Απριλίου 21, 2011

Ιδεες που κυκλοφορανε, εχουν βγει στην πιατσα και αυγαταινουν, απλωνονται, ξαπλωνονται και ετοιμαζουν την νεα Ελλαδα, τις νεεεεες κοινωνιες.

Ιδεες που κυκλοφορανε, εχουν βγει στην πιατσα και αβγαταινουν, απλωνονται, ξαπλωνονται και ετοιμαζουν την νεα Ελλαδα, τις νεεεεες κοινωνιες.


ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ αλλα μονο προσωπικες επιθεσεις και εξεζητημενη ειρωνια αλλωστε εχθρος μας ειναι ο σταθης και φιλος μας η αληθεια ποια αληθεια ε φυσικα του megalou kanaliou καληνυχτα και καλη τυχη ..

ο κυριος Βρασιδας .. εχει σχεδιο .. δουλευεει με σχεδιο .. ενα σχεδιο που εχει προδιαγρφει .. απο την παγλκοσμια δεξια κοινοτητα .. εχουν κεφαλια .. σε θινκ-τανκ σε μπολικη περισυλλογη .. με τι τροπο να απαντουν .. στις προκλησεις των .. πολιτων ..


καθοσον δεν εχουν επιχειρηματα για .. να αποκρουσουν .. να αντιταξουν .. απεναντι σε οσα βγαινουν .. και που ναχουν .. οταν ο λογος γινεται .. για να ---- οι πολλοι σε βαρος των λιγων ..

".. το ονομα τους απεναντι στους εμπορους του τρομου του δελτιου των οκτω απο το megalo καναλι .. "

τρομος για να φερει κατηφεια και ευκολη υποταγη .. απο τους κυβερνωντες ..

Είναι γιατί η δημοσιογραφία, ο θεματοφύλακας της δημοκρατίας, δεν ασκείται από δημοσιογράφους ή όταν και όπου ασκείται, αλλοιώνεται από τους αδυσώπητους κανόνες της αγοράς, τις πωλήσεις και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών...

αδυσωπητοι;

Απριλίου 18, 2011

ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΌΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ

ΕΝΟΙΩΣΑ ΕΝΑ ΣΦΙΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ, ΌΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ
by Θεολόγος Ιγνατιάδης on Monday, April 18, 2011 at 5:14am

Όταν οι πολλοί και οι ισχυροί επιτίθονται και βιαιοπραγούν εναντίον των λίγων και των αδυνάτων, εγώ θα είμαι πάντα με τους 300 του Λεωνίδα. Και λέω αυτό το βαρύγδουπο, εξαιτίας αυτού που έμαθα χθές. Μου είπανε λοιπόν πως στην εκδρομή που έκανε το 1ο Λ.Κερατσινίου, στην Αίγινα, κάποιοι μαθητές του, έστειλαν στο νοσοκομείο έναν Πακιστανό. Πιστεύω πως και οι συγκεκριμένοι μαθητές φταίνε. Αλλά νομίζω πως πιο πολύ φταίνε όλοι όσοι χρόνια τώρα, επέτρεψαν να γίνει η χώρα μας ξέφραγο αμπέλι. Όσοι υποκριτικά επωφελήθηκαν από τη φτηνή εργασία των μεταναστών. Όσοι ξεδιάντροπα αφαιρούν από τους μετανάστες την ανθρώπινη ιδιότητά τους και τους αντιμετωπίζουν σαν ζώα. Είναι προφανές πως το μεταναστευτικό είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της χώρας μας. Νομίζω όμως πως μόνο οι κρετίνοι μπορεί να πιστεύουν, ότι η αιτία της μεγάλης κρίσης που περνάμε, είναι οι μετανάστες. Πιστεύω πως μόνο οι θρασύδειλοι μπορεί να πιστεύουν, πως η λύση του προβλήματος, είναι οι βιαιότητες εναντίον τους. Πάντως εμένα συμπεριφορές σαν κι αυτές των μαθητών στην Αίγινα, δε με κάνουν να νοιώθω περήφανος, ούτε σαν Έλληνας ούτε σαν άνθρωπο. Αυτή η κουλτούρα της βαρβαρότητας των πατριδοκάπηλων, δε μου ταιριάζει και θα κάνω ότι μπορώ για να με βρίσκει απέναντί της. Και πιστεύω πως σ'αυτήν τη δυσκολία, ανθίζει η αληθινή μαγκιά. Φιλιά στους "ήρωες". Χαίρετε.

Απριλίου 09, 2011

Τουρκια, μπορει να παιζει τον πιο αηδιαστικο ρολο στην υποθεση της Λιβυης.

η Τουρκια αλισβερισι κανει .. πουλαει και στον ενα .. και στον αλλο .. να κονομησει θελει .. διπλωματια; .. αν αυτο μπορει να ειπωθει ..διπλωματια .. δειχνει το μεγεθος .. το πραγματικο προσωπο .. το τι εστι .. διπλωματια

Τουρκικο πλοιο με βοηθεια στην Βεγγαζη .. δεν την δινουν τσαμπα .. να πληρωθουν θελουν .. και θα πουλησουν σε οποιον δινει τα περισσοτερα .. ο Κανταφι τα εχει .. στον Κανταφι θα πουλησουν

ασε και το ΝΑΤΟ .. ολα τα τσαλιμακια που κανει .. δεν θα τα βρηκανε φαινεται .. στο ποιος θα πληρωσει την νυφη .. ο λογαριασμος τρεχει .. εξοδα υπαρχουν .. κερδη θα πρεπει να βγουν .. παλι ο Κανταφι τα εχει .. ασε που και η Τουρκια .. μπορει να παιζει ενα πιο αηδιαστικο ρολο .. γιατι δεν παγωσε τους λογαριασμους του Κανταφι .. οπως ολοι οι αλλοι κανανε .. και επειδη δεν τους παγωσε .. συνεχιζεται ο πολεμος ..

αντε να μην πω τιποτα παλι .. για διπλωματια ..

διπλωματια .. πως να κρυψεις .. αυτα που δεν λεγονται ..