Ιανουαρίου 06, 2014

ΔΕΞΙΟΙ: Μια «αριστερή» κυβέρνηση θα οδηγήσει την Ελλάδα στο χάος. Εμπρος και με δυναμη για το χαος της αριστερας. Ειναι ηρωισμος για τον ελληνα ψηφοφορο η επιλογη της αριστερας.



"Ή μια «αριστερή» κυβέρνηση που θα τα κάνει μπάχαλο και θα οδηγήσει την Ελλάδα στο χάος; "


η επωδος .. ως ποτε παληκαρια .. θα ζουμε στα στενα .. θα ζουμε με ..μπαμπουλες ..να μας σκιαζουν στον υπνο και στον ..ξυπνιο .. 

καιρος για αφυπνιση .. και ..απεταξαμιν τις τσιμπλες απ’ τα ματια .. εμπρος και με ..δυναμη ..για το χαος της αριστερας .. 

ακομα .. και μεσα στα σαδο-μαζοχιστικα πλαισια ..

ακομα ..και κατω απο την ομπρελα της γενικης παραδοχης οτι ολος ο πολιτικος κοσμος ειναι .. παρτον τον ενα και κτυπα τον αλλον ..

η ελληνικη πολιτικη πραγματικοτητα να μην μας αφηνει αλλα περιθωρια .. δεν μπορουμε παρα να διαλεξουμε τον εναν η τον αλλον ..

δεν θα μας ερθει σαν μανα εξ ουρανου ..κανενας σωτηρας .. ολοι ..εκκολαπτονται .. μαθαινουν πανω στη δυσμοιρη κασιδα του ελληνα πολιτη ..

γιατι ανελλιπως .. καθε φορα αποδεικνυεται ..χωρις καν να υπολογιζεται το λαθος .. οτι οσο ζυγιασμενοι η αζυγιστοι .. ειναι .. 

επιλογη αναμεσα στην ..ζυγιασμενη δεξια και στην αζυγιστη αριστερα .. 

τελικα ολοι ειναι ..ξεκρεμαστοι .. δεν μπορουμε να αποφυγουμε την μοιρα μας να μαθαίνουν να κανουν την δουλεια τους ..πανω στου κασιδη την κεφαλα  

υποσχεσεις ..προθεσεις ..πλανα .. ολα .. δεν αξιζουν ..δεκαρα .. 

μπροστα στην πραγματικοτητα που μια νεοεκλεγεισα κυβερνηση ερχεται να αντιμετωπισει .. ολα γινονται θρυψαλα ..ακομα και εν μια νυχτι ..

ειναι ..ηρωισμος για τον ελληνα ψηφοφορο η επιλογη της αριστερας .. 

εμπρος ..και με βημα γοργο .. για την ηρωικη εποχη που ανατελλει .. 

στον οργασμο του χαους .. της αυριανης ημερας .. του 2014 .. στο χαος της αριστερας .. 

εκει οπου ..δεν θα μαθουν μονο αυτοι .. αλλα θα μαθουμε και εμεις ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: