Σεπτεμβρίου 26, 2012

σε ενα χαος .. προσδοκαμε



τα λεφτα των φορολογουμενων .. για τα ματια του κοσμου .. πως θα καταφερουν να περασουν την απατη τους .. αν δεν δημιουργησουν ..αυταπατες
στα ..αχαμνα τους τα λεφτα των φορολογουμενων .. αυτα δεν φτανουνε ..ουτε για να σκουπισουν τον κωλο τους .. που λεει ο λογος
τα λεφτα των φορολογουμενων .. το ΄λενε και το λενε .. κοροιδα ψαχνουνε .. κοινωνικους ..εταιρους ..συμμαχους θελουνε ..
.. το παιχνιδι εξουσιας ..των ελιτ .. παιζεται μεσα στα μυαλα των ανθρωπων .. και οχι μεσα στις κοινωνιες ..

Τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών, ενα παραμυθι της ..Χαλιμας


εδω που τα λεμε .. εχω καιρο να τ' ακουσω .. τους περισσεψε .. δεν φτουραει πια .. τα λεφτα των φορολογουμενων .. μας ..τελοιωσαν ..

εχει πιασει εργολαβια ..η ποσοτικη χαλαρωση .. με υπερωριες δουλευουν ..οι απανταχου κεντρικες τραπεζες της οικουμενης .. να γεμισουν .. να πηξουν ..την γη .. στο ταλληρο ..

ετσι  ..ενα-ενα .. θα τους τελοιωσουν ολα .. τα ..ιδεολογικα μετεριζια .. τα θεμελια πανω στα οποια στηριζουν το ..το τραπουλοχαρτο-οικοδομημα ..

οι τραπουλες .. με τις οποιες γινεται ο τζογος .. στα χρηματιστιρια .. στις αγορες .. σημαδεμενες ολες .. βγαινουν στην φορα ..

τα προπυργια ..θα πεσουν .. ολικο ..ξεμπροστιασμα .. φανταζει ..πλεον ..σαν ..τελοιομενη υποθεση ..

Αποσύρονται τα μέτρα στην Πορτογαλία – Κέρδισαν την μάχη οι διαδηλωτές! - RAMNOUSIA

ο κοσμος πλεον να ετοιμαζεται .. νοητικα ..τε ..και ψυχικα .. για κοινωνιες και κρατη .. χωρις ..τραπεζες και χρηματιστιρια ..

θα μας .. κουφανουν τα αυτια .. θα μας ..ζαλισουν ..τον ερωτα .. θα μας λενε ..

θα μας ..λειψουν .. η γη ολοκληρη ..δεν μπορει να κανει ..χωρις αυτους ....τραπεζες και χρηματιστιρια .. ο πλανητης θα σταματησει να γυροβολα ..χαος ..απεριγραπτο ..

σε ενα χαος .. προσδοκουμε

η ιδεα .. ωριμαζει .. σαν γινομενο φρουτο .. θα πεσει στην αγκαλια μας ..



ποιοι ειναι οι ..ελιτ .. ποιοι θελουν να ειναι ..ελιτ .. ποιοι θελουν να περνανε σαν ..ελιτ .. ποιοι ειναι ..εκ θεσεως .. και ..πεποιθησεως .. ελιτ ..

μηπως εχουμε φτασει στο σημειο ..

.. Σαμαρας .. και ..αλλοι .. ευλαβικα ..ευχονται ... προσευχονται .. ελιτ .. απεταξαμιν ..  απ' εμου .. τον τιτλον ..τουτον ..

θυμιζει κατι ..απο λερναια υδρα ..

τα εχουνε ..χασει .. δεν τραβαει αλλο .. σφαλιαρες απο παντου .. απο καθε κατευθυνση .. ολων των ειδων .. τις σφαλιαρες .. ξεγυρισμενες .. σβουριχτες .. αναποδες ..

εκει .. εγκειται και το χαος .. οπως στο μυαλο μου .. αρπαζω το ενα .. πιανω το αλλο .. ανοργανοσια ..πληρης .. οπως λενε και οι αγγλο-σαξωνες .. βαζεις τα δαχτυλα σου σε ολες τις ..παστες .. τις δοκιμαζεις ολες .. αλλα .. πριν να τελοιωσεις την δοκιμη με την μια .. σου 'ρχεται η επιθυμια να δοκιμασεις μιαν αλλη ..

το τελικο αποτελεσμα ειναι οτι θα τις φας ολες .. αν βεβαια δεν σε πιασει κοιλοπονος .. και σε διακοψει .. ο σκοπος θα επιτευχθει .. ουτως η αλλως ..

αυτο που γινεται .. ειναι .. επεξεργαζονται ολες οι ιδεες .. τα θεματα .. ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο .. τουλαχιστον ..φαινομενικα .. ετσι φαινεται ..

η ορμη .. τα ορμομενα .. αυτα .. οτι τα καθοδηγει .. δεν ειναι εμφανες ..πληρως .. αλλα δεν ειναι δυνατον ..να μην υπαρχει .. καθοριζει και το αποτελεσμα ..

τα ..ανεξαρτητα ..επεξεργασμενα .. θα καταλειξουν απο μονα τους ..στην ολοκληρωση τους ..

ετσι και στις κοινωνιες .. στην ελλαδα .. στην ισπανια .. πορτογαλλια .. και οχι μονο .. καθημερινα .. και ..φαινομενικα ..ανεξαρτητα .. επεξεργαζονται τις ιδεες .. που πανω τους θα χτιστει ..το αυριο ..

ολα ..καταλειγουν σε ενα κοινο σκοπο .. ενα κοινο ..τελος ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: