Δεκεμβρίου 28, 2012

Παράθυρο στην εξαπάτηση - να καβγαδιζουμε ..ο ενας με τον αλλον .. για να χαιρονται και να κανουν ..παρτυ ..τα ποντικια ..


"Κατά γενική ομολογία όλοι.. Και μιλώ για συγγενείς και φίλους, συμφωνούν ότι φυσικά όλα αυτά τα χρόνια με τόσους ψευτοσυνταξιουχους, με τόσους μικρομεσαίους φοροφυγάδες, με τον υπέρογκο δημόσιο τομέα.. Ήταν φυσικό να φτάσουμε στην άθλια οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα.."

Παράθυρο στην εξαπάτηση - RAMNOUSIA

ξεμπροστιασμα ..στις καριολες .. και φτυσιμο με ..παχιες ροχαλες .. να καταποντιστουνε μεσα στα σαλια ..

" Σαν κάνουν πλύση εγκέφαλου τα "ΜΜΕ", οι "πολιτικοί" και οι "τσαρλατάνοι" και νομίζετε ότι ο λόγος της κακοδαιμονίας μας είναι η "φοροδιαφυγή.." και το "κλέψιμο..." των μικρομεσαίων..;;;;;;"

"Πόσο ξεκωλιασμα σας χρειάζεται ακόμα για να μάθετε να μην "παίρνετε μετρητοίς" τις μ@λ@κιες που σας σερβίρουν, μωρέ.... Πόσο ;;;;"

η κατασταση ειναι δεδομενη .. η δυναμικη του μυαλου μας ..δεν μας επιτρεπει ..δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα παραπανω .. θα βγαλουμε τα συμπερασματα μας απο αυτα που εχουμε διαθεσιμα γυρω μας .. και δεν ειναι τεμπελια ..

το επαισχυντο της υποθεσης ειναι οτι αυτο το ξερουν πολυ καλα .. ολοι που νεμονται εξουσιες και το εκμεταλευονται αγρια ..

..αυτοι μονο κανουν την δουλεια τους .. για την οποια πληρωνονται αδρα ..

..αηδια και ..απεχθεια ..σκετα αντανακλαστικα .. στον καθενα μας .. στην εξαπατηση απο τα παραθυρα ..
.. να μην κοτισουν να αρθρωσουν ..λεξη ..να διπλο- και τριπλο- σκεφτονται πριν να ανοιξουνε το στομα τους .. για να σπειρουν διχονοια αναμεσα μας ..

.. να καβγαδιζουμε ..ο ενας με τον αλλον .. για να χαιρονται και να κανουν ..παρτυ ..τα ποντικια .

Δεν υπάρχουν σχόλια: