Ιουνίου 03, 2012

Οι ..13 βασανιστικες μερες μεχρι τις εκλογες.

Το game over πλησιάζει για την Ελλάδα – Έρχεται χρεοκοπία και διπλό νόμισμα αν καταπέσει το μνημόνιο – Σχεδιάζουν να πωλήσουν 200 εκατ μετοχές ξένοι σε ΧΑ αν εθνικοποιηθούν οι τράπεζες – Κίνδυνος για νέα εκροή καταθέσεων 50 δισ

"Πολιτικοί, τραπεζικοί κύκλοι αλλά και στελέχη επενδυτικών τραπεζών προειδοποιούν το game over πλησιάζει για την Ελλάδα. Υπάρχουν πλέον σοβαρές ενδείξεις ότι στην Ελλάδα θα εφαρμοστεί ένα έκτακτο σχέδιο διπλού νομίσματος του ευρώ και του Geuro ή νέας δραχμής.
Με βάση πηγές που διαχρονικά έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και δεν παρασύρονται από καταστροφολογικές προσεγγίσεις προειδοποιούν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει και θα υπάρξει διπλό νόμισμα στην χώρα.
"

αξιοπιστες πηγες .. σοβαρες ενδειξεις .. δηλαδη τι .. μυρισαν τα νυχια τους

σιγα τα ωα .. οι τρεμουλιαρικες αγορες .. ενα αλλοπροσαλο συνονθυλευμα ..αμετανοητων σκερβελεδων .. χωρις αρχη και τελος .. που ενα ..μπου .. να τους κανεις .. τα κανουνε πανω τους .. αφοδευουν ..λεφτα

οι .. 13 βασανιστικες μερες μεχρι τις εκλογες .. για τους ..απανταχου της γης .. τους βρυκολακους ..ουυυ .. παραφερθηκα .. .. η κακια μου ..

τους τραπεζιτες .. ντε .. τους επενδυτες του χρηματος .. τις αγορες .. ολους αυτους ..που δουλεια της προκοπης δεν εχουν .. δεν κανουν κατι χρησιμο .. αλλα ..ασχολουνται με το πως να βγαλουνε λεφτα .. με το να πουλανε ..λεφτα ..

ελα .. κοσμε παρτε ..ευρω, δολλαρια .. οτι τραβαει η ψυχη σας, κοψοχρονια το δινω .. παρτε ευρω, δολλαριο ..τωρα που γυριζει ..

(αλλα κανεις δεν περνει τα ξεπουλανε ολα τιποτα δεν εμεινε)

οπως παει .. ο κοσμος θα τελειωσει πριν τις εκλογες .. θα βγει ο Τσιπρας και δεν θα εχει τι να κανει .. ολα θα εχουν ξεδιαλυσει .. θα μπει το νερο στο αυλακι του .. χωρις να κουνησει το δαχτυλακι του ..

... ετσι πρεπει να γινει ... το γοργον και χαριν εχει ..

πριν ακομα ξημερωσει η μερα των εκλογων .. η ..μια κατασταση διαδεχεται την αλλη .. ξεπερναει τα δεδομενα που ισχυαν ..προηγουμενα .. και νεα βγαινουν στην φορα .. πριν ακομα γινει κατι .. φτανουν οι ψυθιροι .. και αυτο το κατι ..εγινε ..

αρχισε σαν μνημονιο ..και εξελισσεται σαν .. κριση υπαρξης ευρωζωνης .. κριση υπαρξης ευρω ..

.. αμφισβητειται .. το συμπαν ..ολακερο ..

..μνημονια ποιος τα δινει σημασια ..

τα μνημονια .. οχι μονο μας τελειωσαν .. αλλα τι ειναι αυτα ..

οι ιδιες οι τραπεζες που για χαρη τους εγιναν τα μνημονια .. λειψανε πια .. διαλυθηκαν .. εις τα εξ ων .. συνετεθησαν ..

η ..διακυβευση .. των εκλογων .. της ολης καταστασης .. ηταν/ειναι .. για το αν ο ανθρωπος .. θα εχει αφεντη για οχι

αλλα και οι τραπεζες .. οι ιδιες .. οπως και τα μνημονια .. οχι μονο μας τελειωσαν .. αλλα τι ειναι αυτες ..

τα χρηματα που για χαρη τους εγιναν .. υπαρχουν/υπηρχαν οι τραπεζες ..

μας τελειωσαν .. φευ .. να ηταν και αλλα .. διαλυθηκαν εις τα εξ ων συνετεθησαν ..

δεν μπορουμε να κανουμε ..χωρις .. αυτο, εκεινο η το αλλο .. ποσες φορες εχει ειπωθει απο .. στοματα ανθρωπων .. απο την απαρχη της ανθρωπινης υπαρξης .. μονο και μονο .. για να ..διαψευτουν .. περιτρανα .. καθως ναι .. μπορουσαν να κανουν .. χωρις .. αυτο, εκεινο η το αλλο .. και το παραδοξο ειναι .. οτι οχι μονο δεν τους λειπει .. αυτο, εκεινο η το αλλο ..αλλα και αδυνατουν, δυσκολευονται ακομα και να σκεφτουν .. πως ηταν η προηγουμενη ζωη τους .. με .. αυτο, εκεινο η το αλλο ..

..μνημονια .. δικοματισμος .. αυτοδυναμιες .. βασιλιαδες .. τραπεζες .. τραπεζιτες .. χρηματα .. μια μεγαλη σειρα .. απο .. αυτα, εκεινα η τα αλλα .. τελειωμο δεν εχουν .. που μας αφησαν .. χρονους .. και να ηταν και αλλα ..


ποιος μπορει να πει .. οτι αν κατι .. που σε μια δεδομενη στιγμη σε ενα τοπο και χρονο .. θεωρουνταν .. ανυπερβλητο ..

κατι που χωρις την υπαρξη του .. ηταν αδυνατο να διανοηθει κανεις .. την υπαρξη αυτης καθ' αυτης της ζωης .. της κοινωνιας .. της χωρας .. χωρις .. αυτο το ..κατι ..

κατι που αποδεικνυεται .. καθημερινα .. πλανη ..οικτρα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: