Ιουνίου 24, 2013

στα ..μεσα μαζικης ενημερωσης .. αντιπαλοι .. και χωρις εισαγωγικα .. οι πολιτες ..

Κυβερνητική τηλεόραση ήταν πάντα η ιδιωτική - RAMNOUSIA

"Έκαναν «ψυχολογικές επιχειρήσεις» με σκοπό να καταρρακώσουν το ηθικό του «αντίπαλου», των πολιτών."

στα ..μεσα μαζικης ενημερωσης .. αντιπαλοι .. και χωρις εισαγωγικα .. οι πολιτες ..

ο λογος υπαρξης τους .. παγκοσμια .. προσφερουν .. να προσφερουν ανεκτιμητες υπηρεσιες στην καθε εκαστοτε εξουσια ..

η πεμπτη ..εξουσια .. για να επιφερουν υπουλα κτυπηματα .. κατω απο την μεση ..στα αχαμνα .. να κατανταν τον πολιτη .. να σιχαινεται τον εαυτο του.. να καταριεται την ωρα και την στιγμη ..που γεννηθηκε ..ανθρωπος .. το ..τι κτηνος ..γεννηθηκε .. ανθρωπος και κτηνος ..μια λεξη ..

τα εργα ..εξυψωνουν τον ανθρωπο ..τα μεσα μαζικης ενημερωσης εχουν σαν αντικειμενο .. να καταβαραθρωνουν την εννοια ανθρωπος ..

και σαν συνεπεια να σπερνει διχονοια αναμεσα στους ανθρωπους .. να βλεπει ο καθενας τον διπλα του ..με μισο ματι ..

να βλεπει τους ανθρωπους γυρω του σαν ..κτηνη .. ετοιμα να ορμησουν για να τον φανε ..

πως να σηκωσει φωνη .. οταν του κανουν πλυση εγκεφαλου ..το ποσο αναξιος ειναι .. δεν αξιζει τιποτα .. η φωνη του ..

..θα πρεπει να υπαρχει παντα ..στο πισω μερος του μυαλου του ανθρωπου .. να τους λενε να πανε στο διαολο ..και ακομα παραπερα ..

κατι που επιδιδονται με παρρησια τα μμε .. 

Ιουνίου 22, 2013

Συρια αφοπλισμος ολοκληρωτικος, να μιλανε οι ανθρωποι και οχι τα οπλα. Να μην τολμα κανεις να επιβαλει την αποψη του κατω απο τις καννες των οπλων.


Πούτιν: Πολιτικό κενό στη Συρία με άμεση αποχώρηση Άσαντ .. μετατρεψε.. την Συρια σε ενα απεραντο παζαρι για οπλα ..


Πούτιν..  ιμπεριαλιστες ..οποιασδηποτε αποχρωσης και προελευσης ..

αυτο ειναι .. το τελευταιο τρικουβερτο παζαρι οπλων ..

.. να καταντατε μια χωρα ξεφραγο αμπελι στις βρωμερες ορεξεις σας ..

.. ανθρωποι-πιονια στα ..γαμημενα ..γεωπολιτικα σας παιχνιδια  .. μαααλακες .. καριοληδες ....

Πούτιν: μετατρεψε.. την Συρια σε ενα απεραντο παζαρι για οπλα ..

.. τα οπλα δωσανε δυναμη σε εκεινους που δεν αντιπροσωπευουν τους Συρους πολιτες ..

αυτο που ξεκινησε αυθορμητα .. η εκφραση της αγανακτησης των Συρων εναντια στον Ασσαντ ..

το εκμεταλευτηκαν αγρια ..για να εξυπηρετησουν τους .. ιδιοτελεις σκοπους των πολεμικων τους βιομηχανιων ..

οι Συροι .. θα βρουνε τον δικο τους το δρομο .. μονοι τους και χωρις οπλα ..

Πουτιν .. δεν αφησε να φυγει ο Ασσαντ ..τοτε που θα επρεπε να φυγει ..τωρα τον νοιαζει το πολιτικο κενο ..

να γυρισει η κατασταση .. σε εκεινη την εποχη που η φωνη των Συρων πολιτων μετραγε περισσοτερο απο τα κροταλισματα των οπλων ..

να σταματησουν να οπλιζουν ..και παραυτα ..αφοπλισμος .. ολοκληρωτικος .. να μην χρειαζεται για κανεναν .. να τολμησει να επιβαλει την αποψη του .. κατω απο τις καννες των οπλων ..

οι Συροι ..θα βρουνε τον δικο τους το δρομο .. μονοι τους και χωρις οπλα ..

τους αρπαξαν μεσα απο τα χερια τους ..την ευκαιρεια να καθορισουν τις τυχες τους ..

αυτο που ειχαν οι πολιτες απο την Αιγυπτο .. την Τυνησια ..

γιατι δεν προλαβαν ..τους αιφνιδιασαν .. τους επιασαν .. εξ απηνης ..

ομως ανασυνταχτηκαν ..οπως δειχνει σε αυτο που εγινε στην Λυβυη .. οτι δεν μπορουσαν να κανουν .. στην Τυνησια την Αιγυπτο

στο μυαλο τους .. δεν μπορουσαν να το χωνεψουν .. να γινονται ..τετοια πατιρντι ..και να μην βγαλουνε κανα ..φραγκο .. να μην πουλησουνε κανα οπλο .. οι ..πολεμο-βιομηχανιες θα μεινουν χωρις δουλεια .. θα μεινουνε πισω ..στην αναπτυξη ..

και με την Συρια ..ειχαν ολον τον καιρο .. οργανωθηκαν ..

οι δυσμοιροι Συριοι .. οι συγκυριες εναντιον τους .. δεν μπορεσαν να αποφυγουν της προσοχης .. της στοργης .. των προστατων ..των νταβατζιδικων ..μεγαλοδυναμεων του κοσμου ..

ο  ιμπεριαλισμος ..ανασυνταχτηκε

δεν ηθελε να αφησει .. την ευκαιρεια να παει χαμενη ..

Πουτιν.. Ομπαμα ..Καμερον .. Μερκελ .. Ολαντ ..δεν σας εχει ..κανενας αναγκη .. να καθισετε στα αυγα σας ..

Ο λαος ..λυκος. Καταντια η ..υπερ του; ..να το παρει πανω του; ..

Λίγο πριν την έξοδο από τη Βουλή βρίσκονται ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ | ANTINEWS 


"Ότι δηλαδή έξω από το μαντρί στις κρίσιμες ώρες σε τρώει ο λύκος, δηλαδή ο λαός."...γραφει..το αρθρο..

αλλο παλι ..και αυτο ..ο λαος ..απο προβατο ..εγινε λυκος .. promotion; ..

.. ρε ..

κοιτα να δεις .. δηλαδη ..ο λαος ..εγινε ..λυκος .. και η βουλη .. το μαντρι ..και οι βουλευτες ..προβατα ..προβατακια ..αρνια ..

πως ..να το παρει ..κανεις ..σαν καταντια ..η .. να το παρει πανω του .. υπερ του ..

το οτι ..εχει δοντια ..κοφτερα ..και νυχια γαμψα ..και θα κατασπαραξει ..οποιον τολμησει να βγει απο το μαντρι ..

ο λαος .. λυκος ..που μπορει ..και να ντυθει ..γιαγια  .. για να φαει .. τις αμοιρες ..τις κακομοιρες ..κοκκινοσκουφιτσες ..βουλευτες ..

συγχιση ..μεσα στο μυαλο του γραφοντα .. μπερδεψε τα ..προσωπα στον μυθο..

η ..απλα δειχνει .. πως τα βλεπει τα πραγματα .. και κατα συνεπεια πως τα κομματα ..τα βλεπουν ..

απο την απεναντι οχθη .. απο εκει που ειναι ο λαος ..

ε αυτο ..δεν ειναι κατι καινουριο ..απλως ..επιβεβαιωση ..

η .. ειναι μια ενδειξη μιας πρακτικης που ασυνειδητα μπαινει στο τροπο συμπεριφορας τους ..δηλαδη .. να σταματησουν να υποκρινονται .. .


Ιουνίου 21, 2013

πως πεταγονται οι ιδεες ..

πως πεταγονται οι ιδεες ..

ουπς ..σβουρισε κι αλλη μια ..

σου 'ρχονται.

αλλοιως ..ειναι σαν να τις εκβιαζεις ..βιαζεις .. και ..αντιδρουνε ..στον εκβιασμο ..βιασμο ..και δεν ερχονται ..

πρεπει να 'χεις και τα καταλληλα εργαλεια .. να τις πιανεις στα γρηγορα .. αλλοιως σου ξεφευγουν .. και αμα σου ξεφυγουν ..αντε τωρα να τις κυνηγισεις .. ορθογραφεια .. συνταξη .. σωστη λεξη .. σε βραδυνουν ..δεν τις προλαβαινεις .. ουχ ..τι μου σβουρισε .. αμα καθεσε να σκεφτεις .. το 'χασες το παιχνιδι .. τι ειπα ..τωρα ..τιιιι; ..σε ποιον μιλας ..χαζος εισαι .. ελα ντε.. μιλας με τον εαυτο σου .. ζουρλαθηκες .. εε ..αρκετα με την φλυαρια .. θα μας παλαβωσεις ..

γιατι ειπα ..'αμα καθεσε να σκεφτεις' .. αναιρεις ..αυτα που ειπες ..τι εννοεις ..εννοει ..εννοουσε.
 δεν ειναι σκεψη .. αυτο που κανεις .. και συναμα ..διαλογο .. μα υπαρχει ..σκεψη ..απο ..σκεψη ..αναλογα απο που προερχεται ..απο πιο μερος του μυαλου σου .. απο το συνειδητο ..η το ασυνειδητο ..
απο το συνειδητο ..οι σκεψεις .. ειναι ..αργες .. αργοκινητες ..αργοσαλευτες
τωρα προτρεχω ..γιατι μου ..σβουριστικε μια αλλη ιδεα .. η οποια δεν επρεπε να 'ρθει .. δεν ηταν στην ωρα ..της ..και κοιτα να δεις ..μου ξεφυγε .. αντε να την βρεις ..και να την πιασεις τωρα ..
αυτο σημαινει τι; .. σαν να μας λενε το μερος απο οπου πηγαζουν; .. απο το ασυνειδητο .. αλλα ..και απο πανω η γρηγοραδα .. που ερχονται αλλα και συναμα που φευγουν .. μαρτυρουν τον τροπο που δημιουργουνται .. κβαντικα .. με κβαντικες ταχυτητες ..

ωχ .. γαμωτο ..και αλλη μια ηρθε ..απροσκαλεστη ..και θα μου φυγει ..χωρις να την πιασω .. το μονο γιατρικο ..γιατρικο; .. ειναι να την γραψω κατω .. εστω και ατελειωτη .. και ..ισως να μπορεσω αργοτερα να την συνεχισω απο εκει που την αφησα.. τι ελεγα .. α ναι ..αυτο πηγαινει στα εργαλεια που θα πρεπει να χρησιμοποιεις .. ευκολες ..γρηγορες προτασεις .. και .. ακομα .. επειδη κανεις διαλογο .. να προσαρμοζεται το γραψιμο σε αυτο το στυλ .. να χωριζεις τις προτασεις .. και να φαινονται κιολας .. με ..τελιτσες ..τελειες μονες, κοματα

τωρα ..αντε να το διαβασεις απ' την αρχη ..για να δεις αν βγαζεις κανα νοημα ..
τι γινεται μεσ' το μυαλο σου ..πως χορευουν οι ιδεες .. χαος .. και ενας ..χορος ..που μολις το αντιλαμβανεσαι .. χτιζονται η μια πανω στην αλλη .. μια ..ιδεα συνθετη .. αποτελειται απο πολλα μερη .. μερη που συνηθως βρισκονται κατω απο την επιφανεια .. σαν ενα ..παγοβουνο .. η μυτη του ..
κατω απο την επιφανεια .. δεν την βλεπεις ..δεν την αντιλαμβανεσαι .. ασαφεια .. για αυτο καμμια φορα .. αναρωτιεσαι απο που σου 'ρθε αυτη η ιδεα παλι .. πως ..ξεπηδησε ..
επειδη δεν ξερεις ..αλλα ..αυτη ξερει .. νατο παλι .. ποιος ..ξερει; .. η ιδεα; .. εσυ δεν ξερεις; ..εσυ που την εκανες δικη σου .. δηλαδη .. τι εισαι εσυ ..που το μυαλο σου ειναι αυτο ..που τις βγαζει .. δεν ειναι το μυαλο σου και εσυ το ιδιο πραγμα .. δεν ειναι; .. δεν ειναι ..τουλαχιστον αυτο ειναι το συμπερασμα που βγαζω..
τωρα που μειναμε ..να παρω μια ανασα .. κατω απο την επιφανεια ..δεν την βλεπεις ..απλως σου 'ρθε .. και θα πρεπει να την πιασεις ..πριν να σου φυγει .. να γινεις ..καπατσος σε αυτη την δουλεια .. δουλεια; ..εστω δουλεια ..
και περα απο το οτι δεν την βλεπεις .. το κυριοτερο ειναι .. οτι υπαρχει ..συνοχη .. με την ιδεα που σου 'ρχεται .. η συζευξη γινεται ..υπογεια ..κατω απο την επιφανεια ..και ειναι αυτο που δεν βλεπεις ..που δεν αντιλαμβανεσαι .. το αποτελεσμα της ..ειναι αυτο που σου σβουρισε μεσ' το μυαλο .. στο ..συνειδητο σου .. αντε παλι το 'βγαλες .. αυτο μπορεις να πεις οτι ειναι το δικο σου .. με αυτο μπορεις να ταυτιστεις .. το αλλο ..το ασυνειδητο ..το απο κατω .. το κυριο μερος του παγοβουνου .. το κρυμμενο .. αυτο ειναι ..αλλο .. αυτο ..δεν μπορεις ..να το πεις ..δικο σου .. τι λες ρε .. και ποιανου ειναι .. ποιανου; .. αντε τωρα .. τρεχα γυρευε .. ελα ρε .. και αυτο ειναι ..δικο σου .. τουλαχιστον ..τωρα που το σκεφτομαι .. αυτες ειναι οι ιδεες που ειχες ολα τα χρονια ..τα προηγουμενα .. που τις αποθηκευσες .. τις επαιρνες απο εδω και απο εκει ..και τις εβαλες ..εκει και εδω ..μεσα στο μυαλο σου ..
προτρεχεις ..παλι .. μιας και τις εβαλες ..εσυ ..εκει .. χρησιμοποιωντας το συνειδητο σου .. βρισκονται κατω απο το συνειδητο .. το λεγομενο ..υποσυνειδητο .. και οχι στο ασυνειδητο ..
ουχ ..παλι .. τι σκεφτηκα .. αν ..μονο το συνειδητο βαζει ..ιδεες ..αποθηκευει ..ιδεες .. και γιατι οχι ..και το ..ασυνειδητο .. γιατι οχι ..και αυτο .. μηπως ..πρεπει να ξεκαθαριστει λιγακι ..το νοημα του ασυνειδητου .. οτι το ασυνειδητο ειναι ..η ..πιο συντηρητικα ..μοιαζει με αυτο που μαθαμε στην βιολογια .. για το ..συμπαθητικο και το παρασυμπαθητικο νευρικο συστημα (που το θυμηθηκα).. το ..αυτονομο ..που δεν υποκειται στην θεληση μας .. (η πλακα ειναι ..οτι το αναφερουν σαν φυτικο νευρικο συστημα .. για να το υποβιβασουν) .. αυτο που προεχει ειναι οτι και το ασυνειδητο .. θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να αποθηκευει ..ιδεες .. αν και στην περιπτωση αυτη ..μπορει να αρμοζει να χρησιμοποιηθει ο ορος .. πληροφοριες ..
ωραια ..αυτη η ..συναρμολογηση .. που ..ει δυνατον .. να εχει προεκτασεις .. οι ιδεες ..οι πληροφοριες .. που αποθηκευονται απο το συνειδητο και το ασυνειδητο .. καθως θα πρεπει να εχουν την ιδια υφη ..τροπο ..που αποθηκευονται .. και ως εκ τουτου .. να υπαρχει η δυνατοτητα ..να συνδεονται .. π.χ. το πως κτυπαει η καρδια μας ..να συγκεραζεται με μια ιδεα ..που δημιουργησε και αποθηκευσε το συνειδητο μας .. δηλαδη εμεις .. και ασυνειδητες και συνειδητες αποθηκευμενες πληροφοριες .. ολες μαζι να αποτελουν το ..υποσυνειδητο ..

και αν αυτες ..οι ιδεες ..ανηκουν στο υποσυνειδητο ..απαρτιζουν το υποσυνειδητο ..τοτε τι ..ειναι ..τι εστι ..ασυνειδητο .. οι μηχανισμοι; .. δεν εχει ..περιεχομενο ..αλλα ..εγκειται στον τροπο που διαχειριζεται το περιεχομενο που υπαρχει στο υποσυνειδητο .. η ..για να ξεκαθαριζουμε τις εννοιες .. το υποσυνειδητο ειναι η δεξαμενη .. με τις ιδεες .. και πανω του εργαζεται .. οι μηχανισμοι του ασυνειδητου .. που διεκεινται απο .. κβαντικες ..ορμονες .. ελα ενταξει ..αυτο τωρα πως ..ηρθε .. δεν βρηκε καμμια αλλη πιο καταλληλη λεξη .. δεν ηταν ..ευκαιρη .. θελεις να φας την σουπα σου ..που σε περιμενει .. και ειπες ..ας ..τελοιωνουμε με αυτην ..την παραγραφο ..

διαδικασιες ..

εμπιστευσου στο ..ασυνειδητο ..αυτο ξερει ..περισσοτερα απο σενα .. που ..οπως βγηκε απο παραπανω ..αυτο ειναι το ..συνειδητο ..

γιατι το ασυνειδητο ξερει; αφου δουλευει στο ..κβαντικο επιπεδο .. ακολουθει τους ιδιους μηχανισμους που διεπουν τα κβαντικα σωματιδια ..

στο πειραμα με τις δυο σχισμες ..τα φωτονια παιρνανε ταυτοχρονα και απο τις δυο σχισμες .. και στην οθονη απο πισω .. οπου πεφτουν .. δημιουργουν το φαινομενο της συμβολης .. δειχνουν οτι συμπεριφερονται σαν ..κυμα ..

Οταν ..πυροβολανε ενα-ενα τα ηλεκτρονια ..και αυτα πεφτουν ενα-ενα στην οθονη .. η τελικη εικονα που σχηματιζουν πανω στην οθονη ειναι η ιδια ..οπως οταν πεφτανε πολλα μαζι .. δηλαδη παρουσιαζουν το φαινομενο της συμβολης .. το καθε μοναχικο φωτονιο ξερει που θα παει ..  και παει ακριβως σε εκεινο το σημειο .. ουτως ωστε η τελικη εικονα .. να ειναι η εικονα του φαινομενου της συμβολης


.. αυτο τον τροπο χρησιμοποιει το ασυνειδητο για να συνδυασει τις αποθηκευμενες ιδεες .. για να φτιαξει μια καινουρια ιδεα .. ιδεες-πληροφοριες που αποθηκευτηκαν στο μυαλο μας οταν παιδια με ιδεες απο το σχολειο την δουλεια .. ιδεες ξεχασμενες που αποτυπωθηκαν σε διαφορετικο χωρο και χρονο .. ξερουν ..η μια την αλλη .. με τροπο που δεν γινεται αντιληπτο απο την συνειδηση μας .. συνδυαζονται για να ολοκληρωσουν μια καινουρια ιδεα .. μια καινουρια σκεψη ..

σε καθοδηγει .. το ασυνειδητο .. με τον τροπο

και οχι μονο σε σκεψεις αποθηκευμενες μεσα στο μυαλο .. αλλα και σε πληροφοριες που υπαρχουν γυρω σου .. θα σε κανει να ανοιξεις ενα βιβλιο ..στην σελιδα που περιεχει την πληροφορια ..που ταιρειαζει στο τραινο της σκεψης σου εκεινη την στιγμη .. στην πληροφορια που ψαχνεις .. η εικονα του φαινομενου της συμβολης .. η ολοκληρωμένη σκεψη ..

η σκεψη ενα κυμα ..

.. ενα παραδοξο απο την κβαντικη υφη της λειτουργιας του ασυνειδητου ..

.. σου φερνει μπροστα σου .. στην συνειδηση σου ..ολα εκεινα τα υλικα που χρειαζεσαι για να χτισεις μια σκεψη ..

κατι που το χαλαει οταν μπει στη μεση το συνειδητο .. που οπως αναφερεται στο πειραμα διπλης σχισμης  ..οταν θελεις να παρατηρησεις απο πια σχισμη περασε το φωτονιο .. το φαινομενο της συμβολης ..χαλαει .. το φωτονιο συμπεριφερεται σαν σωματιδιο .. τα φωτονια πεφτουν ατακτα πανω στην οθονη .. η συνειδητη παρατηρηση καταστρεφει το φαινομενο .. οπως και στην σκεψη ..η εισαγωγη του συνειδητου ..καταστρεφει την σκεψη .. την δημιουργικοτητα




Ιουνίου 20, 2013

Δημοσιες υπηρεσιες .. με ονομα αλλα και ..χαρη, τα πανω-κατω ..αναποδα.

ο τραπεζικος τομεας ..πιστος στα προσταγματα του.. δειχνει ..ποσο ..ξενο σωμα ειναι στις κοινωνιες των ανθρωπων ..

Reuters: Με κενό 2 δισ. ευρώ απειλεί την Ελλάδα η ευρωπαϊκή κωλυσιεργία | οικονομια | ethnos.gr

"Ωστόσο, σύμφωνα με Έλληνα ανώτατο αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών που επικαλείται το Reuters, η μετακύλιση των ομολόγων έχει «πέσει σε τοίχο επειδή ορισμένοι κεντρικοί τραπεζίτες ανησυχούν πως μπορεί να θεωρηθεί άμεση χρηματοδότηση της ελληνικής κυβέρνησης, 
ανέφεραν Έλληνες αξιωματούχοι. Ο κανονισμός της ΕΚΤ άλλωστε απαγορεύει την άμεση χρηματοδότηση κυβερνήσεων»."

  .. το χρεος ..το χρέος θα ωριμάζει.. τα πανωτοκια ..αυξανονται .. η καυλα απο τα παραπανω λεφτα .. γλυκα ..σκετη ..

..κεντρικοί τραπεζίτες ..ανησυχουν .. οτι θα θεωρηθει .. άμεση χρηματοδότηση .. οτι μας κανουν ..χαρη ..μας βοηθουν ..  αλλα λογια για να α-γαμιομαστε ..

οτι η ελληνικη κυβερνηση ..η ελλαδα ..θα γλιτωσει .. the Shylock's pound of flesh ..

δεν τους παει να αποχωριστουν .. τα υπερογκα κερδη .. που τους προσφερει ο επανατοκισμος ..

αναπτυξη ..χαμενη νεα γεννια .. λογια ..της Μερκελ ..που μας ..τα φτυνει στα μουτρα .. αδιαντροπα ..

και απο την αλλη ..ο τραπεζικος τομεας ..πιστος στα προσταγματα του ..κανει την δουλεια του .. την δουλεια ..που μονο αυτος ξερει .. πολυ καλα να κανει ..

κατακρεουργει με τους λογους του .. δειχνει ποσο εξω απο τα πραγματα ειναι ..

.. ποσο ..ξενο σωμα ειναι στις κοινωνιες των ανθρωπων ..

ξενο σωμα ..που πρεπει να αποβληθει ..με βδελυγμια απο το συνολο της ανθρωποτητας


Ιουνίου 19, 2013

Το χαος ..δοκιμαζει την ταξη. Ταξη σε σαθρα θεμελια, το χαος την παρασυρει στον χαμο της..


O Σαμαρας ..ανοιξε τους ασκους.. του Αιολου.. με την αποφαση του για το κλεισιμο της ΕΡΤ.. ξεπηδησε το απροβλεπτο..

και τι ειναι ..απροβλεπτο; .. αυτο που δεν μπορεις να προβλεψεις .. και γιατι δεν μπορεις να το προβλεψεις; .. γιατι δεν το ειδες, δεν μπορεις να το δεις, δεν επεσε/εχει πεσει στην αντιληψη σου ..

και τι ειναι ..αντιληψη .. τι την καθοδηγει, τι την οριζει, τι την εξουσιαζει..

απροβλεπτο .. βγαλμενο μεσα απο το αντιληπτο..  .. απο αυτο που πεφτει στην αντιληψη..

.. αντιληψη που εξουσιαζεται απο την νοοτροπια που εμφορειται καποιος ..

.. νοοτροπια που βασιζεται στις αρχες... ... αλλο το τι λεμε .. και αλλο το τι κανουμε ..

και αλλο .. το τι ειμαστε.. και αλλο το τι λεμε οτι ειμαστε ..

που σημαινει οτι δεν εχει σημασια το τι ειμαστε .. σημασια εχει οτι λεμε οτι ειμαστε.. με συνεπεια να ..μπλεκει τα μπουτια του κανεις ..

η αντιληψη ..περιοριζεται, με συνεπεια να ελλατωνεται η προβλεπτικοτητα, να ενισχυεται το απροβλεπτο..

και οχι μονο ..σε αλλους ..στους οπαδους, φιλους και ψηφοφορους παραδειγματος χαριν .. 

αλλα και σε αυτους τους ιδιους που βασιζουν τις δρασεις τους.. πανω σε αυτες τις αρχες ..

εικονικες, πλασματικες, πλαστες, ψευτικες, απατηλες .. πραγματικοτητες ..ο καθενας διαλεγει και παιρνει ..

δεν ξερουν απο που αρχιζει ..το ενα ..και που τελοιωνει το αλλο.. επερχεται ..σύγχυση 

περιοριζει την αντιληψη των φεροντων, των εμπνεομενων απο αυτες τις αρχες

 .. μεγαλωνει την ..απροβλεπτικοτητα ..του μελλοντος ... η λατρεια της

επιφανειας ..στο επακρο.. ... επιτακτικη αναγκη .. να παταχτη χωρις δισταγμους ..

εξ ου ..και η αλλη ‘μεγιστη’ αξια .. δεν αρκει να εισαι βασιλιας ..πρεπει να φαινεσαι οτι εισαι βασιλιας..

η πεμπτουσια της πολιτικης.. η σιχαμερη και απαισια πλευρα της..

απο ..γεννησιμιου τους ..μαθαινουν να κρύβονται .. εχουν βαλει την υποκρισια ..βαθεια μεσ' το πετσι τους .. που δημιουργει μια ψευτικη, απατηλη πραγματικοτητα που πανω της χτιζονται οι κοινωνιες, η ταξη ..

ο κοσμος ..οι κοινωνιες ..ψαχνουν να βρουν ..ταξη .. να κουρνιασουν μεσα της ..

παραπονιουνται για το χαος ..

ενω .. το χαος .. δοκιμαζει την ταξη.. ταξη σε σαθρα θεμελια .. δεν μπορει να αντισταθει, παρασυρεται .. το χαος την παρασυρει στον χαμο της ..


.. ταξη ισχνη δεν εχει καμμια τυχη

η λατρεια της επιφανειας.. επιδερμικα.. skin-deep..που πανω της κανει ..παρτι η υποκρισια..


η λατρεια της επιφανειας.. επιδερμικα.. skin-deep .. το μεγιστο βαθος .. αυτο της επιδερμιδας ..

αυτο που φαινεται.. που επιπλεει στην επιφανεια..

που πανω της κανει ..παρτι η υποκρισια..

η αντιδιαστολη απο τους αρχαιους ελληνες.. σε συγκριση με τις αξιες που κυριαρχουν σημερα..

οι αιτιες βαθυτερες .. που απλωνονται σε ολο το ευρος της ιστοριας..

η αγγλοσαξωνικη ηθικη που απο πισω της σερνει το καπιταλιστικο αρμα ..

.. σε αντιπαραθεση με την αρχαιοελληνικη..


..προσφατα σε ενα αρθρο για τα βιτσια των αρχαιων ελληνων.. σκιαγραφει τις διαφορες ..αυτων των δυο διαφορετικων τασεων ..

.. που καθε αλλο παρα βιτσια εθεωρουνταν απο τους αρχαιους ελληνες..

..παρα η φυση τους.. η εκφραση της φυσης .. αυτη καθ αυτη.. του ανθρωπου.. ..

.. και ο τιτλος βιτσια.. μεσα απο την σκοπια της σημερινης εποχης..

.. αυτο που στην ελλαδα ..καθοριζεται απο την  ταυτοτητα που εχει επιβληθει κατα την διαρκεια της νεωτερης ιστοριας..

αυτης της ελληνο-χριστιανικης ταυτοτητας .. παραταιρα πεδια σκεψης .. δεικνυει την παρα φυσει σχεση τους..


..να οδηγει τον ανθρωπο να ντρεπεται για αυτο που ειναι .. η ενοια της μετανοιας στο προσκηνιο

οι ελληνο-χριστανικες αρχες ..αμφισβητουνται .. οι θρησκειες παγκοσμια ..σε κριση ..

.. δεν ειναι θεμα αμφισβητησης ..

η δραση ..και η επιδραση της θρησκειας .. ωθουσε τον ανθρωπο να κρυβει αυτο που ειναι..

να βρισκει καταφυγιο στην υποκρισια .. καταφευγει.. οι αρχαιοελληνικες κορωνες .. αναρωτιεται κανεις αν καταλαβαινουν σε τι βαθος.. φτανουν ..

πως θα ηταν ο κοσμος ..αν δεν ειχαν καταπατηθει οι αρχαιοελληνικες ιδεες απο τον χριστιανισμο ..

αλλα..

.. δεν χρειαζεται κανεις να βαλει ταμπελες .. ειναι αχρειαστες.. ειναι απλα ενα σημα ..

.. αλλα αυτο που εχει σημασια ειναι οι ιδεες ..το περιεχομενο .. που πανω σε αυτες μπηγεται η ταμπελλα


το προιον ..Σαμαρα (η πεμπτουσια της αγνοτητας) .. παει για αποσυρση απο τα ραφια ..


Αφορμή η ΕΡΤ, στόχος είναι ο Σαμαράς! | ANTINEWS

ο αγνος ο Σαμαρας .. οι ..image-makers .. δουλευουν σκληρα ..

.. πουλανε το ..προιον Σαμαρα .. στην ελληνικη αγορα .. με την ετικετα ..αγνοτητα ..

.. τον πουλανε σαν .. το απογειο .. την πεμπτουσια .. της αγνοτητας ..

... εφάμιλλο ..και οχι μονο το καλυτερο .. παρε κοσμε .. πραμάτεια ..πρωτης ποιοτητας ..

τα ..σκατωσε με την ΕΡΤ .. δοκιμαζονται τωρα ..αγρια .. εδω θα δειξουν το τσαγανο τους  ..αν αξιζουν τον παρα που παιρνουν ..

βλεπω .. το προιον Σαμαρα ..να αποσυρεται απο τα ραφια ..


Ιουνίου 18, 2013

χαος; ..στο πολιτικο προσκηνιο; .. μεσα απο το χαος ξεπηδανε οι πρακτικες του μελλοντος .. αυτες που οι ανθρωποι θα ακολουθησουν ..


ανωνυμες εταιρειες .. το πλαισιο που λειτουργουν ..δεν τραβαει .. μια μεγαλογραφια του προτυπου του ανθρωπου που προσπαθουν να επιβαλλουν.. μονο για την παρτη του και τιποτα αλλο .. πανω στον αμετρο ανταγωνισμο ..
ιδιωτικοποιησεις .. αρχιδια ..καπαμα ..
χαος ..στο πολιτικο προσκηνιο; .. μεσα απο το χαος ξεπηδανε οι πρακτικες του μελλοντος .. αυτες που οι ανθρωποι θα ακολουθησουν ..
δεν υπαρχει κανενας λογος ..για κλαματα για την ΕΡΤ .. χαρη εκανε ο Σαμαρας .. χωρις να το θελει ..
αυτο που αντιπροσωπευει ..δεν θα τον αφηνε ποτε ..να προχωρησει σε αυτο το βημα ..
μια ΕΡΤ που θα βγει ..μεσα απο τα σημερινα δεδομενα .. ποτε δεν θα ειναι .. σαν την ΕΡΤ που βγηκε μεσα απο ..τα κομματοκρατουμενα δεδομενα μιας ..παλαι ποτε  ..και σε λιγο ξεχασμενης εποχης
να ξεδιαλυνουν ..τα βραχυπροθεσμα ..απο τα μακροπροθεσμα ..
μια ανασυνταξη .. μια ανακατανομη του κρατους .. προεχει ..
η ΕΡΤ .. το προτυπο του ξεχαρβαλωμενου κρατους ..που πρεπει να πεταχτει στα σκουπιδια
να της εχει επιτραπει .. να απλωνει πλοκαμια σε τομεις ..που ειναι αχρειαστες στο αντικειμενο της ..
το τι της ανηκουν .. να γινεται ασκοπος ..σκοπος .. επειδη ..μονο και μονο ..μεταφραζεται σε χρημα ..
που αφεθηκε να γινει .. τσιφλικας .. βγαλμενη μεσα απο τα πλαισια που επικρατουν ..τα πλασια της ανωνυμης εταιρειας .. με μοναδικο σκοπο να μαζωξει .. ασκοπα οτι πεφτει στα χερια της
αγροτεμαχια ..αναξιοποιητα .. μεσα απο την --- μονομανη .. ακαταληπτη ..απροσαρμοστη ..προσκοληση στην ιδεα της περιουσιας
ποσα αραγε κατεχουν ..και ολοι οι αλλοι δημοσιοι φορεις .. χωραφια στα αζητητα ..
που να κοτισει τωρα ο Σαμαρας .. η οποιοσδηποτε αλλος .. να επιβαλλει τα μονοσυμαντα κελευσματα αυτων που εκπροσωπει .. 

το μομεντουμ που επιτρεπει .. οι τραπεζες να καρπωνονται τα δανεια που παιρνει η ελλαδα .. επιβραδυνεται .. φτανει στο τελος της διαδρομης του .. τερμα .. οι ..εξοχοτατοι επιβατες του .. παρακαλουνται .. να πανε στα τσακιδια ..οσονουπω ..

Attac: Δάνεια «σωσίβια» στους τραπεζίτες - RAMNOUSIA

μεχρι ποτε .. θα κρυβουν τα απαισια ..μουτρα τους ..πισω απο τις χυμενες ..με δακρυα μασκες τους  ..

στον αιωνα τον απαντα; .. μωρε τι μας λες ..

"Πρέπει κάνεις να παραδεχτεί ότι ένα σύγχρονο κράτος χωρίς έναν λειτουργικό χρηματοοικονομικό τομέα είναι σαν να έχουμε ένα σύγχρονο κράτος χωρίς ηλεκτρισμό ή ύδρευση», δήλωσε ο κ. Κότχαους."

παραποιει ..αγνοει .. παραγνωριζει .. προσπαθει να βγαλει ολους τρελους .. λειψους σε μυαλα ..

εν τελει ..το τι λενε για να εξωραισουνε τον ..κοπρο .. δεν εχει τελοιωμο .. τις μαλακιες τις αμολανε αβερτα ..

εχουν πιασει τα ποστα ..και νομιζουν οτι μπορουν να λενε οτι θελουν .. κανουν τους μαγκες ..στο ..τζαμπα ..

το οτι τα δανεια που υποτιθεται τα παιρνει η ελλαδα ..που αδιαντροπα τα καρπωνονται οι τραπεζιτες της Μερκελ ..

γινεται ..μονο και μονο ..απο κεκτημενη ταχυτητα ..απο μομεντουμ που ολο και επιβραδυνεται ..

το πραγματικο μομεντουμ που αναπτυσσεται ανα τον κοσμο .. δεν θα αργησει ..τωρα ..επιταχυνεται ..και θα ερθει η στιγμη .. που θα σας παρει ο διαλος και θα σας σηκωσει ..

ολο και περισσοτερο γινεται αντιληπτο στον κοσμο ..οτι απο ολον αυτο τον λειτουργικό χρηματοοικονομικό τομέα .. που οι πολιτικοι κοκορευονται .. μονο τα αρχιδια παιρνουν ..

λειτουργικός χρηματοοικονομικός τομέας .. ο κοπρος ..

ματαια .. προσπαθουν να τον ντυσουνε με αραχνουφαντα πεπλα .. η βρωμα ζεχνει ..

απολανε τις μαλακιες τους..και οποιον παρει ο χαρος ..

πολιτικοι ..σου λεει .. να σας φαει η ..μαρμαγκα ..

Ιουνίου 17, 2013

ζωνη ..φιλ-ελευθερου εμποριου .. πουλας ..πουλας .. sell ..sell.. till you drop .. μεχρι να πεσεις ..ξερος

G8: Ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για ζώνη ελεύθερου εμπορίου | διεθνη | ethnos.gr


ζωνη ..φιλ-ελευθερου εμποριου .. πουλας ..πουλας .. sell ..sell.. till you drop .. μεχρι να πεσεις ..ξερος ..
ο κοσμος εχει αναγκη ..απο περισσοτερο ..πουλημα .. τιγκα τα προιοντα στα εργοστασια .. τα ρομποτ δουλευουν .. με ακομα και ποιο μεγαλυτερες ταχυτητες .. δεν προλαβαινουν να υπερκαλυψουν τις αναγκες .. αν υπηρχανε τετοιες αναγκες ..που δεν υπαρχουν .. ασε που υπαρχει και μεγαλη ανεχεια ..

.. η μονη ..πραγματικη αναγκη που υπαρχει .. ειναι να ξεφορτωθουν οι φαμπρικες τα προιοντα τους .. οπως-οπως .. οσο πιο γρηγορα γινεται .. πριν παλιωσουν στις αποθηκες ..και αναγκαστουν να τα πεταξουνε .. χωρις να παρουν ..κοκο-κοκο ..

τωρα αν τα πεταξουνε οι καταναλωτες ..παλι ..σκουπιδια θα γεμισει ο τοπος ..ο κοσμος ολος ..

..αλλα ..πονηροι οι κυριοι .. εμεις σας πηραμε τα λεφτα .. εκαναμε την αποστολη μας .. τωρα το τι ..θα τα κανετε εσεις .. αυτα που αγορασατε .. αν τα πεταξετε τον επομενο μηνα ..αυτο ειναι δικη σας δουλεια .. δικη σας ..ευθυνη ..

.. και μην ξεχνατε πρεπει ..να δειξετε ..υπευθυνοτητα ..πρεπει να σκεφτεστε ..και το περιβαλλον ..

... εμεις θα σας φερουμε ..το τελευταιο μοντελο στην αγορα .. τον επομενο μηνα .. αυτη ειναι η δουλεια μας ..


Ιουνίου 14, 2013

συνοχη της κυβερνησης.. οπερ σημαινει ..ενας για ολους ..και ολοι για εναν .. Νταρτανιαδες ..σκετοι αντι για ..ο καθενας για την μασα .. και ολοι για ..φαγωμα ..

δεν ειναι η ωρα για κλαματα ..

μονοκοντυλια ..... διαγραφεται η παλια ΕΡΤ .. Ζητω ..η καινουρια ..ΕΡΤ .. οχι ..νεα ..η καινουρια ..

«Είναι αίτημα να έχουμε μια ΕΡΤ ανεξάρτητη και απογαλακτισμένη από την πολιτική εξουσία.

ανεξαρτητη .. που δεν ηταν .. ενα καταντημα .. ενα ερμαιο στις οποιεσδηποτε ορεξεις .. των ιδιων των πολιτικων ..ολονων σας ..

τα κλαματα που ριχνεται ειναι ..κροκοδειλια .. αλλα ..ας παει και το ..παλιαμπελο..
.. τωρα τι γινεται ..

απογαλακτισμενη .. απο τον λογο στην πραξη .. μεσω ρητης επισημανσης σε επιπεδο καταστατικου ..

αντι να επαφιεται .. σε λογο τιμης που δινει ενας πολιτικος .. εκπροσωπος ..

του ειδους ..στο σταυρο που προσκυνω .. ποτε δεν θα βαλω ..εγκαθετο στην ΕΡΤ

ενας ορκος τιμης .. που τον παιρνουν πολιτικοι δημοσια .. ενωπιον ολων .. να γινουν οι πολιτικοι πραγματικοι σωματοφυλακες .. Νταρτανιαδες ..σκετοι .. ενας για ολους ..και ολοι για εναν ..

Βενιζέλος - Κουβέλης: Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές - Αναδιοργάνωση με την ΕΡΤ ανοιχτή - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο πρωθυπουργός έχει την πρωταρχική ευθύνη για να διασφαλίσει τη συνοχή της κυβέρνησης,...

..συνοχη της κυβερνησης .. που απαυγαζει στην φραση .. ολοι για εναν .. που προτρεχει σε ενα συνολο ..που ειναι πραγματικα το επιστεγασμα εξ ολων των μερων απο τα οποια απαρτιζεται ..

 και .. για μπονους ..εχει την μαγικη ιδιοτητα ..

να αποδιδει αυτο το ..παραπανω απο το απλο αθροισμα των μερων απο τα οποια συντιθεται..

αντι για .. ο καθενας για την μασα .. και ολοι για ..φαγωμα ..

οπως ... αναφερεται ..

... κυβέρνησης συνεργασίας εθνικής ανάγκης αλλά αυτή δεν αντιμετωπίζεται με συγκαλύψεις, με μονομερείς ενέργειες, με τετελεσμένα», ..

επισκοπιση;

η κινηση της ΕΡΤ .. ο ξαφνικος της θανατος .. αντιπερισπασμος; .. κατι αλλο μαγιρευεται .. βαρεθηκε να παιζει τον μαλακα .. απο την μια η Τροικα ..να τον ζουλιζει ..και να του ζαλιζει τον ερωτα .. απο την αλλη η αλλη τροικα ..με τα κομματα της συγκυβερνησης .. να του πιπιλανε τα αυτια .. ασε και τον κοσμο που μετα βιας τον κραταμε .. το μονο που μπορουμε να του δωσουμε ..απλοχερα .. ειναι μονο λογια .. σαξες στορυ .. γκρικ καμ-μπακ .. αλλα αυτο το ρημαδι δεν ερχεται .. να τα πουμε ..για να γεμισουμε χρονο .. αλλα μεχρι ποτε .. αν δεν ερθει κατι το χειροπιαστο ..πανε στραφι ολα τα καλα λογια .. μας την εφεραν οι ρωσσοι .. τζιφος η υποθεση .. μονο ενας Μελισσανιδης ..φανηκε ανταξιος του λογου του .. τα διαπλατα χομογελα του .. τα ξεγυρισμενα ..αλα Ψωμιαδης πουρα του .. δεν ηταν αρκετη διαφημηση για να προσεγγισουν και αλλοι .. το .. σαξες στορυ του ξεπουληματος του ΟΠΑΠ δεν συγκινησε τους ρωσσους ..τους κινεζους ..

 εκβιασμος; .. διπλος; .. ψηφο εμπιστοσυνης .. να ζηταει .. εκβιαζει την εσωτερικη τροικα .. με τον Φωτη να τσιμπαει .. δεν ειναι η ωρα για εκλογες .. οπερ σημαινει ..θα δωσει την ψηφο εμπιστοσυνης .. απο την αλλη ..ρισκαρει την πτωση της κυβερνησης .. που η εξωτερικη η Τροικα την απεχθανεται .. την φοβαται ..εξ ου και ο αλλος απο την κομισιον νομιζω .. αρκετη λιτοτητα με την ελλαδα .. ωρα για αναπτυξη .. τσιμπησε και αυτος .. το οτι η εξωτερικη τροικα ..φοβηθηκε .. το εδειξε ..μονομιας .. δεν ζητησαμε εμεις τον ξαφνικο θανατο της ΕΡΤ .. ιδεα του Σαμαρα ητανε .. εβαλε την ουρα κατω απο τα σκελια ..παρολο .. με οτι λεγανε .. κατεβηκανε στην Αθηνα .. ετοιμοι για να του τα ψαλλουν .. δεν εκανες καμμια απολυση δημοσιουπαλληλων .. ειπαμε δυο χιλιαδες ..που ειναι ..και ο Σαμαρας .. σαν Λεωνιδας .. μολον λαβε .. παρε τους ..πακετο .. ολοκληρη την ΕΡΤ .. δυο χιλιαδες και βαλε .. απηυδησε; .. ε αστο διαλο πια.. μας τα πρηξατε .. μας τακανατε ..νταουλια .. εδω στησαμε ..κωλο .. τι και τι δεν τους δωσαμε .. ΔΕΠΑ .. ΔΕΣΦΑ .. αλλα και παλι .. ακαταδεκτοι .. επι ..ξυλου κρεμαμενοι ..μειναμε ..παει χαραμι το ταξιδι στην Κινα ..
κερδισε χρονο; .. για να κανει τι; .. σιωπισαν και οι παπαγαλοι της Γερμανιας .. Μερκελ .. Σοιμπλε .. τι να πουν; .. τους αποστωμοσε .. εμειναν αναυδοι .. σκασιλα τους και αμα μειωθουν οι δημοσιουπαλληλοι ..για οχι .. τα λεφτα τους να παιρνουνε και δεν πα να κοψουν το λαιμο τους ..  οι ελληνες .. αλλα αυτη η ψηφος εμπιστοσυνης ..τα χαλαει ..
το υποχειριο τους .. κινδυνευει .. που θα βρουν καλυτερο ..γες-μαν .. ασε που μετα την ΕΡΤ .. δεν θα εχουν γκλιτσα .. για να τον τσιγκλανε


τωρα .. το θεμα ειναι ..ποιος φοβαται ..περισσοτερο .. η εξωτερικη 

Ιουνίου 12, 2013

ΕΡΤ

δεν πα να αυτωθη .. ο ταδε και ο δεινα .. ακροδεξιος και μη .. η ατζεντα που κουβαλανε ..ζυγιαζεται σε καθε δραμι ιδεας που μοστραρουνε .. και οτι δεν ταιρειαζει στον ανθρωπο πεταγεται\θα πεταχτει στα σκουπιδια .. ανελεητα ..

και αυτες που ταιρειαζουν στον ανθρωπο ..καλοδεχουμενες

η καθε ιδεα που κουβαλανε .. μετριεται στο ειδος της .. μονο και μονο στο αν αξιζει ..αυτη καθ' αυτη .. ο κοσμος .. την μυριζεται .. εχει την ευαισθησια που αρμοζει σε καθε περιπτωση .. δεν χρειαζεται κανενα ..αυτοκλητο προστατη .. που σκεφτεται για αυτον πριν απο αυτον  .. καμμια προστασια απο κανενα ..οτιδηποτε περγαμηνες και να κραταει ..υπομασχαλα
δεν ειναι η δουλεια τους .. να λενε στο κοσμο το τι θα πρεπει να κανει .. η δουλεια τους .. να αφουγκραζεται τον κοσμο ..και πανω σε αυτο να γενναει λυσεις ..

απαραδεκτο ..να σερνεσαι να υποστηριζεις ενα πλαδαρο εκτρωμα .. επειδη φοραει ενα μανδυα που αρεσει .. ενα ταγερακι της μοδας .. που το κανουν κεφι .. ειναι της αρεσκειας τους ..

θα κερδισουν ποντους οι δεξιοι .. ας τους κερδισουν .. χαλαλι τους ..

ειναι καταντια να τους επιτιθεσαι .. μονο και μονο για να μην κερδισουν ψηφους ..

ΕΡΤ ..δημοσιος οργανισμος .. η φωνη.. ..ποιανου; .. του κρατους; .. του κοσμου;..  λογια κενα περιεχομενου .. το περιεχομενο δεν ανταποκρινεται .. στην εμφανιση ..
αντι να κοιταζει κανεις .. το τι ειναι .. αλλα ποιος το ειπε ..

παιζουν τους ρολους ..που η κοινοβουλευτικη δημοκρατια εχει επιβαλει .. για να κερδισουν ψηφους ..θα απαρνηθουν αυτα που υποτιθεται οτι σκιαζονται .. και μπαινει ..υποτιθεται γιατι προς εκει τα σπρωχνουν ..τα καταντουν ..

εναντια στην καταργηση της ΕΡΤ .. γιατι ετσι απαιτει ο καθωσπρεπισμος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας .. καλουπωμενοι .. μεσα σε στενα .. αντιδραστικα ορια ..

οι ταμπελες που γραφουν πανω τα μαγαζια τους .. μετρανε περισσοτερο ..απο αυτα που πουλανε ..
να υπερασπιστουν τους εργαζομενους .. θα μεινουν στους δρομους ..τοσοι και τοσοι εργαζομενοι ..
ενα σωρρο υπαρχουν ηδη .. που διωχτηκαν ..χωρις να το αξιζουν ..

και απο εκει που περιμενες να φυγουν ..δεν διωχνανε .. εκει που το βαρος στην ελλαδα ..ειναι υπαρκτο .. ενα ισοζυγιο ετεροβαρες .. εν δυναμει .. να ξαλαφρωσει λιγο ..η κρατικη μηχανη
προνομιουχοι ..

για να μην χασουνε τους ψηφους τους ..
κομματα αντιπολιτευσης .. δρουνε με παλαιοκοματικη νοοτροπια ..

ενα κρατος ..δισκινητο .. μια δημοσια μηχανη .. γεματη μεχρι τα μπουνια με κοσμο .. το δημοσιουπαλλικι ..ενα αποκουμπι  .. πλαδαρη

απαρχαιομενες συνδικαλιστικες πρακτικες .. ναι ..υπαρχουν και αυτες ..

θα τα αλλαξουμε εμεις απο μεσα .. οι δημοσιογραφοι εργαζομενοι στην ΕΡΤ .. υπαρχει τοση συσσωρευμενη αδρανεια .. που ουτε το δαχτυλακι τους ..αδυνατουν.. δεν μπορουν να κουνησουν ..

σε ενα κρατος ..ντομπρο ..τετοιες καιριες αλλαγες γινονται χωρις ..'αιματοχυσιες' ... χωρις οι ανθρωποι να αναγκαζονται .. να επωμιζονται δυσβαστακτα βαρη ..
το κρατος θα μεριμνουσε για την ταχεια, οργανωμενη επανενταξη τους

βεβαια τωρα εχουμε ενα κρατος ..παναθλιο .. που αφηνει τους ανθρωπους του .. στο ελεος της ζουγκλικης επιβιωσης .. στιμενους σαν λεμονοκουπες .. χωρις στον ηλιο μοιρα ..

Approximate present that does not approximately determine the future and sudden death of attractors. The sudden death of #ERT.

Chaos theory - Wikipedia, the free encyclopedia

"Chaos: When the present determines the future, but the approximate present does not approximately determine the future."

approximate present- the present determined .. as it is witnessed by an inteligence ..any inteligence, any single individual will suffice, or any group of individuals for that matter provided that has a guided perspective and by that meaning can only see and observe a limited aspect of the present and on the grounds of that definition can only give an approximate value of the present

namely ..it has a local perspective .. and even more a narrower local perspective .. when overwhelmed, grappled by emotions that a personal entanglement procures, the narrowest the local perspective it becomes the more approximate the determination of the present .. the term approximate .. deteriorates further, looses its very meaning

and as it has been noted .. the approximate present does not approximately determine the future

a highly tarnished ..approximate present .. points to a future that resides outside reality itself

unpredictable


sudden death of attractors .. represented by the people involved and affected .. their personal attractors under a drastic, unprecedented  re-arrangement .. attractors die .. a shock unparalleled

..and along goes the attractor basin .. the framework that supported and nourished figuratively and litterally the dying attractors .. envisaged the building of a new attractor basin under a new framework which is asked for affected individuals  to re-arrange their attractors into .. a framework that is hugely dependent by the context prevailing nowadays, a social climate that is totally different from what was prevailing in the previous attractor basin inception .. which it is bound to effect and decisively determine crucial main points .. irrespective and despite the wants of the traditional reactionary powers that survive the current onslaught suffered at the hands and minds of people

..μεσα στην δινη των συναισθηματων που κυριαρχουν αυτην την στιγμη παρασυρεται κανεις και σερνεται σαν το σκυλι σε ατραπους που το ιδιο το συστημα εχει επιβαλει..



Ιουνίου 06, 2013

ΔΝΤ ..εξελιξεις; ..φαγωμαρες αναμεταξυ τους; Εξελιξη, με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης ..και οχι την μεταφερομενη ..

.. η εξελιξη του ανθρωπου .. σε ολα τα μηκη και τα πλατη της οικουμενης ..

"Απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ κατηγορεί την Ευρώπη ότι χρησιμοποίησε την Ελλάδα ως ασπίδα στην κρίση στο Νότο."

Πηγή: iefimerida.gr 


"Για σοβαρά λάθη που έγιναν στην αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας ήδη από το 2010 κάνει λόγο,..."

σοβαρά λάθη .. αναγνωριζει οτι επραξαν  ..παιζει αναμεσα στα ..εσκεμμενα λαθη .. και στα απερισκεπτα λαθη .. οτι  .. κακως τα υπολογισαν ..

η ..απλα .. μια προσπαθεια απο το ΔΝΤ ..  να βγαλει την ουρα του εξω ..απο την φακα .. που ..αργο-φαινει να σχηματιζεται γυρω τους ..

αυτες ειναι .. εξελιξεις .. με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης ..και οχι την μεταφερομενη .. η εξελιξη του ανθρωπου .. σε ολα τα μηκη και τα πλατη της οικουμενης ..

μια .. on-the-fly εξελιξη .. του ανθρωπου

λαγκαρντ ..ΔΝΤ.. εσφαλα .. γιατι αρχισε να μυριζεται την λαιλαπα .. που επερχεται
την πιεση .. που ασκειται ..

αναδιπλωση η μερκελ και σοιμπλε .. για αναπτυξη μιλανε .. κροκοδειλο-κλαινε για τις χαμενες γενιες .. βλεπουνε οτι το πραμα ξεφυγε εντελως

αναδιπλωση και η λαγκαρντ .. γιατι, μονο αυτοι .. ξερουν να κανουν παιχνιδι .. ξερει και αυτη να παιζει σε αυτο το ταμπλω ..

βελη .. δαχτυλα  .. κατα κομισιον ..οπωσδηποτε και αυτοι ..δεν θα τα αφησουν αναπαντητα .. θα βγουνε ολα στη φορα ..

επιτελους .. γιατιιιι ..

μας τα πρηξανε ολοι .. το ποσο νοιαζονται για τον κοσμο .. οτι ..κανανε ..οτι κανανε για το καλο μας .. για την ..ψυχη της μανας τους ..

ωρα ειναι .. να πεσει και εκεινος ο κολοσσος ..απο την Γερμανια .. που ειναι γεματος ..στις επισφαλεις θεσεις .. εκει να δεις παταγο .. η ωρα του πλησιαζει ..

μυριστικανε οτι ..παρα-ξεφυγε η κατασταση απο τα χερια τους .. και αν ητανε να μην ξεφυγει .. τι περιμενεις δηλαδη .. οταν ..στριμωχνεις και στριμωχνεις ..και δεν αφηνεις να παρουν ανασα οι ανθρωποι .. που νομιζουν οτι ζουμε .. σε ποια εποχη ..  εδω η

πληροφορια

δημιουργειται και διοχετευται ..στο πιτς-φυτιλι .. τονους απο αυτες .. απο εκει που κανεις δεν το περιμενει .. και καθως συσσωρευεται δεν καθεται στα αυγα της .. αργοσχολη .. δεν επαναπαυεται .. αντιθετως .. γενναει ενα σωρρο αλλες πληροφοριες .. και αυτες ..οι ατιμες ..με την σειρα τους .. ουτε ..λιγο .. δεν ξαποσταινουν .. σφεντονα γινονται ..και βαρανε στο ψαχνο.. μιλιουνια απο αυτες ..

σε αλλες εποχες .. μπορει ..αλλα οχι και στην δικη μας .. ε μα πια ..

λαγκαρντ .. δεν θελει να ακουει ..παραπονα ..

και καλυτερα να αναδιπλωθει ..μια ωρα αργυτερα .. να ειναι ο πρωτος απο τους εμπλεκομενους ..

ΔΝΤ .. κομισιον .. γιουρογκρουπ ..και δεν ξερω τι .. αναρωτιεται κανεις .. ποιος ειναι ο ..τραπεζικοτερος ..τραπεζιτης ..

μου 'ρθε στον νου απο την εκφραση .. βασιλικοτερος του βασιλεως .. του βασιλια ..

ποιος ειναι εκεινος..που θα ..τσινα σαν γαιδαρος .. μεχρι την τελευταια στιγμη .. θα τα στυλωσει και ρουπι δεν θα κανει .. που θα ..παει για φουντο σαν ..ανδρειος καπετανιος στο καραβι του που βουλιαζει ..