυμια μεσα του .. να θελει να γινει αρχηγος .. στην θεση του αρχηγου ..


αντε τωρα .. να περιμενεις κατι .. απο αυτους τους ανθρωπους

Ιανουαρίου 11, 2012

Ατομικοτητα. Οι μοναδες παλλονται. Αλληλενδετα. Συγχρονισμος στα πεδια των ιδεων. Ιδεες προς την ολοκληρωση τους σε αρχες.

Ξεκαθαριζοντας τις εννοιες, δεξιος και αριστερος. Απαλείφοντας του τονους που οι καπιταλιστικες κοινωνιες επεβαλαν.

"Οι εννοιες δεξιος και αριστερος συνυπαρχουν μεσα μας, η ατομικοτητα μας και το ανεξελεγκτο 'εγω' μας και η προσγειωση στο οτι δεν ειμαστε μονοι σε αυτον τον κοσμο."

.. ατομικοτητα ... παλλονται .. αλληλενδετα .. συγχρονισμος .. στα πεδια των ιδεων .. ιδεες που τεινουν στην ολοκληρωση τους σε αρχες .. και με την ολοκληρωση τους σαν αρχες .. στην ολοκληρωση του ανθρωπου .. και μεσα απο την ολοκληρωση του ανθρωπου .. στην ολοκληρωση των κοινωνιων που μεσα τους δρα και ζει ..

τα συστηματα εναλασσωνται .. παρερχονται .. ξεπερνιονται .. ξευτελιζονται .. υποτασσονται .. ιδεες ..αρχες που προσταζουν .. που καταλυουν την εννοια ανθρωπος .. που την υποδουλωνουν στα εσχατα .. που την αντιμετωπιζουν σαν ενα τιποτενιο αντικειμενο .. πεταγονται στα σκουπιδια ..μια-μια .. ξεδυαλυνοντας τις αυταπατες .. ξεκαθαριζοντας την ηρα απο το σιταρι .. οικονομια, κερδη, εισοδηματα .. με οποιαδηποτε μορφη και αν παρουσιαζονται .. που αναδεικνυονται .. που αποτελουν τροχοπεδες στην ανελιξη του ανθρωπου .. περνιονται σβαρνα .. εξαφανιζονται ..

αληθινος προς τον εαυτο του .. απο οποιοδηποτε μετεριζι και αν ορμειται .. απο οπου τον ερριξε η τυχη η γεννηση του .. μεχρι στο σημειο που να αναγνωριζει .. οτι, οτι ειναι αληθινο στον ενα .. ειναι αληθινο και στον καθενα .. οχι να καπηλευτει .. αλλα να ενσωματωθει .. ψυχη τε και σωματι .. σε αυτο που αναδεικνυεται καθημερινα ..

μια τετοια ταση μεσα στον ανθρωπο ειναι παγκοσμια .. ξεπερνα τα ορια ..ολων των χωρων, φυσικων και νοητων .. που αποδεικνυονται στενα .. και στεναχωρα .. ασφυκτειουν .. και κατω απο την πιεση σκαζουν

και βημα-βημα αναδυεται σε αυτο που πραγματικα ειναι .. και η ταση αυτη μεσα στον ανθρωπο ειναι τοσο δυνατη .. λαιλαπας που παρασερνει τα παντα στο διαβα του .. ουαι και αλιμονο .. τοις ηττημενοις

Ιανουαρίου 03, 2012

Η βαση στηριξης του καπιταλισμού στις κοινωνιες. Το ..αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να θελει να γινει εκατομμυριούχος.

Η βαση στηριξης του καπιταλισμού στις κοινωνιες. Το ..αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να θελει να γινει εκατομμυριούχος.

"drider είπε:
03/01/2012 στις 1:36 pm

Ούτε ανίκανοι είναι ούτε αναποτελεσματικοί. Προσκολλημένοι είναι σε συγκεκριμένες ιδεολογικές απόψεις και ειδικά συμφέροντα. Αναφέρομαι και στους έξω (ευρωπαίοι) και στους μέσα (κυβέρνηση).
"

προσκολλημένοι είναι .. οι αγορες .. και συνεχεια οι αγορες .. μας (τα) ..εχουν πρηξει .. με τις αγορες .. μα την σερβιρουν .. αυτην την πανακεια .. σαν μαννα εξ ουρανου ..

και τι ειναι οι αγορες ..μια συμμορια απο αδιστακτους μεσαζοντες .. μοναχοφαηδες .. που τρωνε και καλοπινουν .. στις πλατες αλλων .. αυτων .. που μοχθουν ..

εχουν κεφαλαια σου λεει ο αλλος .. και οι ανθρωποι χρειαζονται τα κεφαλαια .. και απο που τα βρισκουν αυτα τα κεφαλαια .. απο ποσοτικες χαλαρωσεις

τις προαλες η ΕΚΤ εδωσε τζαμπα χρημα .. και ξεσαλωσαν .. να ηταν και αλλα .. τα καταπιε ..ο βοθρος .. και δεν γεμισε ..

δεν τα βγαζουν απο τις τσεπες τους .. τα περιμενουν απο τα κρατη ..

αυτα που ηδη μπηκαν στις τσεπες .. μπηκαν σε τσεπες γεματες καβουρια .. αδυνατον να τα βγαλεις .. η τα εχουν ηδη ξοδεψει .. και πανε πια .. τα υψηλα δωματα .. εχουν και υψηλες απαιτησεις .. ενα τροπος ζωης .. που ξεπερναει λογικες .. που με τα λεφτα που ξοδευουν .. μπορουν να ζησουν χιλιαδες οικογενειες ..

στηριζεται πανω στην μεγαλυτερη μαλακια .. που δερνει τον ανθρωπο .. βγαινει .. ο καθε ενας .. οσο αχαμνος και να ειναι .. και να υπερασπιζεται τον καπιταλισμο .. να θελουν οι ανθρωποι να γινουν εκατομυριουχοι .. να τρωνε με χρυσα κουταλια .. και να εχουν ολους τους αλλους υπηρετες τους .. και να σκιζονται να εκπληρωσουν την καθε μαλακισμενη επιθυμια τους ..

πανω σε αυτην την μαλακια .. στηριζεται ο καπιταλισμος .. τα στοιχηματα .. τα λοττο .. τα εκατομυρια που υποτιθεται .. οτι σκορπανε .. για να γινουν ολοι εκατομυριουχοι ..

γινετε .. σε τετοιο σημειο .. που ο αλλος ακομα και να πεθανει .. ειναι ετοιμος .. για να υπερασπιστει το δικαιωμα του .. να γινει καποια μερα ..εκατομυριουχος .. στην θεση του εκατομυριουχου .. και πανω σε αυτην την μαλακια του .. πεζευουν .. οι αγορες .. και γαμανε τον αδοξαστο στους ανθρωπους ..

και επειδη ανεχεται .. αφηνει αυτους που εχουν γινει εκατομμυριούχοι .. να του καθονται στο σβερκο .. και να τον ταραζουν στις φαπες και στα χαστουκια .. και να λεει ..και ευχαριστω .. και απο πανω ..

δεν εχουν τιποτα αλλο μεσ' το μυαλο τους .. παρα να ξεζουμιζουν ..οτι καλο βγαζει ο ανθρωπινος νους