Οκτωβρίου 08, 2013

το ..φαγοποτι ..αρχιζει .. το ..σφυριξαν ..οι ..Financial Times (ο δουρειος ιππος ..απαντων ..των αιωνων) .. η.. η επανασταση του ..μαλακα ..

"Σύμφωνα με τους Financial Times το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τα αμερικανικά hedge funds ανάγκασε τους Ελληνες μεγαλοτραπεζίτες να ζητήσουν από την ελληνική κυβέρνηση να επισπεύσει την επανα-ιδιωτικοποίηση του τραπεζικού τομέα."

Financial Times: Αμερικανικά hedge funds προχώρησαν σε επιθετικές επενδύσεις σε ελληνικές τράπεζες RAMNOUSIA

το ..φαγοποτι ..αρχιζει .. το ..σφυριξαν ..οι ..Financial Times

οι .. Financial Times .. ο δουρειος ιππος ..απαντων ..των αιωνων ..  που μπροστα τους ο δουρειος ιππος του Οδυσσεα ..ωχρια .. δεν πιανει ..μπαζα ..

επανα-ιδιωτικοποίηση του τραπεζικού τομέα .. βρωμαει ..η υποθεση ..

Ελληνες μεγαλοτραπεζίτες .. οι ..εθελοντικοι ..μεγαλο-μαλακες .. ετοιμαζονται για το ..τσιμπουσι .. η ..Goldman Sucks .. τους καλει ..

..Goldman Sucks .. suck a cock ..instead .. it is way more ..worthwhile ..

"Η Paulson & Co, όπως και άλλες παρόμοιες εταιρείες hedge funds προχώρησαν σε επιθετικές επενδύσεις στον τραπεζικό τομέα της Ελλάδας, αποκαλύπτει η εφημερίδα Financial Times στο σημερινό φύλλο της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η χώρα αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της."


Η Paulson & Co, .. απο τον σταβλο της ..Goldman Sucks .. εχουν ριξει ..ηδη τα παραγαδια τους .. ωρα να τα μαζεψουν ..

.. η χώρα αρχίζει να βρίσκει το δρόμο της .. τον δρομο .. που χαραξε η ..Goldman Sucks .. κατευθειαν στα ..σαγονια της ..

"Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε στη Νέα Υόρκη με τον κ. Paulson και άλλους συναδέλφους του από τις παραπάνω εταιρείες. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι υποσχέθηκαν στον κ. Σαμαρά ότι θα επενδύσουν στην Ελλάδα."

..οι χανοι .. με ορθανοιχτα τα στοματα ..ετοιμοι να καταπιουν τα ..δολωματα ..

..σαμπως ..δεν ξερουν οτι ..ενα θα σου δωσουν ..δεκα θα σου παρουν ..

..μια του κλεφτη ..δυο του κλεφτη .. τρεις και τον πανε ..φυλακη ..

... μια ..με περνας για ..μαλακα ..δυο ..με περνας για ..μαλακα ..τρεις ..ε ..του πουστη ..καθε μερα του αι-γιαννιου ειναι ..

.. η επανασταση του ..μαλακα ..









Δεν υπάρχουν σχόλια: