Οκτωβρίου 05, 2011

Τα ρισκα που πληρωνουν επενδυτες, δανειστες της ελλαδας.

Έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ελλάδα

... περα απο ολα τα αλλα .. που αναφερονται εδω ειναι εξισου σημαντικα .. αλλα το κυριοτερο .. και απο την σκοπια των εμπλεκομενων .. της ιδιας της αγορας

ειναι οτι ..

..με αερα ..κοπανιστο .. και μιλανε για ρισκο .. ολα να επαφιονται ..στις προσδοκιες .. στο αν θα γινει εκεινο .. η .. αν θα γινει το αλλο ..

"Εν τω μεταξύ, κάποιοι στην αγορά λένε ότι ο χρυσός και τα άλλα μέταλλα που κρύβει η γη της Χαλκιδικής αξίζουν πολλά δις ευρώ ενώ οι προσδοκίες για μεγάλα κέρδη εκτοξεύουν την τιμή της μετοχής της European Goldfields στα ύψη. Η χρηματιστηριακή αξία της αγγίζει τα 2 δις δολάρια. Καλή μπίζνα δηλαδή, τέσσερα χρόνια μετά να παίρνεις ένα τέτοιο ποσό όταν έχεις δώσει μόλις 11 εκατ."

.. ο χρυσός και τα άλλα μέταλλα που κρύβει η γη της Χαλκιδικής αξίζουν πολλά δις ευρώ ..

και πανω σε αυτα .. τα πολλα δις ευρω .. ανεβαινει η μετοχη .. της European Goldfields στα ύψη .. ολα τα λιγουρια .. λιγουρευονται μελοντικα κερδη ..

οταν τους λενε ..η ψωλη μου αγγουρι ειναι .. παιρνουν το αλατι και τρεχουν .. που κατασταλαζει το ρισκο .. πανω σε τι βασιζεται .. σαν μαλακες τρεχουν .. να μην χασουν την ευκαιρεια .. μπολικοι βγαζουν τις ψωλες τους .. στην πιατσα .. τηνλεγομενη αγορα .. και περιμενουν για να τσιμπισει κανενας .. για ναρθει να τους γλειψει την πουτσα ..

εβγαλε ο μαγκας .. της ΕΛΛΑΚΤΩΡ .. τοσα εκατομμυρια απο το τιποτα .. ενεκα γαρ .. τις διασυνδεσεις .. τις γνωριμιες στο κυκλωμα .. και ασε τα κοροιδα .. να χτυπανε τα κεφαλια τους .. στο μαρμαρο .. σαν τα χταποδια ..

Καλή μπίζνα; .. γαμω την μπιζνα .. αυτα βλεπει ο κοσμος .. και καταριεται την μοιρα του .. γιατι δεν ηταν τοσο ξυπνιος .. να τρεξει και αυτος .. να γλειψει ψωλες ..

και εφοσον υπαρχει .. αυτη η νοοτροπια .. οτι η αγορα .. η πιατσα .. εχει για ολους .. καπατσοσυνη χρειαζεται .. κοιταζει ο καθε ενας ..πως θα πιασει την καλη .. απο το πιο εξωφθαλμο .. και το πιο προσιτο σε ολους .. τον τζογο .. στο στοιχημα και στο προπο .. στους λογιων-λογιων μπουκηδες .. μεχρι και το εμποριο .. πως να πουλησουμε φυκια .. για μεταξωτες κορδελλες .. απο το ιντερνετ ..και απο παντου ..

και εχει γεμισει ο τοπος .. απο κοροιδα .. προς αγαλιαση αυτων που εχουν τις διασυνδεσεις .. και εκμεταλευονται στο απειρο .. την μανια .. που το συστημα εχει προσηλυτίσει τους ανθρωπους .. στον να κανουν λεφτα ..

ολοι .. οι λεγομενοι .. επενδυτες .. δανειστες της ελλαδας .. απο τετοια ρισκα προερχονται .. ασχετα το τι ειναι .. ιδιωτες, τραπεζες .. η αλλοι οικονομικοι οργανισμοι .. ασφαλιστικα ταμεια ..συμπεριλαμβανομενων ..

ολοι στην φουρια τους .. να βγαλουν οσο περισσοτερα λεφτα μπορουν .. σε βαρος του κασιδη .. τα μεγαλα επιτοκια .. που δανειζονταν η ελλαδα .. .. να γλειψουν ψωλες .. ε παρτε τα ..

η λογικη στα ρισκα .. παει χερι-χερι .. με την απληστια .. να βγαλουμε περισσοτερα .. περισσοτερα σε βαρος ανθρωπων .. που αυτο που θελουν ειναι το δικαιωμα στην ζωη .. και ενα τετοιο δικαιωμα δεν παζαρευτε .. για κανεναν .. ουτε για αυτον .. ουτε για τα δις του ..

τα δις .. χωρις τους ανθρωπους .. ειναι ξερα νουμερα .. αμελητεα .. δεν αξιζουν της προσοχης των ανθρωπων ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: