Ιανουαρίου 09, 2014

το ψηφιδωτο ..που λεγεται ανθρωποτητα .. ατελεις μοναδες το φτιαχνουν .. φτιαχνεται ..απο


το ψηφιδωτο ..που λεγεται ανθρωποτητα .. ατελεις μοναδες το φτιαχνουν .. φτιαχνεται ..

κουκκίδες .. η μια διπλα στην αλλη .. η μια διαφορετικη απο την αλλη .. η καθε μια συμπληρωνει την αλλη .. και ολες μαζι φτιαχνουν κατι ..το τελειο .. τεινει προς το τελειο ..

οι νομοι συναρμολογησης ειναι άτεγκτοι ..αδεκαστοι .. και απο μια σκοπια ..αδιστακτοι .. δεν μπορεις να ξεχωρισεις την μια κουκκίδα απο την αλλη .. χωρις να καταστρεψεις το ολον .. αυτο που φτιαχνουν ολες μαζι ..

καμμια κουκκιδα δεν διανοειται να υπαρχει απο μονη της .. η καθε κουκκιδα υπαρχει ..προσδιοριζεται μεσα απο το ολον που αποτελει μερος του .. τα ..καθε ολον που δημιουργουντε ..στα αλλεπαλληλα ..ολον ..που υπαρχουν ..σε καθε σημειο οπου μια απο τις κουκκιδες του ολου ..εχει ..πατησει γη 

και αυτο το ολον .. που εξαπλωνεται στα περατα της γης .. ειναι το ολον που προσδιοριζει ολες τις κουκκιδες που περιλαμβανει μεσα του .. ολους μας .. 

η κουκκιδα στο ολον ανθρωποτητα .. μυαλωμενη .. και θα περιμενε κανεις .. κατι καλυτερο .. αλλα ..αλιμονο .. 

παρασερνει .. το μυαλο .. μυαλωμένες κουκκίδες .. η χρηση του .. να τεντωνεται να χωραει το ολον μεσα του .. να βλεπει το ειναι του απο την σκοπια του ολου που αποτελει ενα μερος του .. μια ταυτοχρονη αναζητηση σε δυο επιπεδα .. της κουκκιδας και του ολου .. του υπερτατου ολου .. του ολου που χωραει ολη την γη .. 

πολλαπλα επιπεδα .. τα ..ολον .. που δεν ειναι παρα ..υπο-συνολα του υπερτατου ολου .. που θα πρεπει να ξεπεραστουν .. να ξεπερασουν τα ορια ..που τα επι μερους ..ολον .. βαζουν .. 
αποπροσανατολιζει την αναζητηση 

το πως το ολον φτιαχνεται ..απο ολες τις κουκιδες που το φτιαχνουν .. ειναι μια αρχη ανεξηγητη
εχει αναγκη η μια την αλλη .. δεν μπορει να κανει η μια χωρις την αλλη ..

σε ορους που ειναι ανεξηγητοι .. για καθε μια κουκιδα ξεχωριστα .. αλλα παρ' ολα αυτα αναγκαια ..αλλα και ικανη συνθηκη για καθε κουκιδα .. ικανη ..γιατι οδηγει στην κατανοηση απο καθε κουκκιδα .. στο ρολο της μεσα στο ολον ..που ειναι υπευθυνη για την δημιουργια του .. 

ολες μαζι προχωρανε ..και η καθε μια προσαρμοζει τον βηματισμο της .. για να προσαρμοσει την πορεια της .. με ολες τις αλλες .. κατω απο την βουληση του μυαλου που την καθοριζει

δεν χρειαζεται καμμια κουκιδα να επιβαλει στις αλλες .. τον βηματισμο τους .. την προσαρμογη τους στο ολον .. να εκβιαζει τις αλλες

σαν ολο προχωραμε μπροστα .. και σαν ολο πηγαινουμε πισω ..

τα κριτιρια ..ατελειας .. ειναι προνομιο της καθε μιας κουκιδας .. πηγαζει απο το γεγονος οτι καθε μια απο μονη της .. απομωνομενη απο ολες τις αλλες δεν μπορει παρα να ειναι ..ατελης .. θα ..ακουμπησει το τελειο .. απο την συμμετοχη της στο ολον που απαρτιζει ..

καπιταλισμος .. κομμουνισμος ..αναρχια ..ολα ειναι θεωριες .. και σαν τετοιες πρεπει να αντιμετωπιζονται .. να τις περνουμε ..

αλλα η θεωρια απο την πραξη .. την πραγματικοτητα ..απεχει παρασαγκας ..

αν ολες οι πραξεις γινονταν οπως προσταζουν οι θεωριες  .. τα τελικα κατασκευασματα τους .. θα ηταν ..τελεια .. τελειος καπιταλισμος .. τελειος κομμουνισμος .. τελεια αναρχια ..

αναπαντεχη ..και συναμα αναποφευκτη ..αρχη .. να καταλαβει .. να κατανοησει πληρως την ατελεια του .. και να μπει βαθεια μεσα στο ειναι ..οτι δεν μπορει να κανει ..χωρια απο καθε μια απο τις ατελεις κουκιδες

το ολο .. εξαρτατε ..και απο την πιο ατελη κουκκίδα του ..

η καθε μια κουκιδα παιζει το ρολο που της αρμοζει .. συνεισφερει στο ολο .. που αποτελει την πραγματικοτητα ..για ολους ..


αρχες που παραβιαζονται .. και δημιουργουν ..εκτρωματα .. στην παγκοσμια σκηνη .. πρεπει να απαλειφονται .. εκει που η συνεχιση τους οφειλεται στον κατακερματισμο του ολου σε ασυνδετα κομματια .. στην εσωστρεφεια που δυναστευει την εξωστρεφεια ..που απομονώνει και αποδυναμώνει εκεινες τις δυναμεις που ασκουν πιεση .. 

η συνοχη που απαιτουν τα υποσυνολα του ολου ..ειναι παρα φυσει .. 

παραβιαζει τις αρχες της δημιουργιας του ολου .. οπως αυτο αρμοζει να ειναι ..σε ολο το φασμα που εξαπλωνεται ..σε ολον τον πλανητη .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: