Δεκεμβρίου 13, 2013

η χαμένη γενιά μορφωμένων νέων ανθρώπων.. εδω ειναι ..παραμενει μορφωμενη ..αυτο που δοκιμαζεται ειναι η χρηση της σαν εργαλειο ..αμετρης κερδοφοριας


«Οι τακτικές που εφαρμόζονται τώρα για να σταθεροποιηθεί το ευρώ κοστίζουν στην Ευρώπη θέσεις εργασίας και δημιουργούν μια χαμένη γενιά μορφωμένων νέων ανθρώπων. Δεν είναι αυτό που μας υποσχέθηκαν οι ιδρυτικοί πατέρες» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι κομβικό σημείο για να έχει υγιές μέλλον η Ευρωζώνη είναι ο αυστηρότερος κεντρικός έλεγχος.


μορφωμενων ανθρωπων .. η μορφωση ενα ιδίωμα απο μονο του ..στεκεται στα ποδια του .. στα δικα του τα ποδια .. 

παραμενουν μορφωμενοι ασχετα πως τους χρησιμοποιει/χρησιμοποιησε το συστημα .. 

και πως τους χρησιμοποιει το συστημα παρα μονο σαν ενα εργαλειο για να βγαζει το συστημα λεφτα .. για τα κερδη των επιχειρησεων .. για μια οικονομια υποχειριο στα προσταγματα του μεγαλου κερδους .. 

αυτη η νοοτροπια επεσε/πεφτει στο γκρεμο .. αυτη χανεται/θα χαθει ..

μια χαμενη γενια .. επεσαν ..η .. τους ερριξαν στον γκρεμο .. 

οι γκρεμοι .. που στην εξελιξη μιας ..ενοτητας .. κρατος ..χωρας .. ευρωζωνης .. κοινωνιας .. πρεπει να αποφεύγονται .. για να μπορεσει η ενοτητα να εχει την ευκαιρια να σηκωθει .. να ανασκουμπωθει ..και να προχωρησει με νεες δυναμεις προς το μελλον .. 

οι μορφωμενοι νεοι ανθρωποι ..ακομα εδω ειναι .. παραμενουν μορφωμενοι .. δεν χανονται .. 

αυτο που χαθηκε ειναι ..το πως τους χρησιμοποιησαν .. 

ενα ειδεχθεστατο ποταπο εργαλειο στα χερια τραπεζων επιχειρησεων στο ονομα μιας απληστης αδηφαγης κερδοφοριας που ατιμαζει στιγματιζει τις κοινωνιες ..

κομβικο σημειο .. εκεινο το σημειο ..που περνώντας το .. διεγραψε μια πορεια που ακολουθώντας την  .. ερριξε στον γκρεμο .. την χαμενη γεννια ..

υγιες μελλον ..νοσηρο μελλον .. αντιπαρατιθενται .. το κομβικο σημειο που περαστηκε και οδηγησε στον γκρεμο ..ξαναεπισκεφτεται ..

αυστηροτερος κεντρικος ελεγχος .. επιβαλλεται ..απαιτειται .. 

με ποια κριτήρια .. τα καλπαζοντα εταιρικα κερδη ..τα αχαλινωτα κερδη των τραπεζων .. του κεφαλαιου .. η ..κριτήρια στα μετρα του ανθρωπου .. 

τον ..οποιοδηποτε ανθρωπο ..μααααλακες .. που να σας παρει ο διαλος ..την μανα και τον πατερα .. 


Δεκεμβρίου 11, 2013

Τραπεζες ..να αντικατασταθουν απο μια αλλη οντοττητα. Μια οντοτητα στα μετρα των ανθρωπων. Οικονομολογοι, ξυστε τις ..κουτρες σας.



Κομισιόν: Κούρεμα στις καταθέσεις από το πρώτο ευρώ; .. τραβανε ..ακομα παρα περα τον ..αμανε .. 
υπολογιζουν ..οτι δεν μπορουμε να κανουμε χωρις αυτες .. 
δεν μπορουμε; .. εναλλακτικές λυσεις ..ας ξυσουνε την κουτρα τους ..οικονομολογοι που δεν ειναι τσιρακια τους ..για πως θα διακινουντε τα χρηματα των ανθρωπων .. χωρις ..τους επαισχυντους μεσαζοντες .. 
να αντικατασταθουν με μια αλλη οντοτητα .. μια οντοτητα στα μετρα των ανθρωπων και οχι των τραπεζων ..
τραπεζες .. μας μειναν ..αμανατι απο μια ..παλαι ποτε εποχη .. άρρηκτα ξεπερασμενη .. πεπαλαιωμένη ..αναχρονιστικη .. 
τωρα .. που οι συναλλαγές γινοντε ..ολο και περισσοτερο ..ηλεκτρονικα .. αυλα .. τα κινητα ειναι εφοδιασμενα για να φερνουν σε περας ..πολυπλοκες χρηματικες συναλλαγές .. η εξελιξη προχωραει .. μεσα απο αυτην εξελιξη .. μπορει να ξεπηδησει μια καινουργια οντοτητα ..   
 δεν χρειαζομαστε μπαουλα ..χρηματοκιβωτια ..θησαυροφυλακια .. 
.. δεν χρειαζομαστε τα ..καστρα που οι τραπεζες .. ειναι ..συνωνυμες .. 
..να φτιαξουμε τα σκαρια της .. 
οι τραπεζες .. να αντικατασταθουν με εκεινη την οντοτητα .. υπο η οχι της  εποπτειας  ενος κρατους ..αλλα κρατους ..που θα ειναι στα χερια των ανθρωπων ..
εκει που οι ανθρωποι ..μαζικα θα εναποθεσουν τις καταθεσεις τους .. 
.. μια οντοτητα που το μετρο της ..ειναι ο ανθρωπος ..και οχι το χρημα και το κερδος του .. και οι τραπεζες .. αστες να μαραθουνε στην ανυπαρξια .. 

Κομισιόν:  κουρεμα καταθεσεων ..αν το ζητήσουν τα κράτη μέλη..
..αν το ζητησουν τα κρατη μελη; ... τα κρατη μελη ..αυτα που πρεπει να ειναι ..δηλαδη ..κρατη των ανθρωπων .. οχι των τραπεζων ..που τελικα ..ειτε το θελετε ειτε οχι ..θα γινουν ..  

.. ζητανε να ..πας στο διαολο και εσυ και οι τραπεζες .. 


Δεκεμβρίου 10, 2013

“kick the can” .. η χειροτερη μοιρα που ταλανιζει την ανθρωποτητα ..ολα με το στανιο πρεπει να γινονται ..



kick the can .. αναγκαζοντε ολοι .. να ακολουθησουν ενα δρομο οπως τα βαζουν κατω αυτοι που κρατανε τα ινια στον κοσμο και που τα φτιαχνουν με εναν τροπο .. σαν να ειναι αυτοι μονο .. και να μην υπαρχει αλλος ..

kick the can” .. η χειροτερη μοιρα που ταλανιζει την ανθρωποτητα ..ολα με το στανιο πρεπει να γινονται ..

kick the can” .. ολοι οι ανθρωποι μαλακες ειναι μηδενος εξαιρουμενου .. δεν καταλαβαινουν ποσο λειψο ειναι το μυαλο τους .. ποσο στενα τα ορια της σκεψης του .. δεν εχουν αρκετο .. γνωθει σ’ αυτω .. και ειναι ανεπιδεκτοι μαθησεως ..

kick the can” .. αντι να κλωτσας το κονσερβοκουτι στο διαβα σου .. και να παει ..δειθε/κειθε .. και οτι βρεξει ας κατεβασει ..

kick the can” .. να κατσεις κατω και να σχεδιασεις πανω σε ενα-ενα τα προβληματα που απασχολουν τους ανθρωπους ..

kick the can” .. η μανια που πιανει τον ανθρωπο να τα βαζει ολα κατω αναλογα πως θα συμφερει την παρτη του και μονο ..

kick the can” .. μονοχνωτοι .. απομονωμένοι .. κλεισμενοι ασφυκτικα στα κουβουκλια τους .. ποσο ανοητα φερομαστε ..


kick the can” .. και οσο ανεβαινει η θεση μιας μεριδας ανθρωπων στην δεδομενη ιεραρχια στον κοσμο .. η ανοησια γινεται εγκληματικη .. μαχαιριες πισωπλατες στην ιδια την ανθρωποτητα .. και στην ιδια την γη που μας φιλοξενει ..

Δεκεμβρίου 09, 2013

ακους εκει ..ολη η ..πολιτισμενη ..Δυση εχει αστεγους ..γιατι να μην εχει και η ελλαδα .. τα λεει στα μουτρα μας ..χωρις να ντρεπεται ..


" Ο ίδιος αξιωματούχος μάλιστα είπε ότι ζητήθηκε από τον Ματίας Μορς να απαντήσει εγγράφως εάν ο ίδιος εξέφρασε τέτοιες ακραίες απόψεις."


ο χοντροπετσος κλητηρας .. συνεπαρμενος απο τον ζηλο του .. να αποδειξει πλερια στα αφεντικα του οτι με το σπαθι του εχει την θεση του συνομιλητη ..

ανοιγει το στομα του ..και οποιον παρει ο χαρος .. 

η αναιδεια στο επακρο ..τολμαει να τα ξεστομισει γιατι εχουν συνηθισει στο συναφι του .. να καταπινουν οι υποτακτικοι τους αμασητι .. οτι τους ξεφουρνιζουν..

εγγραφως να βαζει την υπογραφη του εκει που ανοιγει το στομα του και αδειαζει τον οχετο στο μυαλο του ..

σε αυτον

..κοκκινο πιπερι στο στομα .. να μαθει να μην ξεστομιζει ..βρωμολογα .. να μαθουν οι ..καλομαθημενοι ..τροικανοι .. με ποιους εχουν να κανουν ..

ολο με .. το σηκω .. και να σηκωνοντε .. με το κατσε ..και να καθοντε ..

.. παραγνωριζει ..κανει πως δεν βλεπει .. οτι τα βλεμματα ολων ειναι στραμμενα πανω τους .. και ειναι βλεμματα ..μαχαιρια .. βλεμματα που σπρωχνουν και κανουν την αναγκη ..επιθυμια ..

που κανουν τους ..λιγοψυχους της κυβερνησης .. να ψελλιζουν αντιρησεις ..

πως αυτα που διαπραγματευοντε δεν ειναι τα ..γιδια απο τα τσιφλικια των πατεραδων τους ..

ακους εκει ..ολη η ..πολιτισμενη ..Δυση εχει αστεγους ..γιατι να μην εχει και η ελλαδα .. που σαματις δεν εχει ..

τα λεει στα μουτρα μας .. χωρις να ντρεπεται .. αυτος απο την πολιτισμενη Δυση .. ειναι συνηθισμενος σε τετοιες καταστασεις .. και απορει γιατι εμεις ..ειμαστε τοσο ..οπισθοδρομικοι .. 

ασε το κρατος να φροντισει για αυτους .. τους αστεγους .. ποιο κρατος .. το κρατος ..δουλος στις προσταγες των τραπεζων; ..

γαμω τα δανεια τους ..και τα λεφτα τους .. ποτε θα βαλουν μυαλο να μην μας μοστραρουν ..να μην μας τριβουνε στις μουρες .. τις κωλο-απαιτησεις τους ..

να ..σκεφτονται ..οχι μονο μια ..αλλα και δυο και τρεις φορες .. πως μας πασσαρουν .. την σαβουρα τους για θησαυρο .. το αχρηστο για τον ανθρωπο οικοδομημα τους ..χτισμενο με τα ..κωλο-λεφτα του ..αερα ..


να μαθουν οτι οι ανθρωποι ειναι αυτοι που πανε πρωτοι .. να πα να γαμηθουνε τα λεφτα τους .. και αυτοι μαζι .. 


θα ερθει η στιγμη που ..και μονο το ακουσμα της λεξης ..φιλελευθερος ..να φερνει κατευθειαν ..εμετο ..


 η ..φιλελευθερη απαντηση ..προστιμα .. βαρατε τον στην τσεπη .. 

.. δεν μπορει να ξεφυγει απο τις προκαταληψεις της .. απο την μανια της για τα λεφτα ... το κοινο βρεττανικο .. hurt his/her pocket .. 

.. η γελοιοποίηση στο εσχατο επακρο .. η μανια τους δεν τους εγκαταλειπει .. δεν κανει πισω .. η φιλελευθερη τακτικη .. δεν μπορουν να την αποχωριστουν .. δεν κανουν χωρις αυτη .. ολα με τα λεφτα μετριούνται ..

θα ερθει η στιγμη που ..και μονο το ακουσμα της λεξης ..φιλελευθερος ..να φερνει κατευθειαν ..εμετο ..

".. αν περάσει ο συγκεκριμένος νόμος, θα υπάρξει τέτοια αντίδραση, που όμοιά της δεν έχει ζήσει ποτέ η Ισπανία.

.. σπρωχνουν τους ανθρωπους στα ακρα .. απο την μια γιατι τους περιφρονουνε αδυσωπητα .. και απο την αλλη .. επιδεικνυουν μια μανια αυτοκαταστροφης που ειναι ανηκουστη .. αξεπεραστη .. 

.. μαζικη παρακρουση .. πληρης μαλακυνση εγκεφαλων .. ειναι επικινδυνοι για την ανθρωποτητα .. 

".. αίφνης μετατράπηκε σε «σοβαρό» και το αρχικά προβλεπόμενο πρόστιμο των 600.000 ευρώ μετακυλίστηκε στο ποσό των μόλις 30.000 ευρώ."

απο 600.000 ευρώ .. μόλις 30.000 ευρώ  .. το σημα κατατεθεν της ..γελοιοποιησης .. αυτης καθ’ αυτης της νομοθετικης λειτουργιας ενος κρατους .. 

πληρης διακωμοδηση ανθρωπινων αξιων .. κοινοβουλιο ερμαιο της φιλελευθερης αηδιας .. 

300 τοις εκατο κατω ..και βαλε .. φτηνεια στην αγορα .. τρεχατε κοσμε να παρετε ..






η βρωμια .. η μποχα που αναδινει .. το χρηματοπιστωτικο συστημα .. ειναι αδυνατον να μην γινει αντιληπτη .. να σπαει ρουθουνια ..




η βρωμια .. η μποχα που αναδινει .. το χρηματοπιστωτικο συστημα .. ειναι αδυνατον να μην γινει αντιληπτη .. να σπαει ρουθουνια ..

ακομα και απο τους μεχρι τωρα υποστηρικτες .. μεγαλα ΜΜΕ .. εγιναν τιμητες ..

και ξεπερναει τα συνηθισμένα .. τα λενε .. για να πουλησουν φυλλα ..

γιατι ειναι ανθρωποι αυτοι που τις διακινουνε .. αυτοι που γραφουν .. αυτοι που τις βγαζουν ..

και μπορει να φαινεται οτι δαγκωνουν το χερι που τους τρεφει .. ομως .. τους σπρωχνει κατι περισσοτερο απο τα λεφτα που βγαζουν .. 

αυτο σημαινει οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο .. και δεν μπορουν πλεον .. να σιωπησουν .. να κωφευσουν .. να μην δουν ..

δεν τους αλωσαν οι τραπεζιτες ..

μπορει να εμμενουν .. επιμενουν .. σε ατελεσφορες πρακτικες .. μπορει οι γερμανοι να ψηφισαν ξανα .. μερκελ ..σοιμπλε
που μονο σαν αποτελεσμα μιας κεκτημενης ταχυτητας .. μιας συνηθειας που δυσκολα μπορει καποιος να αποβαλει .. μπορει να εξηγηθει ..


η ανθρωπινη ιδιοτητα .. παντα επικρατει ..