Φεβρουαρίου 04, 2014

το Δημοσιο .. πουλαει αφθονο ψαχνο ..για να φανε κι οι πιο αχαμνες κοτες ..«επενδυτες»..


« Η τροπολογία προβλέπει ότι το Ελληνικό Δημόσιο θα συνυπογράφει, πλάι στο ΤΑΙΠΕΔ ΑΕ, όποιες συμβάσεις εκποίησης δημόσιας περιουσίας κρίνει, αναλαμβάνοντας υποχρέωση αποζημίωσης των «επενδυτών» σε περίπτωση που ζημιωθούν από καθυστερήσεις οφειλόμενες «σε πράξεις ή παραλείψεις» δημοσίων υπηρεσιών, όπως η αρχαιολογία ή η πολεοδομία», αναφέρει η Νάντια Βαλαβάνη .»


«επενδυτες» .. που εχουν μαθει ..και συνεχιζουν να μας μαθαινουν ..να τους προσκυναμε .. γονυπετεις ..

«επενδυτες» ..οι κιβδηλοι ..θεοι .. που το Δημοσιο ..προσκυναει .. ετοιμο να παρασχει την ..γη και υδωρ ..που απαιτουν ..

«επενδυτες» ..και επενδυτες .. η ..ηρα και το ..σταρι .. τα κορακια ..και τα ορνια ..με τα γαμψα νυχια..και ...οι περιστερες ..


ΝΔ-ΠΑΣΟΚο-κυβερνηση ..γραφει ..ιστορια .. τα πεπραγμενα ..δημιουργουν δεδομενα .. 

πρωτοπορία ..σκετη .. η δοσιλογικη τους υφη ..το μεδουλι τους κυριαρχει ..

οι ταγοι της ελλαδας ..πφφφ ..προσκυνημενοι ραγιαδες ..

στηριζοντας τα ολα στην αρχη .. τι ..δικα μας ειναι .. γιατι να τα πονεψουμε .. 




ρήτρα ανάπτυξης .. απο το ..ξυγκι θα παρεις και οχι απο το ..ψαχνο

δανειστες ..ΔΝΤ ..ΕΚΤ .. Μερκελ .. Σοιμπλε ..κι οποιος αλλος μαλακας .... το ..ψαχνο ..χρειαζεται για να βγαλεις το ..ξυγκι ..


« Ελληνικο.. Με υπολογιζόμενη αξία 5 δις το 2011, όταν δρομολογήθηκε το ξεπούλημα του, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελική «συμφωνία» θα κλείσει κάτω από το 10% της αρχικά υπολογισμένης τιμής (στα 300-400 εκ. ευρώ, κι αυτά με δόσεις).» 


στο 10% ..και με δόσεις - με ..κοψοχρονια ..σκοντο .. και του ..σκοτωμου ..ευκολιες πληρωμης .. ελατε ..παρτε ..«επενδυτες».. ο ..πλασιε .. ζουρλαθηκε ..

το Δημοσιο .. πουλαει αφθονο ψαχνο ..για να φανε κι οι πιο αχαμνες κοτες ..«επενδυτες»..

πουλιεται .. τονους ..ψαχνο σε τιμες ..λιβρας ..οκας ..  

η πραμματεια της ελλαδας ..σε σκοτωμενες τιμες .. ξεπουλιεται στο παζαρι ..

το μαχαιρι ..που μπηξανε οι καλοθελητες τροικανοι βαθεια μεχρι το κοκκαλο της δοσιλογικης κυβερνησης ..τους σμπαραλιασε τα μυαλα ..

η τραπεζο-τοκογλυφτικη νοοτροπια ..δανειοδοτησης .. να εξαλειφθει ..παντελως απο προσωπου γης .. που θα γινει ..προς τα κει παει ..

αν καθ’ οδον εξαλειψει και τις τραπεζες σαν φυσικη υποσταση .. ειθε ..γεννεσται ..

στο χερι τους ειναι .. να συμμορφωθουν προς αυτα τα οποια ..επιττασουν ..προσταζουν ..οι ανθρωποι ..

οικονομολογοι .. σκαλωνουνε στα τεχνικα σημεια .. αγκιστρωνονται  σαν χανοι απο τα χειλη .. παραβλεπουν το ζουμι της υποθεσης .. τυρβαζουν ανελεητα ..τρεχουν σαν ακεφαλα κοτοπουλα .. οταν τραπεζες χρηματιστιρια χανουν ποντους στις καθημερινες συνεδριασεις και παραβλεπουν τα ουσιωδη ..

δανειο .. που δεν ανταποκριθηκε στον σκοπο του .. δεν παρηγαγε αναπτυξη που ολοι οι ανθρωποι να απολαμβανουν ..γαμησε το ..

μονο απο ανθρωπους που μπορουν να σταθουν ορθιοι στα ποδια τους ..θα βγαλεις αναπτυξη ..ολα τα αλλα ειναι κουραφεξαλα ..
αρκετα μας γαμησανε οι τραπεζικες νοοτροπιες ..οι τροποι σκεψης .. που εχουν αναγαγει το χρημα σε υψιστο ιδεωδες .. το ανεβασανε σε ατελεσφορα υψη ..... φτιαξανε .. κολοφώνα με γυαλινα ποδαρια ..

το χρημα ειναι το μεσον ..και ουδεποτε ο  σκοπος ..

το να απολαμβανεις κατι μονο σου ..δεν εχει γλυκα .. ξινο πεφτει .. οι μοναχοφαηδες που μας εχουνε καταντησει .. μονο μιζερια σκορπαει ..

και ειναι εμφανες γιατι .. χρειαζεται δυο για να γευτεις τις χαρες του σεξ .. και μερικοι λενε στις παρτουζες οι χαρες του σεξ πολλαπλασιαζονται .. οσο περισσοτεροι τοσο περισσοτερες χαρες ..

και αυτο μπαινει πανω στην ..θεωρια των επιπεδων .. τα επιπεδα χαρας .. απολαυσης .. ανεβαζουν και ανεβαινουν .. και απο ανεβασμενα επιπεδα .. ανεβαινεις ..ψηλοτερα ..

απολαμβανεις περισσοτερα οταν τα επιπεδα απολαυσεις ειναι ανεβασμενα .. ειμαστε ..κοινωνικα οντα και δεν μπορουμε να κανουμε και αλλοιως ..

απολαμβανουμε μεσα απο την απολαυση των αλλων .. απαραιτητος και απαραβατος κανονας ..  ικανη και αναγκαια συνθηκη ..


και ..εν κατακλειδι ολα ειναι ..μεσον .. εχουμε ..πολλα να μαθουμε ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: