Νοεμβρίου 05, 2015

διαισθηση...



κατι τρεχει εδω ..


εκει που ..βασιλευε η ..απελπισια .. αχνοφαινεται ..κατι .. που δεν ειναι αναγκη να προσδιοριστει ..μετ’ ακριβειας .. και ουτε να γινει ..μια ..διεξοδικη ..εμπεριστατωμενη αναλυση ..δεν εχουμε την ικανοτητα ..ουτε και την διαθεση .. για αυτο ..αλλα την ..διαισθηση .. αλλα το να διαβαζω για ..φιλελευθερες κορωνες..αλλα και ολοκληρο αρθρο για ..κοινωνικη οικονομια ..και μαλιστα ..χωρις ιχνος ..χωρις διαθεση ..να το στραπατσαρουν εν τη γεννεσει του ..κατι ..ειναι ..κατι προμηνυει ..αυτο ..κατι καλο .. εν τελει ..


οταν τα λεγομενα, για να μην τα χαρακτηρισω διαφορετικα οπως τους αρμοζει, των δελφινων της ΝΔ ..που για να ξεδωσουν απο το ..αλληλοφαγωμα .. πετανε ..κορωνες εναντια στην διακυβερνηση της χωρας .. ατσαλα και ασυστολα επι δικαιων και αδικων ..μονο και μονο για να κανουν ..ντορο 

..οταν αυτα δεν γινονται ..πηχιαιοι τιτλοι .. μονοστηλα ..μπανερακια ..για να διοχετευσουν ανεξοδα ενα απεραντο μισος για καθε τι που ασχολειται η κυβερνηση ..οταν αυτη η ιστοσελιδα ..πολυ ευκολα γινεται ο ..διαυλος της διοχετευσης αυτου του μενους προς το κοινο .. και δεν το κανει ..κατι σημαινει ..



κοινωνικη οικονομια ..λοιπον .. η σημασια της .. και πως την ..σκεφτονται ..πως βαζουν ..τις ραγες .. πανω στα δεδομενα ..προσαρμοσμενα στις ιδιαιτεροτητες ..τοπου και χρονου ..στην ελλαδα .. και ..οι φιλελευθερες κορωνες .. αυτην την ομπρελα δραστηριοτητων που την πασσαρουν σαν μια ..πανακεια .. για την λυση ολων των προβληματων στην σημερινη ελλαδα .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: