Σεπτεμβρίου 01, 2012

..άνευ όρων χρηματοδότηση, από την ίδια την ΕΚΤ.. θα κοψει τους μεσαζοντες. Τα κρατη, ο κρατικος κορβανας να παψει να τρεφει .. παχιες γατες.


..άνευ όρων χρηματοδότηση, από την ίδια την ΕΚΤ.. θα κοψει τους μεσαζοντες .. τα κρατη .. ο κρατικος κορβανας να παψει να τρεφει .. παχιες γατες ..

Όλοι έχουν καταλάβει τη μπλόφα της Γερμανίας… - RAMNOUSIA

...ότι δεν θα ατονούσε δηλαδή, επειδή θα εξασφαλιζόταν η άνευ όρων χρηματοδότηση, με χαμηλά επιτόκια, από την ίδια την ΕΚΤ.

..το ζητουμενο ..ολων .. το ακρον αωτον αυτου .. οχι αλλο πια ..χαραμοφαηδες .. αρκετα ..

..απο την ιδια ΕΚΤ .. τι υπονοει το αρθρο .. οτι η ΕΚΤ θα κοψει τους μεσαζοντες .. τις εμπορικες τραπεζες ..

τα κρατη .. ο κρατικος κορβανας να παψει να τρεφει .. παχιες γατες ..

αχρειαστες ειναι .. κανουν μια δουλεια .. που μονο αγγαρεια ειναι ..

ειναι μια δουλεια που μπορει να γινει .. χωρις να πληρωνεις ..τζερεμεδες .. αχρειαστα .. πεταμενα λεφτα .. που μονο για ενα ..γουστο .. εξισωνονται ..

γατες ..σαλονιων .. να τις βλεπουμε και να ..χαιρομαστε .. να κοκορευομαστε .. και να τις ταιζουμε .. να τις ..παχαινουμε μεχρι ..αηδιας ..


Κατά την άποψη των περισσοτέρων οικονομολόγων, είναι πιθανότατα αδύνατον να αναλάβει ο διοικητής της ΕΚΤ “υπό την αιγίδα του” ολόκληρη την αγορά ομολόγων της Ευρωζώνης – πόσο μάλλον αφού τόσο η Γερμανία, όσο και οι άλλες χώρες-συνοδοιπόρροι της θα ήταν εντελώς αντίθετες με ένα τέτοιο εγχείρημα, ακόμη και αν θα ήταν απόλυτα εγγυημένη η άμεση επίλυση της κρίσης χρέους. -


..στα αρχιδια τους ..η λυση της κρισης του χρεους .. το χρεος μια ..βιομηχανια κερδους .. μια ..κρεατομηχανη που τις γεμιζουν με ζωες ανθρωπων .. για να βγαλουν τα ..ξυγκια ..τα κερδη τους ..

.. τον αποστομωσε τις προαλες στην Βουλη .. το Στουρναρι .. τον Καρπαζανη ..τον εκπροσωπο του ΣΥΡΙΖΑ .. σαν αβγαλτο ..μαθητουδι .. τον ξεπεταξε ..

ετσι κανουνε .. ειπε .. σε αυτο το συστημα .. σε αυτον τον πλανητη .. σε αυτο το Συμπαν ..

σε αυτο το συμπαν .. ακομα και σε ολα τα συμπαντα .. στα πολυσυμπαντα να παει .. τα ..τραπεζο-καπιταλιστο-τοκογλυφοσυστηματα ..ειναι τα ιδια και απαραλλακτα ..

παραβλεπει οτι ..δεν χρειαζεται να πας στου διαολου του κερατα το συμπαν και παρα περα .. ουτε σε αλλο πλανητη .. ουτε σε αλλη ..ψωροκωσταινα .. ουτε σε αλλο χωριο ..

ουτε .. ρουχα που λεει ο λογος δεν χρειαζεται να αλλαξει ..

μεσα στο μυαλο του .. που μονο .. μια εθελοτυφλια .. μια ..(εθελο)-τυφλα ..τον στραβωνει ..

ενα απλο .. θωτ εξπεριμεντ .. να κανει ..

να παρει .. τον σκελετο απο αυτα τα συστηματα .. αφου συναμα ξεφορτωθει ολα τα περιττα απροσκλητα αθελητα μπαγαζια .. βδελλες και τσιμπουρια

που τα γαμημενα εχουν γαντζωθει με τοση μανια .. στα κλωναρια του συστηματος .. που μια ζωη να τα τιναζεις .. δεν ..ξεκουμπιζονται ..


σε αυτο ..σκελετο-συστημα .. σε αυτην την μηδενικη βαση .. να ..ενταξει ο ..Στουρναρας και ολα τα αλλα τα ..στουρναρια .. τις λυσεις τους για τις κρισεις .. τα μνημονια και ολα τα αλλα ..κερατιατικα που αβιαστα και αδισταχτα .. και μετα .. αβασταχτης ελαφροτητας ..φορτωνουν στις πλατες ..ολων των ανθρωπων .. εν ελλαδι και ..απανταχου της γης…


Δεν υπάρχουν σχόλια: