Δεκεμβρίου 13, 2013

η χαμένη γενιά μορφωμένων νέων ανθρώπων.. εδω ειναι ..παραμενει μορφωμενη ..αυτο που δοκιμαζεται ειναι η χρηση της σαν εργαλειο ..αμετρης κερδοφοριας


«Οι τακτικές που εφαρμόζονται τώρα για να σταθεροποιηθεί το ευρώ κοστίζουν στην Ευρώπη θέσεις εργασίας και δημιουργούν μια χαμένη γενιά μορφωμένων νέων ανθρώπων. Δεν είναι αυτό που μας υποσχέθηκαν οι ιδρυτικοί πατέρες» είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας ότι κομβικό σημείο για να έχει υγιές μέλλον η Ευρωζώνη είναι ο αυστηρότερος κεντρικός έλεγχος.


μορφωμενων ανθρωπων .. η μορφωση ενα ιδίωμα απο μονο του ..στεκεται στα ποδια του .. στα δικα του τα ποδια .. 

παραμενουν μορφωμενοι ασχετα πως τους χρησιμοποιει/χρησιμοποιησε το συστημα .. 

και πως τους χρησιμοποιει το συστημα παρα μονο σαν ενα εργαλειο για να βγαζει το συστημα λεφτα .. για τα κερδη των επιχειρησεων .. για μια οικονομια υποχειριο στα προσταγματα του μεγαλου κερδους .. 

αυτη η νοοτροπια επεσε/πεφτει στο γκρεμο .. αυτη χανεται/θα χαθει ..

μια χαμενη γενια .. επεσαν ..η .. τους ερριξαν στον γκρεμο .. 

οι γκρεμοι .. που στην εξελιξη μιας ..ενοτητας .. κρατος ..χωρας .. ευρωζωνης .. κοινωνιας .. πρεπει να αποφεύγονται .. για να μπορεσει η ενοτητα να εχει την ευκαιρια να σηκωθει .. να ανασκουμπωθει ..και να προχωρησει με νεες δυναμεις προς το μελλον .. 

οι μορφωμενοι νεοι ανθρωποι ..ακομα εδω ειναι .. παραμενουν μορφωμενοι .. δεν χανονται .. 

αυτο που χαθηκε ειναι ..το πως τους χρησιμοποιησαν .. 

ενα ειδεχθεστατο ποταπο εργαλειο στα χερια τραπεζων επιχειρησεων στο ονομα μιας απληστης αδηφαγης κερδοφοριας που ατιμαζει στιγματιζει τις κοινωνιες ..

κομβικο σημειο .. εκεινο το σημειο ..που περνώντας το .. διεγραψε μια πορεια που ακολουθώντας την  .. ερριξε στον γκρεμο .. την χαμενη γεννια ..

υγιες μελλον ..νοσηρο μελλον .. αντιπαρατιθενται .. το κομβικο σημειο που περαστηκε και οδηγησε στον γκρεμο ..ξαναεπισκεφτεται ..

αυστηροτερος κεντρικος ελεγχος .. επιβαλλεται ..απαιτειται .. 

με ποια κριτήρια .. τα καλπαζοντα εταιρικα κερδη ..τα αχαλινωτα κερδη των τραπεζων .. του κεφαλαιου .. η ..κριτήρια στα μετρα του ανθρωπου .. 

τον ..οποιοδηποτε ανθρωπο ..μααααλακες .. που να σας παρει ο διαλος ..την μανα και τον πατερα .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: