Απριλίου 23, 2012

Βενιζελος, ΠΑΣΟΚ, Σαμαρας ΝΔ αποδιοπομπαιοι τραγοι. Τους φορτωνουμε ολη την κριση, τους φουνταρουμε στον γκρεμο και τελοιωσαμε;

Δε χρειαζόμαστε άλλους Προβόπουλους! | ANTINEWS

"Που φτάνει το χάος, που έχει πάτο το βαρέλι , πως θα έλεγε και ο Ευ. Βενιζέλος για την οικονομία την οποία διαχειρίστηκε και σήκωσε στις πλάτες του από πέρυσι;"

που φτάνει το χάος .. που εχει πατο το βαρελι .. απυθμενο ειναι το βαρελι .. η μαλλον δεν ειναι ..βαρελι .. καθως ..χαινει απο παντου .. γεματο ..χαραμαδες .. μεχρι κατω στις ..μικρο-κλιμακες .. ρουφαει αδιακοπα .. με οτι το γεμιζεις .. αχορταγο .. φαταουλας ..σκετο ..

μα ρε παιδια .. σωνει και καλα .. μανια που σας επιασε .. να δημιουργειτε ..αποδιοπομπαιους τραγους .. τον Βενιζελο .. το ΠΑΣΟΚ ..

και οχι τιποτε αλλο .. αλλα και εσεις για αλλους .. εισαστε και οι ιδιοι .. Σαμαρας .. ΝΔ .. αποδιοπομπαιοι τραγοι ..

παει στραφι ..ολη η φωνη που βγαζετε .. που ..ακομα και σημερα .. με την Ολλανδια .. βγαλατε .. την ..χαρα σας ..

που μαζι με την ελλαδα .. και η ..ολλανδια .. εχει μπει στον ιδιον .. ντορβα ..

εν τελει .. ειναι .. το ΠΑΣΟΚ .. ο Βενιζελος .. η τα παγκοσμιοποιημενα συμφεροντα .. που εχουν φερει την κριση στην ελλαδα ..

να υπαρχει καποια συνεπεια .. στον λογο σας ... να μην εισαστε συμφεροντολογοι .. αιθεροβαμονες .. οτι σας ..συμφερει

οχι ..οπου φυσαει ..η γκομενα .. η στην προκειμενη περιπτωση ..ο γκομενος ..ο κυριος Σαμαρας ..

οι σκεψεις ..για ξενο αχυρωνα .. οτι αυτο ειναι για μας τους ελληνες .. η ελλαδα .. το ελληνικο κρατος ..

αλλος κραταει ..τα κλειδια .. ειναι στην κατοχη του ..ο αχυρωνας .. ελλαδα ..

στον νου ερχεται .. αυτο που διαβασα προσφατα στο Ραμνουσια για τους Ροθτσιλντς .. την πορεια τους στα τεκταινομενα της ελλαδας .. απο γεννησιμιου της .. το ρολο τους στην Εθνικη Τραπεζα .. και στην ιδια την Τραπεζα της Ελλαδας

σαν τα σκυλια μαλωνουν .. Βενιζελος .. Σαμαρας .. ΠΑΣΟΚ .. ΝΔ .. και μαζι με αυτους και ενα σωρρο αλλοι .. που αναγνωριζουν τους εαυτους τους .. σαν δεξιους η αριστερους .. και δεν ξερω τι αλλο ..σκατο .. με το συμπαθειο .. και χωρις ..συμπαθειο ..

μαλωνουν και αυτοι .. σαν τα σκυλια .. σαν τα κοκκορια .. και .. μεσα στο .. μαλωμα τους .. ξεχνουν .. η δεν τους μενει καιρος ..η δεν του δινουν την σημασια που αρμοζει

οτι ο αχυρωνας .. δεν τους ανηκει .. ειναι μια ψευδαισθηση .. και μονο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: