Δεκεμβρίου 19, 2014

η βιωσιμοτητα της ανθρωποτητας ..ερμαιο .. στην βιωσιμοτητα του χρεους .. αν ει δυνατον ..η βιωσιματα της ανθρωποτητας ...να περναει ..μεσα απο την βιωσιμοτητα χρεους ..



δανεια – χρεη .. το οπλοστασιο του ιμπεριαλισμου στην σημερινη εποχη ..πως οι πολεμοι διεξαγονται ..ανηλεως τωρα  ..

συγκεντροποιηση .. τιτλοποιηση .. παραγωγα .. ταιρειαζουν στην διττη λειτουργια ..που ..δανεια – χρεη ..επιζητουν να επιβαλλουν ..επι γης ..

συγκεντροποιηση ..και ο ..επερχομενος αποκλεισμος και περιθωριοποιηση .. του 99% .. του ανθρωπινου δυναμικου της γης ..

Όσο για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, το Bloomberg τονίζει ότι το κόμμα θεωρεί πως το δημόσιο χρέος των 322 δισ. ευρώ «δεν είναι βιώσιμο». Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι «η λιτότητας καταστέλλει την ανάπτυξη και επιδεινώνει τη βιωσιμότητα του χρέους».
Χαρτογράφηση της οικονομικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ από το Bloomberg - Οικονομία - Επικαιρότητα - Τα Νέα Οnline 

322 δισ. ευρώ.......

βιωσιμότητα του χρέους .. βιωσιμότητα .. σβουριχτη ..κατραπακια ..η διαστρεβλωση της εννοιας βιωσιμοτητας .. βιωσιμοτητα ..εννοια που ταιρειαζει στον ανθρωπο ..στις κοινωνιες του ..στην ανθρωποτητα .. εξευτελιζεται ..


η βιωσιμοτητα της ανθρωποτητας ..ερμαιο .. στην βιωσιμοτητα του χρεους .. 

αν ει δυνατον ..η βιωσιματα της ανθρωποτητας ...να περναει ..μεσα απο την βιωσιμοτητα χρεους .. 

βιωσιμοτητα χρεους ..να παρουσιαζεται σαν την βομβα νετρονιου .. μια ..neutron bomb .. που θα ..καθαρισει τους ανθρωπους .. απο προσωπου γης ..για να αφησει να "επιζησουν" οι χρηματιστιριακες αξιες..

οι ..τιτλοι και τα παραγωγα .. θα κυριαρχουν επιτης γης ..  

Δεκεμβρίου 18, 2014

..οι ελληνες θελουν μεταρυθμισεις ..και οχι .. «μεταρυθμισεις»..«μεταρυθμισεις» ..με το πιστολι στον κροταφο .. απο τον ..μαγκα ..απο τον παγκοσμιο κουτσαβακη των «μεταρυθμισεων» ..το ΔΝΤ ..



Πιστεύουμε ότι η αγορά θέλει να δει την Ελλάδα να υλοποιεί τις μεταρρυθμίσεις στο πρόγραμμα με την τρόικα καθώς κάτι τέτοιο θα βελτιώσει τις προοπτικές ανάκαμψης και αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού «κουρέματος» του χρέους που βρίσκεται στα χέρια του επίσημου τομέα (OSI), τονίζει.

..υλοποιηση των μεταρυθμισεων .. οι μεταρυθμισεις .. συνεχεια το κοπανανε ..

..σημαντικου κουρεματος .. πιθανοτητες .. δηλαδη ..αμα .. στο .. θα ..

καθε μερα ..τα βαρεια ..πυροβολικα ..βροντοκοπανε ..εχουν βαλθει ολοι ..να συνετισουν την ελλαδα ..

μεταρρυθμίσεις ..και να γινουν ..αν θα γινουν .. και το πως θα γινουν .. τι θα προσφερει στην υπολοιπη ευρωπη .. οταν το οικονομικο μεγεθος της ελλαδας ..χωραει σε μια ..δαχτυλιθρα ..οπως δεν σταματανε να μας λενε ..

..ξαναβγαινει στην επιφανεια ..το πειραματοζωο .. τις μεταρυθμισεις τις θελουνε για να τις χρησιμοποιησουνε σαν προτυπο στις αλλες ..τις πιο ενδιαφερουσες οικονομιες .. οικονομιες που χωρανε σε κουβα ..

οικονομιες ..του κουβα ..και του βαρελιου ..εκει να δεις ..που θα γινει το σωσε .. τι ..θα φανε ..τροικες και ΔΝΤ .. θα ερθει και η σειρα σας ..

«μεταρυθμισεις»..να δουνε ..οχι το αν ..οχι το ποτε ..αλλα πως ..θα πεθανει ο ..ασθενης .. να μετρησουνε τους σφυγμους ..να κανουν γενικα ..νεκροψια του πτωματος ..ελλαδα ..για να μαθουν το πως ..και το γιατι πεθανε .. για να μην κανουν τα ιδια λαθη .. στην επομενη φορα που θα ζητανε αλλα ευρωπαικα κρατη να κανουν ..«μεταρυθμισεις»..

Merrill Lynch

μεταρυθμισεις ..και ποιος στο διαολο ..δεν θελει μεταρυθμισεις .. ενας ..μαυρος και αραχλος ..κρατικος μηχανισμος .. μια ..αρπα-κολα οικονομια .. ποιος ..λεει ..οχι ..στις μεταρυθμισεις .. αλλα υπαρχουν ..μεταρυθμισεις ..και .. «μεταρυθμισεις» ..οι ελληνες θελουν μεταρυθμισεις ..και οχι .. «μεταρυθμισεις»..


οι υπολοιπες χωρες της ευρωπης .. θα ερθει και η σειρα τους .. να γευτουν ..«μεταρυθμισεις»

μετα την ελλαδα .. σειρα εχουν ..οι χωρες του νοτου .. και μετα .. του ..πανω βορρα .. θα διαπρεψει το ΔΝΤ ..και οι τροικες ..

αγαλι-αγαλι ..γινεται η αγουριδα ..μελι ..

Οι .. Ελληνες ..να λιγοψυχισουν ..πανω στο νημα

Οι .. Ελληνες ..να λιγοψυχισουν ..πανω στο νημα ..

«μεταρυθμισεις» ..με το πιστολι στον κροταφο .. απο τον ..μαγκα ..απο τον παγκοσμιο κουτσαβακη των «μεταρυθμισεων» ..το ΔΝΤ ..

Θα σε ..«μεταρυθμισω» εγω ..που θα μου πας ..δεν σου χει μεινει ..διεξοδος ..που θα πας ..στις εκοψα ολες..

αγορες ..τροικες ..και δεν συμμαζευεται ..και οτι αλλο εχει σκαρφιστει η σαρα και η μαρα ..της οικονομικης επινοησης ..ειναι χρεος για το καλο της ανθρωποτητας ..το μονο χρεος που αξιζει να ενστερνιστει μια οντοτητα .. 

η ελλαδα να αποτρεψει την ..δημιουργια του νεου ειδους ανθρωπου.. που εχουν βαλει στα σκαρια 

του.. homo neodimocraticus ..με κυρτωμενη ..δικην επικυψης ..την σπονδυλικη στηλη ..




Δεκεμβρίου 17, 2014

Η Die Welt: η επικινδυνη ψευδαισθηση του Τσιπρα ..μπροστα στην ψευδαισθηση του 1% ..οτι κουμανταρει το υπολοιπο ..99%. Νταουλια και χοροι.


το παιχνιδι ..χοντραινει ..  ε .. ας το χοντρυνουμε ..κι ..ακομα παρα περα ..

Γερμανικές πηγές ξεκαθαρίζουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί αντιμέτωπη με διακοπή χρηματοδότησης αν εμείνει στις εξαγγελίες της. Για την «εκλογή που μπορούσε να ρίξει στο χάος όλη την Ευρώπη», γράφει η γερμανική εφημερίδα.

.. «η εκλογή που θα μπορούσε να ρίξει στο χάος όλη την Ευρώπη».. 

σε ολη την ευρωπη .. στο χαος .. δλδ. ..εξαγωγη ..επαναστασης .. ο ..φοβος να μην σπειρει τα ζιζανια ο συριζα ..στους πολιτες της ευρωπης .. ειναι ..φανερος ..ολοφανερος ..

η ελλαδα ..ο ασθενης ..αρνειται να πεθανει .. η ..νεκροψια ..αναβαλεται ..

τους ποναει αφανταστα ..τρεμουν .. το πειραμα δεν πετυχαινει .. το πειραματοζωο ..κλωτσαει ..

και η γερμανια ..θα ειναι η επομενη ..

ποτε θα το καταλαβουν ..

..δεδομένου ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει δείξει ότι παραμένει δεσμευμένος με τις μεταρρυθμίσεις και έχει τιμήσει τις συμφωνίες.

και αυτος ..ο αμοιρος ..σερνεται .. με το στανιο ..δεσμευεται .. τουλαχιστον ..απο αυτα που μας λεει ..


Η Die Welt στέκεται και στη δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι θα παίζει το νταούλι και θα χορεύουν οι αγορές σημειώνοντας ότι πρόκειται για μια ψευδαίσθηση που θα μπορούσε να είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την Αθήνα, αλλά και για όλη την Ευρώπη.

αμαν ..την πεταξε παλι .. ψευδαίσθηση .. ρε ..πατριωτακι ..δεν σε χουν μαθει να λες ..τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη ..

την ..απατηλη ψευδαισθηση .. οτι .. οι καλοσυνατες αγορες ..για τις ..φουκαριαρες τις μανες τους ..τα κανουν ολα ..

η ψευδαισθηση ειναι ..οτι ενα ματσο βιολες ..που ειναι οι αγορες ..κανουν οτι θελουν .. κοσμακη και κοσμακη ..

η ψευδαισθηση ειναι ..οτι ..το 1% ..κουμανταρει το υπολοιπο ..99% .. που μια ροχαλα ο καθενας να τους ριξουνε .. θα ειναι σαν να πνιγονται στον ρηνο σας ..

πως στο διαολο ..ακομα επιβιωνεται ..μονο ενας θεος το ξερει ..

και πανω στα μαλακισμενα τα χρηματα .. που χτιζουνε ..παλατια ..πανω στις ψευδαισθησεις ..

η μεγαλυτερη απατη ..η ψευδαισθηση του χρηματος ..που κανει τον ανθρωπο να νομιζει ..οτι κατι ειναι ..ενω ειναι ενα σκετο ..σκατο  ..

στην πραγματικη ..οικονομια της φυσης .. ουτε για πρωτης ταξεως ..κωλοχαρτο ..δεν αξιζει ..
βαζει μετρα ..απατηλα ..  

ζεις με την ψευδαισθηση

νταουλι και χορος .. ποιος το παιζει και ποιος το χορευει .. ετσι για να στανιαρουν τα πραγματα ..

τωρα το παιζουν οι αγορες ..και οι θιασαρχες τους .. αλλα ..

και αμα το καταλαβουν .. θα παιζουν οι λαοι ..νταουλι .. και θα χορευουν οι αγορες ..

λιγο να το καταλαβουν οι λαοι .. ποιος εχει το πανω χερι .. και να δεις ..πατιρντι που εχει να γινει ..
η ψευδαισθηση ειναι ..οτι ενα ματσο βιολες ..που ειναι οι αγορες ..κανουν οτι θελουν .. κοσμο και κοσμακη ..

αγορες ..βρωμιες και ακαθαρσιες .. αν στην ελλαδα τα παιρνανε .. στην γερμανια ..τα δινανε .. και οι δυο στο ιδιο σκαμνι ..θα πρεπει να καθονταν .. και οχι ..το γερμανικο κρατος να δινει συγχωροχαρτια σε οποιον θα εχει την καλωσυνη να πει ..ναι τα εδωσα ..

αγορες ..ολα στο βωμο .. του ..οτι .. καποιοι ..μααααλακες που νομιζουν οτι κατι ειναι .. κανουν ..οτι τους περναει απ το χερι ..ουτως ωστε .. να διατηρησουν τα προνομια τους .. σταρχιδιστες .. στο επακρο .. το ..αλφα και το ωμεγα της βιβλου που ασπαζονται ..


ασταδιαλα ..κοφες .. εχετε βρωμισει την οικουμενη με την μποχα σας .. εχετε καταντησει περιγελω του συμπαντος ..την εννοια ..ανθρωπος .. 




Δεκεμβρίου 16, 2014

Words are idiosyncratic

Idiosyncratic symbols mean one thing for a particular person, as a blade could mean war, but to someone else, it could symbolize a knighting.

Linguists state that words are not only arbitrary, but also largely idiosyncratic signs.

Οι γλωσσολογοι δηλωνουν οτι οι λεξεις δεν ειναι μονο αυθερετες, αλλα επισης ειναι κατα ενα μεγαλο μερος ιδιοσυγκρατικα συμβολα.

The word idiosyncratic is often used as a label to denote a group attitude or opinion that regards one's own group as righteous or superior and everyone else (or a selected outgroup) as an enemy. At the same time, the "in" group may regard all criticisms toward their own position as hostile attacks.

Η λεξη ιδιοσυγκρατικο συχνα χρησιμοποιειται σαν μια ταμπελα για να δηλωσει την ταυτοτητα μιας ομαδας .. μιας κοινωνιας .. που θεωρει την ομαδα που ανηκει ενα καποιο ατομο σαν ενος η γνωμη για να σταμπαρουν μια

Δεκεμβρίου 15, 2014

Χαρδούβελης: Κηρρυσει ..απελευθερωτικο αγωνα .. απελευθέρωση από την πολιτική αβεβαιότητα ..

Χαρδούβελης: Κηρρυσει ..απελευθερωτικο αγωνα .. απελευθέρωση από την πολιτική αβεβαιότητα 

 το σεναριο ..ειναι ηδη γραμμενο ..

κομμενα και ραμενα .. ολα ζυγιασμενα .. την εχουν σιγουρη ..

ο καθενας θα παιξει το ρολο του .. την εχουνε στημενη .. ενα-ενα θα βγαινουν τα ..φυντανια ..απο δω και περα ..θα πετανε την σποντα τους ..

το ..φαντ ..καπιταλ ..την κανει ..μαζευει τα ..μπογαλακια του .. και παιρνει δρομο ..
η παγιδα εχει στηθει με μαεστρια ..

«Οι σημερινές προβλέψεις για ανάπτυξη έως 3% το 2015 ενδέχεται να αποδειχτούν συντηρητικές σε σχέση με αυτό που θα επέλθει μετά την απελευθέρωση από την πολιτική αβεβαιότητα στο βαθμό που θα συνεχίζονται οι μεταρρυθμίσεις. Έτσι, η σχέση με τους δανειστές θα αλλάξει σελίδα και η οικονομία μπορεί να ξεκινήσει μια νέα πορεία σε πιο στέρεα βάση» υποστήριξε.

ειναι ..τοσο σιγουροι πως θα κερδισουν αυτην την παρτιδα .. που .. θα ξυπνησουμε μια ωραια πρωια ..

η.. απελευθέρωση από την πολιτική αβεβαιότητα ..
πολιτικη αβεβαιοτητα .. εκει πονταρουν .. αξιζει ..πρεπει ..να αχρηστευτει ..η μηχανη τους .. το ..χαρτι .. το μεγαλο τους χαρτι ..

ρηξη .. καμμια ρηξη .. ο ..συριζα .. ακομα ..και ενα ..ναι ..σε ολα .. σμουθ ..μεταβαση .. αυτο που προεχει ειναι ο μελοντικος οριζοντας ..

το ..τι και τι θα ..σκαρφιστουνε για .. να στρεψουν τον κοσμο εναντιον τους .. ο ..συριζα ..μια απο τα ιδια ..σαν εμας ..

χειροτεροι και απο το πασοκ .. χειροτεροι και απο εμας ..τους δεξιους ..θα επρεπε να λεγαν ..θα ητανε ..πιο ..πειστικοι .. 

σπερνουν ζιζανια .. αναμεσα μας ..

αυτο που εχει σημασια ειναι το τσαγανο .. που εχει ο συριζα .. που δεν το χει .. ο σαμαρας ..
που ειναι πολυ πιο κοντα απο οποιοδηποτε αλλο δεξιο .. με τους ακροδεξιους .. οσο κανενας αλλος ..

φρεσκοι ..καινουριοι .. κυκλοφορανε με αλλα μυαλα ..  

παει και τελοιωσε .. η ..δεξια .. οσα προσωπα και να αλλαζει ..παραμενει ..κακομουτσουνη .. ξερεις .. χωρις ..καμμια ..αβεβαιοτητα .. οτι θα σε γελασει ..παλι .. θα σου πουλησει .. φυκια για μεταξωτες κορδελες ..

η ..πολιτικη αβεβαιοτητα που ο χαρδουβελης ..θελει να μας προστατεψει απο .. αντιπαρατιθεται με την βεβαιοτητα της ..κακομουτσουνης δεξιας .. 

οι γραμμες ..ειναι ξεκαθαρες ..

το σεναριο ..ειναι ηδη γραμμενο ..

κομμενα και ραμενα .. ολα ζυγιασμενα .. την εχουν σιγουρη ..

ο καθενας θα παιξει το ρολο του .. την εχουνε στημενη .. ενα-ενα θα βγαινουν τα ..φυντανια ..απο δω και περα ..θα πετανε την σποντα τους ..

το ..φαντ ..καπιταλ ..την κανει ..μαζευει τα ..μπογαλακια του .. και παιρνει δρομο ..

η παγιδα εχει στηθει με μαεστρια ..

θα ξυπνησουμε μια ωραια πρωια .. με προεδρο ..τεφαρικι.. δεξιο ..πραγμα .. εκδικηση του σαμαρα .. σα να λεει .. ετσι για να μαθετε ..κωλοπαιδα ..

ειναι ..σιγουροι .. πως οι ελληνες θα κοτισουν .. σαν καλοι ραγιαδες που ειναι .. θα λιγοψυχισουν ..

γιατι δεν το αντεχει το στομαχι μας .. 


η .. πλημμύρα των ειδησεων .. πλημμυριζουν τα μυαλα μας ..με δοσιλογες ειδησεις ..παραποιημενες του θανατα .. αλλα και οχι μονο ..


η .. πλημμύρα των ειδησεων .. πλημμυριζουν τα μυαλα μας ..με δοσιλογες ειδησεις ..παραποιημενες του θανατα .. αλλα και οχι μονο ..

μας μπολιαζουν τα μυαλα με επιλεγμενες .. ειδησεις ..ενω ειδησεις που θεωρουνται ..ταμπου ..καταχωνιαζονται ..καταπλακωνονται και ποτε δεν εχουν προσβαση σε αυτο που λεγεται δημοσιοτητα ..
.. ειδησεις που μας ..εξουθενωνουν .. απελπιζουν .. και δεν μπορουμε να αντιδρασουμε ..να αντισταθουμε ..

..αλλα ..οι πηγες δεν λειπουν .. αλλα εχουμε μαθει να ακολουθουμε κατα γραμμα ..μια σταλια απο αυτες ..πλημμυριζουν τα μυαλα μας μεχρι κορεσμου .. και δεν μας μενει ..χωρος για αλλες .. 

.. δεν εχουμε την διαθεση να ψαξουμε παραπερα .. και πρακτικα τις αποκλειουμε .. παρ’ ολα που ειναι εκει ..υπαρχουν ..και μας ..φωναζουν ..


πετυχαινουν τον σκοπο τους .. και πως να μην τον πετυχουν ..οταν η παγκοσμια ειδησεογραφια ..σχεδον ολα τα φηντς που βγαινουν ..ειναι απο μια μικρη φουχτα απο μεγαλες εταιρειες .. οπου εκει γινεται το ξεσκαρταρισμα .. διαλεγουν ποιες ειδησεις θα βγουνε στην φορα  .. και ποιες ..οχι .. 

λεξεις κλειδια για ενα ..χαος ..... δημιουργικο ..


λεξεις ..δικην ..κλειδιων .. λεξεις ..με την συμμετοχη τους στις εννοιες που εκφραζουν .. αποκτουν δυναμικη .. με ..ειτε να δημιουργουν καινουριες εννοιες .. ειτε να αρπαζουν εννοιες καταχωνιασμενες σε αποκρυφα ..και να τις σερνουν απο την αφανεια .. στην επιφανεια .. αναζωογονουν .. παρασερνουν ..

λεξεις-κλειδια ..και μεσα απο τις εννοιες που σχηματιζουν ..  θα ανοιξουνε πορτες .. πορτες που χαιουν σε νεα δωματια ..απατητα ..νεες αιθουσες ..νεα πεδια ..

να ξεχυθουνε ..να αμολυσουνε το περιεχομενο τους ..

για να ξεδιαλυνουν ..να καθαρισουν το τοπιο ..

τοπιο .. οπου κυριαρχει η αβεβαιοτητα ..η ασαφεια .. και ευδοκιμει ο φοβος για το αυριο ..

χρειαζονται .. ειναι επιτακτικη η αναγκη τους .. ολοι ..οι πιθανοι ..αλλα και απιθανοι συνδυασμοι ..επιβαλλεται να δοκιμαστουν .. δεν υπαρχουν στεγανα .. δεν υπαρχουν ταμπου ..δεν υπαρχουν ..απαγορευμενες λεξεις ..εννοιες ..νοηματα ..

χωρις τις λεξεις κλειδια .. κλειστες οι πορτες .. συντηρητικη η αντιμετωπιση .. φοβισμενη η ματια και η ανασα .. διστακτικα τα βηματα .. στασιμοτητα .. που οδηγει στην σηψη και τον θανατο .. 


λεξεις κλειδια για ενα ..χαος ..... δημιουργικο .. 

Δεκεμβρίου 11, 2014

ο ..φοβος ..των αγορων .. η μετεμψυχωση των μπολσεβικων στην νεα τους βερσιον τον ..ΣΥΡΙΖΑ..


Και πάλι όμως, η προοπτική μίας κυβέρνησης Σύριζα δεν αποτελεί πλέον τόσο μεγάλο ταμπού για τις Βρυξέλλες, ενώ πριν μόλις δύο χρόνια οι ηγέτες της ευρωζώνης φοβούνταν ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζική φυγή καταθετών από τις τράπεζες και σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

ο ..φοβος και η ..μαλακια ..δεν πανε στα ..βουνα .. παει ..συννεφο στις αγορες ..μενουν ..συγκρυοι ..κοκκαλο .. οι επενδυτες ..

..ο ..φοβος ..μια απο τις μεγαλυτερες ..μαλακιες ..που ταλανιζει τις αγορες ..και τους ..τση ..επενδυτες ..τους

..φοβουνταν .. αναλυοντας ..το μεγεθος του φοβου ..και τι ειδους ..φοβος ..ειναι ..

ο ..Συριζα ..ο ..κομμουνιστικος .. οι κομμουνιστες στην εξουσια .. που θα κανουν ..τι; .. θα τους κλασουν ..τα αρχιδια .. οι κομμουνιστες που ..απαλοτριωνουν περιουσιες για το λαο .. πετανε τους πλουσιους στα ..κατεργα ..

εχουμε να το λεμε στην ελλαδα .. οτι .. ο κομμουνιστης ..μπαμπουλας .. που με αυτον νανουρο-φοβεριζανε για υπνο ..οι καλες αστικες οικογενειες.. γαλουχουσαν απο τα φασκια .. τα παιδια τους.. οτι .. με το που θα ‘ρθουν οι κομμουνιστες ..θα σας παρουν τα σπιτια .. μην τους ψηφιζεται

..αλλα και ολοι αλλοι οι ευρωπαιοι δεν πανε πισω .. τι και αν η παλαι ποτε κομμουνιστικη Ρωσσια ειναι μια ..ζωγραφια στους χαρτες ..μια μακρυνη αναμνηση .. και η κομμουνιστικη Κινα .. ειναι ενας παραδεισος καπιταλιστικος .. εχει ..ξεμεινει μεσα στο ειναι τους ..ο ..κομμουνιστικος μπαμπουλας .. 

η ..φοβερα ..στην νεα της ..βερσιον .. ο Συριζα ..

απο αυτα τα ..καταλοιπα .. δεν εχουν ακομα ..ξεμπολιαστει ..

και αντε να βγαλεις ..ακρη ..ποιοι απο αυτους τους φοβους ..οταν μιλανε για ..φυγη καταθετων .. και εξοδο της ελλαδας απο το ευρω .. ειναι πραγματικοι και ποιοι ειναι ..αποκυηματα ..νοσηρης φαντασιας ..

αν θα πρεπει να τους παρει κανεις στα σοβαρα ..για οχι ..


και απο την αλλη μιλανε για ..λαικισμο .. κι αν ολη αυτη η κατασταση δεν μυριζει ..λαικισμο .. λαικισμο ..αισχιστης ..αισχυνης .. που καλλιεργουνε τον φοβο ..στον λαο .. για να τον κανουν να ξεχασει τα δεινα που υφισταται απο την καπιταλιστικη λαιμαργια .. 

το ολον βρισκει τον δρομο του ..


Η κρίση αυτή, απειλεί να υπονομεύσει την ανεπανάληπτη προσπάθεια που έκανε ο Ελληνικός λαός τα τελευταία χρόνια. 

..τον εσυραν ..

αλλα παλι ..
..τι ειχαμε ..και τι εχουμε .. και ..ο καθενας ξεχωριστα ..αλλα και σαν συνολο ..

..εγιναν ολα ..για να βαλουμε μυαλο ..επιτελους ..

..απο εξω .. ξενη ..χειρα ..

..να ξεφυγει η ..συζητηση απο τα τετριμμενα του ..δεν μονοιαζουμε .. τραβατε με και ..ας κλαιω..

..εφτασε ο κομπος στο χτενι ..δεν γινοταν κι αλλοιως .. το δαχτυλο ..του ..αυτος φταιει ..πρωτα στον εαυτο μας .. και μετα στους αλλους ..στους ξενους ..

..και ..ποιος ειμαι εγω .. με το δαχτυλο .. πως ..στο διαλο ..υψωνω φωνη .. απο που και ως που .. ωροσπου ..

..αντε να καταλαβω απο που ερχομαι ..και αμα μου πεφτει λογος .. (αλλα) ειναι ..αναγκη (γιατι να ειναι) ..να καταλαβω ..η ..σου ‘ρχεται χωρις να (το) καταλαβαινεις ..

..να μιλας για ολους ..χωρις να καταλαβαινεις το ..πως .. και το ..γιατι .. απο μια μοναδα που χανεται μεσα στο ..ολον .. και αντε να βγαλεις ακρη ..

αυτο που εγκειται .. ειναι να ξεπερασεις την ιδιοτητα σου.. της μοναδας .. και να γινεις το ..ολον ..να μιλας για το ολον .. σαν το ολον ..να εισαι εσυ ..


και απο αυτην την διαδικασια με καποιον τροπο ..που ειναι αδυνατον να αντιληφτεις .. πως στο διαλο ..να μπορεσεις ..δεν σου φτανει ενα μυαλο .. το ολον βρισκει τον δρομο του .. 

το ολον βρισκει τον δρομο του .. 

απο κει που δεν το περιμενεις .. απο κει που κανενας δεν το περιμενει .. που δεν πα να χτυπουν το ..πιπερι με τον κωλο τους στο τσιμεντο ..που λεει ο λογος.. 

Δεκεμβρίου 08, 2014

η ..ισχυ ..βασιζεται στην απηχηση ..


«Ο κ. Τσίπρας μπορεί μάλιστα να πετύχει περισσότερα από τον κ. Σαμαρά για την φορολόγηση των πλουσίων, όπως δηλώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος».

η φορολογηση των πλουσιων .. εκει καταληγει .. γιατι τον ..ανεχονται ..

αν ειναι μονο για τα ματια .. η ..αν εχει πραγματικες διαστασεις ..

..και οχι ενα 40 τα εκατο στα εισοδηματα .. να ..ξοδευτει ..να ξεθυμανει ...

αλλα ολα εκεινα .. τα ..αλεισβερισια ..που ουτε ..τα μυριζεται κανεις .. που ποτε δεν μπαινουν σε τιποτε καταστειχα..

..και να πεις οτι ειναι μονο για την ελλαδα .. γκουγκλ ...αμαζον ..μικροσοφτ .. μολις τωρα βαζουν ..γκουγκλοσημο .. ξεφευγουν ..διαφευγουν .. της φορολογικης αποχης .. παγκοσμιοι παικτες .. η νεα οντοτητα που ανατειλει .. πετανε στα σκουπιδια ..ιδεες για κρατη ..ισχυ .. δημοκρατια .. ολα γινονται κατω απο την μυτη μας .. το ..δαχτυλο ..ανημπορο να ..ξυσει ..

μπραντς .. εχουν ..ξαμολυθει ..ολοι .. αναμοχλευουν την επιφανεια .. τοσος σαματας .. ολα γυρω απο τα κερδη .. οι χαζομαρες ..οτι το κανουν μονο για τα λεφτα .. ειναι για τα λεφτα .. ξεπερνα .. τα ..κατανταει ..παροχημενες ..αξιες ..ιδεες ..

δεν ειναι αυτες .. οι παγκοσμιες εταιρειες .. αλλα η αντιληψη .. που κυριαρχει .. που ειναι ..στραβη ..
να ..ανταπεξελθουμε σε αυτην την νεα προκληση .. προσωπο με προσωπο ..απ’ ευθειας .. χωρις μεσαζοντες .. τα κρατη και τις κυβερνησεις τους ..

καθως αυτο που κυριαρχει ..δεν ειναι τα ..μαλακισμενα τα λεφτα .. αλλα ..οι γνωμες των ανθρωπων .. (οι γνωμες των ανθρωπων, μια ..σταθερα που κραταει στο χρονο.. τα ..σκατενια ..λεφτα ..προσωρινα την ..μοχλευουν .. αλλοιωνουν ..αλλα με την παροδο του χρονου ..η επιρροη των χρηματων ..δεν φτουραει ..ξεφτιζει ..χανεται)

η ..ισχυ ..βασιζεται στην απηχηση ..