Οκτωβρίου 08, 2013

..ο ..μαλακας ..απροστατευτος .. στην παγκοσμια .. “Κυβέρνηση Σακς” .. νομους για τους μαλακες ..η ..Goldman Sucks .. η νεο-φιλελευθερη λαιλαπα ..

«Η Γκόλντμαν Σακς είναι παντού». H φράση ανήκει στον Ματ Τάιμπι, ερευνητή δημοσιογράφο, που υπογράφει μια μεγάλη έρευνα για την Γκόλντμαν στο περιοδικό Rolling Stone. H μέθοδος της Φίρμας είναι ο … εισοδισμός, τόσο επιτυχής που η τράπεζα απέκτησε και δεύτερο παρατσούκλι, αφού την ονομάζουν και “Κυβέρνηση Σακς”. Επιλέγει στελέχη της, τα κάνει εκατομμυριούχους και μετά τους … βρίσκει δουλειά στις κεντρικότερες θέσεις του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος."

GOLDMAN SACHS η Τράπεζα


"Από την αγορά CDS, παίζοντας δηλαδή τη χρεωκοπία της Ελλάδας, η Γκόλντμαν υπολογίζεται ότι κέρδισε ένα έως τρια δισεκατομμύρια δολλάρια. Οι χρηματιστές της Γουώλ Στρητ σφυρίζουν αδιάφορα, δηλώνοντας στους δημοσιογράφους: «η δουλειά μας είναι να βγάζουμε λεφτά, όχι να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί στους Έλληνες πολίτες, δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα» (δήλωση του Αμίτ Σαρκάρ, επικεφαλής αμερικανικού επενδυτικού ταμείου, Μαριαν, 20.2.2010)."

.. δεν υπάρχει εξάλλου νόμος που να απαγορεύει να εκμεταλλευτείς τον μαλάκα .. 

..ο ..μαλακας ..απροστατευτος .. στην παγκοσμια .. “Κυβέρνηση Σακς” .. 

νομους για μαλακες .. η ..Goldman Sucks .. η παγκοσμια κυβερνηση .. που' στη- ριζεται .. η φιλελευθερη λαιλαπα ..

η ..Goldman Sucks .. και οι μαλακες .. πως εχει χωρισει τον κοσμο ..η κυβερνηση  ..Goldman Sucks ..

Τα   ..στελέχη της, ..που .. τα κάνει εκατομμυριούχους και μετά τους … βρίσκει δουλειά στις κεντρικότερες θέσεις του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος .. που μετα τους αμολαει προς ..αγραν ..μαλακων .. 

(Ιδού μερικά από τα αστέρια του διεθνούς δικτύου της:)

οι μαλακες παλι ..να χωριζονται σε δυο κατηγοριες ..

στους ..εθελοντικους μαλακες και στους .. αθελητους μαλακες ..

αθελητους ..με το στανιο ..μαλακες .. που σε σερνουν ..γιατι δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο .. σε παιρνανε για μαλακα .. με το ετσι θελω .. γιατι σε δενουν ..πισθαγκωνα με τους νομους που βγαζουν ..αβερτα απο τα δημοκρατικα κοινοβουλια .. και δεν μπορεις να κανεις ..ρουπι .. νομους που πανω τους στηριζεται η παγκοσμια φιλελευθερη οικονομια .. που δεν της ..ξεφευγει ..μυγα ..που να μην την φορολογησουν .. να μην ..απομυζαξουνε εστω και μια ..ρανιδα κερδους για τα παγκαρια των φιλελευθεριστων .. κρατων η ..ιδιωτων ..

..ενω οι αλλοι ..οι εθελοντικοι μαλακες .. γινοντε μαλακες επειδη το θελουν .. εμφορουμενοι απο ..ιδεες για να βγαλουνε λεφτα .. μπαινουν σε οποιαδηποτε ..λουμπα που τους πασσαρουν σαν ..ευκαιρια .. επενδυση ..

και αναμεσα τους .. μια αλλη ..συνομοταξια ..μαλακων ..οι χανοι .. απο αυτους που βγαινει η παστα ..των εθνικων ηγετων .. μεταξυ αλλων .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: