Απριλίου 21, 2011

Ιδεες που κυκλοφορανε, εχουν βγει στην πιατσα και αυγαταινουν, απλωνονται, ξαπλωνονται και ετοιμαζουν την νεα Ελλαδα, τις νεεεεες κοινωνιες.

Ιδεες που κυκλοφορανε, εχουν βγει στην πιατσα και αβγαταινουν, απλωνονται, ξαπλωνονται και ετοιμαζουν την νεα Ελλαδα, τις νεεεεες κοινωνιες.


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ αλλα μονο προσωπικες επιθεσεις και εξεζητημενη ειρωνια αλλωστε εχθρος μας ειναι ο σταθης και φιλος μας η αληθεια ποια αληθεια ε φυσικα του megalou kanaliou καληνυχτα και καλη τυχη ..

ο κυριος Βρασιδας .. εχει σχεδιο .. δουλευεει με σχεδιο .. ενα σχεδιο που εχει προδιαγρφει .. απο την παγλκοσμια δεξια κοινοτητα .. εχουν κεφαλια .. σε θινκ-τανκ σε μπολικη περισυλλογη .. με τι τροπο να απαντουν .. στις προκλησεις των .. πολιτων ..


καθοσον δεν εχουν επιχειρηματα για .. να αποκρουσουν .. να αντιταξουν .. απεναντι σε οσα βγαινουν .. και που ναχουν .. οταν ο λογος γινεται .. για να ---- οι πολλοι σε βαρος των λιγων ..

".. το ονομα τους απεναντι στους εμπορους του τρομου του δελτιου των οκτω απο το megalo καναλι .. "

τρομος για να φερει κατηφεια και ευκολη υποταγη .. απο τους κυβερνωντες ..

Είναι γιατί η δημοσιογραφία, ο θεματοφύλακας της δημοκρατίας, δεν ασκείται από δημοσιογράφους ή όταν και όπου ασκείται, αλλοιώνεται από τους αδυσώπητους κανόνες της αγοράς, τις πωλήσεις και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών...

αδυσωπητοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: