Δεκεμβρίου 09, 2013

ακους εκει ..ολη η ..πολιτισμενη ..Δυση εχει αστεγους ..γιατι να μην εχει και η ελλαδα .. τα λεει στα μουτρα μας ..χωρις να ντρεπεται ..


" Ο ίδιος αξιωματούχος μάλιστα είπε ότι ζητήθηκε από τον Ματίας Μορς να απαντήσει εγγράφως εάν ο ίδιος εξέφρασε τέτοιες ακραίες απόψεις."


ο χοντροπετσος κλητηρας .. συνεπαρμενος απο τον ζηλο του .. να αποδειξει πλερια στα αφεντικα του οτι με το σπαθι του εχει την θεση του συνομιλητη ..

ανοιγει το στομα του ..και οποιον παρει ο χαρος .. 

η αναιδεια στο επακρο ..τολμαει να τα ξεστομισει γιατι εχουν συνηθισει στο συναφι του .. να καταπινουν οι υποτακτικοι τους αμασητι .. οτι τους ξεφουρνιζουν..

εγγραφως να βαζει την υπογραφη του εκει που ανοιγει το στομα του και αδειαζει τον οχετο στο μυαλο του ..

σε αυτον

..κοκκινο πιπερι στο στομα .. να μαθει να μην ξεστομιζει ..βρωμολογα .. να μαθουν οι ..καλομαθημενοι ..τροικανοι .. με ποιους εχουν να κανουν ..

ολο με .. το σηκω .. και να σηκωνοντε .. με το κατσε ..και να καθοντε ..

.. παραγνωριζει ..κανει πως δεν βλεπει .. οτι τα βλεμματα ολων ειναι στραμμενα πανω τους .. και ειναι βλεμματα ..μαχαιρια .. βλεμματα που σπρωχνουν και κανουν την αναγκη ..επιθυμια ..

που κανουν τους ..λιγοψυχους της κυβερνησης .. να ψελλιζουν αντιρησεις ..

πως αυτα που διαπραγματευοντε δεν ειναι τα ..γιδια απο τα τσιφλικια των πατεραδων τους ..

ακους εκει ..ολη η ..πολιτισμενη ..Δυση εχει αστεγους ..γιατι να μην εχει και η ελλαδα .. που σαματις δεν εχει ..

τα λεει στα μουτρα μας .. χωρις να ντρεπεται .. αυτος απο την πολιτισμενη Δυση .. ειναι συνηθισμενος σε τετοιες καταστασεις .. και απορει γιατι εμεις ..ειμαστε τοσο ..οπισθοδρομικοι .. 

ασε το κρατος να φροντισει για αυτους .. τους αστεγους .. ποιο κρατος .. το κρατος ..δουλος στις προσταγες των τραπεζων; ..

γαμω τα δανεια τους ..και τα λεφτα τους .. ποτε θα βαλουν μυαλο να μην μας μοστραρουν ..να μην μας τριβουνε στις μουρες .. τις κωλο-απαιτησεις τους ..

να ..σκεφτονται ..οχι μονο μια ..αλλα και δυο και τρεις φορες .. πως μας πασσαρουν .. την σαβουρα τους για θησαυρο .. το αχρηστο για τον ανθρωπο οικοδομημα τους ..χτισμενο με τα ..κωλο-λεφτα του ..αερα ..


να μαθουν οτι οι ανθρωποι ειναι αυτοι που πανε πρωτοι .. να πα να γαμηθουνε τα λεφτα τους .. και αυτοι μαζι .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: