Αυγούστου 10, 2011

Η αναλογια νευρου εγκεφαλου μυαλου και 'trader' αγορες και 'συναισθημα'.


.. μια πρόβλεψη ότι η χώρα το 2012 θα μπορέσει να βγει στις αγορές .. ο διακαης ποθος .. η νιρβανα ..οι αγορες

και οταν μετα ..κοπων και αμετρητων θυσιων .. φτασουν στην πολυποθητη πηγη .. μονο για να ανακαλυψουν ..

.. ενα ασκερι λαιμαργων 'επενδυτων' .. ετοιμων να σε κανουν μια χαψια .. και απο 'δω παν' και αλλοι ..

με αφελεια ..καλλιεργοντας .. φρουδες ελπιδες ..

μνημονια .. τροικες .. τους πηρανε την βουληση .. κυβερνησεις απο ανθρωπακια-μαριονετες .. φοβισμενα στο επακρο .. αδυναμα να σκεφτουν για τον εαυτο τους ..ποσο μαλλον .. για αυτους που τους ψηφισανε .. που τους βαλανε σε ενα λουκι .. και απεγνωσμενα να ξοδευουνε την φαια ουσια τους ..μεσα στα λουκια ..που τους χωσανε βαθεια .. ανημπορα να δουν .. τι γινεται γυρω τους

H EKT θα παρέμβει αποφασιστικά στις αγορές

το 'συναισθημα' των αγορων .. δεν το καθοριζουν ..οι μεγαλοι παικτες .. αλλα ενα λεφουσι απο μεμονομενους 'traders' .. οι μοναδες ..δυναμωμενες στο επακρο .. καθως το συστημα τους εδωσε τα καταλληλα εργαλεια .. κοντο-πουλημα ..εξυπνα παραγωγα .. options .. ασφαλιστικα παραγωγα .. καθε μια μοναδα .. με αμεση προσβαση .. στην καθ' αυτο αρενα των αγορων .. συνδεδεμενη on-line .. κατ' ευθειαν στο αλισβερισι οποιασδηποτε αγορας ..

και οπως το καθε νευρο .. μεσα απο τα δισεκατομυρια των νευρων στον εγκεφαλο .. εχει προσβαση και ειναι δυνατον να επηρρεασει .. το 'μυαλο' που φτιαχνουμε .. ετσι και καθε ενας μεμονομενος trader .. εχει την δυνατοτητα να επηρρεασει τις αγορες .. να φτιαξει το 'μυαλο' τους .. το 'συναισθημα' ..

να δωσει το εναυσμα .. που θα παρασυρει τις αγορες .. σε απιθανα μονοπατια ..

κατι .. που βασιζεται πανω στην αρχη του χαους .. το μηδαμινο .. το τιποτενιο .. αυτο που μολις και με τα βιας το βλεπεις .. το προσεχεις .. εμπεριεχει ..εχει μεσα του δυναμεις .. ικανες να συγκλονισουν τον κοσμο ..

οι αγορες ..δεν κινουνται απο αυτους που βαζουν τα λεφτα .. τα δανεια .. αλλα απο αυτο το αναριθμητο λεφουσι απο τους λεγομενους 'traders' .. το κατασκευασμα του ιδιου του συστηματος .. που ..σαν σκοπο εχουν .. απο το ..να βγαζουν το μεροκαματο τους .. μεχρι να πιασουν την καλη ..καλη .. να κερδισουν ασχετα με το που ..πηγαινουν οι αγορες .. δεν ειναι μεσα στο DNA ... της κατασκευης τους ..η αναπτυξη ..η ευημερια της Ελλαδας .. η οποιασδηποτε αλλης χωρας .. αυτα ειναι ψιλα γραμματα .. που δεν μπορουν να τα δουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: