Οκτωβρίου 04, 2011

Ελληνες, ελλαδα τα πειραματοζωα και η αναμπουμπουλα. Η τροικα, στο ματι της, οι κλαδικες συμβασεις .

Η τρόικα θέλει «μισή» εσωτερική υποτίμηση

zame είπε:
04/10/2011 στις 6:36 pm
Μα καλα επιτελους θα μας πει καποιος …το τι ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?
…….η τα πειραματοζωα δεν μιλανε ?

.. πειραματοζωα ..

Nik είπε:
04/10/2011 στις 6:44 pm
Μπράβο Zame! Καλά το θέτεις.

Στην αναμπουμπούλα ξεχάσαμε τα αυτονόητα.

.. αναμπουμπούλα ..

λεξεις κλειδια .. .. πειραματοζωα .. .. αναμπουμπούλα .. καταργηση .. κλαδικες συμβασεις ..


"Και τώρα παρεμβαίνει στον ιδιωτικό τομέα ζητώντας την κατάργηση της εθνικής συλλογικής σύμβασης και την μείωση των τιμών στον ιδιωτικό τομέα, ενώ ο πραγματικός της στόχος είναι η κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων."

η τροικα ... ο πραγματικός της στόχος είναι η κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων ... εργαζομενοι χωρις καμμια ασφαλεια .. να τους στιβουνε το ζουμι .. και να τους πετανε μετα .. σαν στιμμενες λεμονοκουπες .. αποζημιωσεις απο απολυσεις .. να μην υπαρχουν .. να απολυουν απλοχερα .. χωρις να κοστιζει .. να δινουν συνταξεις .. που μολις να κρατανε τους δικαιουχους .. πανω απ το επιπεδο της φτωχειας .. απασχοληση .. μερικη η ολικη .. στα μετρα και σταθμα των επιχειρησεων .. και μονο ..

τα αυτονοητα ..

.. οι κλαδικες συμβασεις .. το ψητο .. οπως και στην Αμερικη .. στο Ουισκονσιν .. η πλουταρχικη κλικα .. βρισκει την συντονισμενη δραση των πολιτων .. εμποδιο στα σχεδια της .. τις τρωνε ολο και μεγαλυτερο μερτικο .. απο τα ηδη ..δυσθεωρητα κερδη της .. και εχει περασει μεσα σε ολους τους οργανισμους που διαφεντευουν .. αυτη την γραμμη .. να καταργησουν τις κλαδικες συμβασεις ..

και αυτη τους την γραμμη .. η τροικα θελει να περασει στην ελλαδα .. και δυστυχως βρισκει τα πατηματα .. και θελει να την περασει στα μουλωχτα .. εκμεταλευομενη την τωρινη δεινη της θεση ..

η συγχιση που υπαρχει .. σε κυβερνηση, κομματα, ελληνες πολιτες .. λειανει το εδαφος .. κανει το εργο της τροικας .. ευκολοτερο .. οι ελληνες πολιτες εχουν μαθει .. να αντιδρουν σαν ..συμμοριες .. στο επιπεδο που τους εχουν καταντησει .. η καθε μια συμμορια .. εναντιον ολων .. ταξιτζιδες, φορτηγατζηδες, λεωφοριουχοι, δημοσιοι υπαλληλοι .. μεσα απο ενα θολο πλαισιο .. βαρανε αλυπητα .. μεχρι που να φτασουμε στο σημειο .. τα μετωπα να εξελιχθουν σε αγωνες του .. ενας εναντιον ολων .. προς μεγαλη αγαλιαση .. σε ολες τις πλουταρχικες κλικες ανα την υφηλιο ..

οι πλουταρχικες κλικες .. οι λογης-λογης τροικες .. βαζουν τα φυτιλια .. και περιμενουν .. ποτε θα σκασουν τις βομβες .. εχουν υπομονη οι μαγκες ..

η καθε μια συμμορια να κοιταζει .. τα στενα δικα της δικαιωματα και απολαβες

.. αυτου που χανεις την προοπτικη .. παρασυρμενος μεσα στην αναμπουμπουλα ..

και το χειροτερο το τσουβαλιαζεις .. με ολα τα αλλα μαζι .. χανεις τον μπουσουλα .. της τρελης .. γινεται ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: