Αυγούστου 09, 2011

Ο πρωτογονος ανθρωπος και το πολύπλοκο εξελιγμένο εργαλείο που δεν το αναγνωριζει ελειψει καταλληλου συνειδησιακου υποβαθρου.

Θεωρία υπερχορδών - Όταν η επιστήμη αφουγκράζεται τη μουσική του κόσμου

Ο πρωτογονος ανθρωπος και το πολύπλοκο εξελιγμένο εργαλείο που δεν το αναγνωριζει ελειψει καταλληλου συνειδησιακου υποβαθρου.


".. η συγκεκριμένη θεωρία δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή πλήρως στις μέρες μας διότι απλούστατα δεν υπάρχει το κατάλληλο συνειδησιακό υπόβαθρο για την κατανόησή της .."

.. δεν μπορει να γινει αντιληπτη πληρως .. δεν υπαρχει το καταλληλο συνειδησιακο υποβαθρο για την κατανοηση της ..

.. ο συνεχης αγωνας .. ο κυριος σκοπος .. μεσα απο την καθημερινοτητα .. για την δημιουργια .. του καταλληλου συνειδησιακου υποβαθρου ..

..ατομικα ..και σαν συνολο ..συναμα ..χερι-χερι .. ο απωτερος σκοπος καθενος ..για την αναδυση συνειδησιακου υποβαθρου ..

.. μεσα απο την οχλοβοη .. που παρεχουν τιποτενιοι και αναξιοι στοχοι .. που προβαλονται σαν η πεμπτουσια της ανθρωπινης υπαρξης ..

.. που απλοχερα σπερνουν ..με αδιακοπες προσπαθειες οι κρατουντες.. διαλαλωντας την πανακεια μονοσυμαντων κοινωνιων ..θυσια στον βωμο του χρηματος

Κατά μία έννοια μοιάζουμε με κάποιον πρωτόγονο άνθρωπο που βρίσκει τυχαία στο δρόμο του ένα πολύπλοκο εξελιγμένο εργαλείο το οποίο κάθεται και το περιεργάζεται με απορία και δέος, καθώς δεν γνωρίζει το πώς να το χρησιμοποιήσει παρόλο που διαισθάνεται τη χρησιμότητά του.

..πρωτόγονο άνθρωπο ..περιεργαζεται το .. πολύπλοκο εξελιγμένο εργαλείο .. με απορια και δεος ..με βαθεια αγνοια .. το μονο που απομενει στον ανθρωπο ειναι η διαισθηση

.. οι αρχες ..πασης της υφηλιου ..κανουν τα παντα ..ωστε ο ανθρωπος .. να παραμενει ..πρωτογονος ..

..το πολυπλοκο εξελιγμενο εργαλειο .. ο ιδιος ο ανθρωπος ..που τον εχουν καταντησει .. εμπορευμα ..για επαισχυντες ανταλλαγες

.. ιδεολογιες ..πρακτικες ..που το εξεφτελιζουν ..και το καταρακωνουν .. προσαπτωντας του ..ιδιοτητες αναρμοστες ..

.. αγνοωντας οτι αυτες οι ιδιοτητες .. που με βδελυγμια προσαπτουν σε αλλους .. τις ντυνονται πρωτα-πρωτα οι ιδιοι ..

.. ενα κατασκευασμα .. της μονοσυμαντης προοπτικης του χρηματος ..που τους διακατεχει ..απο την κορυφη ως τα νυχια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: