Αυγούστου 28, 2013

Η κυριαρχία επί των ανθρώπων είναι το παντοτεινό ζητούμενο. ..παντοτεινό ζητούμενο; ..το κουρελι;

"Η κυριαρχία επί των ανθρώπων είναι το παντοτεινό ζητούμενο."

Μεγάλο μυστικό: Ο άνθρωπος είναι ο απόλυτος οικονομικός πόρος - RAMNOUSIA

..ποια ειναι η εννοια του ανθρωπου .. ποιος ειναι εκεινος που φερνει την ετικετα ..ανθρωπος .. τα υποχειρια, οι δουλοι, οι δουλοπαροικοι, οι μετεπειτα μισθωτοι ..πως τολμανε;  .. η .. μονο .. οι με την βουλα ανθρωποι ..οι κυριαρχοι .. οι ανανταμ-μπαμπανταμ .. εξουσιαστες

και καθε ομοιοτητα μεταξυ των ομαδων .. ειναι ..παραπλανητικη ..καθαρη συμπτωση ..και δεν θα πρεπει να εκλαμβανεται .. καθ' οποιονδηποτε τροπο .. ουτε και σαν ενδειξη ..οτι ειναι ανθρωποι .. και να ονομαστουν ..υπανθρωποι .. η 'ανθρωποι' ..με εισαγωγικα ..

και ο 'ανθρωπος' ..ας τον πουμε ανθρωπο .. ενα αβουλο υποχειριο .. καθυποταγμενο πληρως .. στο παντοτεινο ζητουμενο .. να παιζει τον προδιαγεγγραμμενο ρολο του .. χωρις τσιριμονιες ..
 

..που το ειναι του εκπληρωνεται στην αναζητηση του κυριαρχου ..

η ..μεσα απο τις διαδικασιες αυτου του γιγνεσθαι .. ειναι αδυνατον να βαλει στο μυαλο του ..οτι η κυριαρχια επι των ανθρωπων .. δεν ειναι καθολου ..και ουδεποτε ..παντοτεινο ζητουμενο ..

... αλλα ενα κουρελι ..απομειναρι ..μιας ..θνησκουσας ιδεολογιας που το μονο που του αξιζει ..ειναι να το πεταξουμε στα αχρηστα της ιστοριας .. και απο δω παν και αλλα ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: