Αυγούστου 03, 2012

Κεφαλαια ..κεφαλαιοκρατες ..το τελος σας ειναι κοντα .. πολυ κοντα .. στην επομενη (περι)-στροφη (της γης) ..κατεβαινετε ..

.. .. το τελος του ταξιδιου σας ..



ημερησια πτωση ... του πετρελαιου

που σε αλλες εποχες .. οχι και τοσο μακρινες .. αποτελουσε στοχο των ασυδοτων κερδοσκοπικων κεφαλαιων .. και η τιμη του ..ανεβαινε .. κι ανεβαινε

πτωση .. οχι συνεπειας των ..μαλακισμενων δυναμεων της αγορας .. τις κερδοσκοπικες .. αγχονες

πτωση .. λογω της .. ολο και μεγαλυτερης εξελιξης .. ολων των εναλακτικων πηγων ενεργειας ..ετοιμες να παραγκωνισουν .. να βαλουν στο περιθωριο .. την εξαρτηση του κοσμου απο το πετρελαιο ..

και τοτε αναρωτιεται κανεις .. τι θα γινει

τα αμοιρα τα κεφαλαια.. θα μεινουν ορφανα .. στους πεντε δρομους .. δεν θα τα αναζητα κανενας .. θα παραμενουν στα ..αζητητα

το πετρελαιο .. να μην αποτελει πλεον μια διεξοδος για να πραγματοποιησουν οι αγορες .. αχαλινωτα κερδη ..

..τα ανα τον κοσμο περιοδευοντα κεφαλαια .. δεν εχουν διεξοδο .. που να παρκαρουν .. για να πραγματοποιησουν για μια ακομα φορα .. περιουσιες για τους κατοχους τους ..

καθως ..απο την αλλη .. η τεχνολογια ..και η αναπτυξη της δεν προσφερεται ..εχει χαραξει τα δικα της μονοπατια .. δεν εχει πειραχτει απο την κριση ..

ακολουθει το δρομο της χωρις να εχει καμμια αναγκη απο τα κεφαλαια των αγορων

το φιασκο του facebook

σε αναζητηση κερδους

κριση .. ο ρογχος των ετοιμοθανατων αγορων ..πριν απο την εξαφανιση τους .. ολικη και τελεσιδικη .. σαν αλλοι δεινοσαυροι .. θα μας αφησουν ..χρονους

θα πανε στον ..χρυσο .. τον ασφαλη παραδεισο ..

χρυσος .. ποιος τον γαμαει τον χρυσο .. ας τον να παει ..στα ουρανια .. οι τοκογλυφοι ξερουν ποσο ..ξερα σκατα ειναι .. τι τους νοιαζει ..ο χρυσος στους ανθρωπους

δεν βγαινουν απο εκει .. αγογγυστα μεγαλα κερδη .. αν και το ..αγογγυστα ειναι πολυ σχετικο .. αγογγυστα για το κεφαλαιο .. αλλα ..ε-γογγυστα και μετα πολλων ..γογγων των ανθρωπων ..

καθε ενας ..γογγος ενος ανθρωπου ..μετατρεπεται σε κερδος .. ειναι ο μονος τροπος για να συσσωρευθουν περιουσιες ..

το μονο που τους απομεινε .. ειναι τα κρατικα χρεη ..τα χρεη των κρατων .. εκει ειναι και το ..βατερλω τους ..

καθως θα εξευτελιζονται .. και ..εκφυλιζονται ..σε καθημερινη βαση .. στην απευθειας .. σωμα-με-σωμα ..μαχης με τους ανθρωπους .. μαχη επιβιωσης αναμεσα στα ..κεφαλαια και τα συμφεροντα τους ..και την επιβιωση των ιδιων των ανθρωπων ..

δεν ειναι δυσκολο να βρει κανεις .. ποιος ειναι χαμενος .. απο χερι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: