Οκτωβρίου 06, 2011

ο ουρομπορος .. το φιδι που τρωει την ουρα του .. και κατανταει τελικα ..κολοβο. Επενδυσεις, σου λεει ο αλλος.

ο ουρομπορος .. το φιδι που τρωει την ουρα του .. και κατανταει τελικα ..κολοβο



"Eίναι λίγο δύσκολο να κατανοηθεί πώς μια οικονομία, που αντιστοιχεί μόλις στο 2% του Κοινοτικού ΑΕΠ, απειλεί να τινάξει στον αέρα την Ευρωζώνη, αλλά όλως περιέργως και την παγκόσμια οικονομία."



.. η κινεζικη εταιρεια Alibaba που θελει να αγορασει την yahoo .. την στιγμη που η yahoo εχει το 40% της Alibaba .. ενας δαιδαλος


η yahoo περιμενει να βγαλει χρηματα .. να προσποριστει κερδη απο τα κερδη που θα βγαλει η Alibaba .. ενω την ιδια στιγμη χανει το εδαφος κατω απο τα ποδια της .. στο μυαλο τους τα χρηματα που θα βγαλουν .. και οχι στην υπηρεσια που προσφερουν ..

ολοι ξεχασαν .. η αγνοουν σκοπιμα ποιος ειναι ο ρολος που θα πρεπει να παιζουν

αντι να γινονται επενδυσεις σε ανθρωπους .. γινονται επενδυσεις σε ..μπαρμπουτσαλα

τα CDS που υποτιθεται οτι ασφαλιζουν τους δανειστες

το μονο που δεν κοπτονται ειναι να προσφερουν ασφαλεια στους δανειστες .. να τους καλυψουν την (αναμενομενη) χασουρα .. αλλα μεσα στο μυαλο τους .. το πως θα βγαλουνε ολο και περισσοτερα λεφτα .. αμα τους νοιαζει καθολου .. οτι αυτοι που δανειζουν θα χασουν λεφτα .. ασε που αυτοι που δανειζουν, ειναι και αυτοι επενδυουν στα CDS .. το εχουν διπλοκλειδωμενο .. εξυπνοι οι μαγκες .. να βγαλουν και απο τις δυο εκδοχες .. παει κατα διαολου η οχι το δανειο που συναψαν με την ελλαδα .. η οποια αλλη επιχειρηση .. η αλλο κρατος .. και παρα περα μπορει να βγαζουν περισσοτερα αν αποτυχει ενα δανειο .. παρα αμα πετυχει ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: