Μαΐου 15, 2014

Μετα-πολιτικη, συμφωνα με την ..μετα-γνωση..


μετα-πολιτικο πειραμα .. κατανοωντας την εννοια ..μετα- .. πανω στα προτυπα ..τις κατηγοριες νοηματων .. στο νοημα της μεταγνωσης .. 

Μεταγνωση .. Μεταπολιτικη ..οπως και για την μεταγνωση .. εννοιες παραλληλες ..αλληλενδετες .. 



μεταγνωση ..εξεταση ..ανάλυση των κανονων πανω στους οποιους παραγεται γνωση .. αποκτάτε γνωση .. εξεταζοντας τον τροπο με τον οποιο μαθαινουμε .. σε οποιοδηποτε επιπεδο ..απο το ακρως προσωπικο ..μεχρι το ..οπου περνει συλλογικο ..

αναλογα για την εννοια ..μεταπολιτικη .. σε αντιστοιχια με την καθ’ αυτο εννοια της μεταγνωσης ..θα πρεπει να περιλαμβανει ..οφειλει να .. ξεφυγει απο την περιπλάνηση και συναμα ..παραπλανηση .. που η χρονικη διασταση της λεξης .. του προθεματος ..μετα- ..οδηγει .. 

δεν ειναι η εποχη μετα την πολιτικη .. την πολιτικη οπως ασκειται στην παρουσα στιγμη ..αλλα ..το πως παραγεται ..πολιτικη .. τους κανονες πανω στους οποιους δημιουργειται πολιτικη .. εξεταζοντας τον τροπο με τον οποιο .. πολιτευομαστε .. τον τροπο με τον οποιο ασκειται η πολιτικη .. με ολες τις κατευθυνσεις της .. περιλαμβανομενες .. ασκουνε .. ασκουμε .. ασκει το νεοφιλελευθερο κρατος .. ασκει η δεξια .. ασκει η αριστερα .. ασκουν τα ΜΜΕ .. ασκει το ποταμι .. μια εμπεριστατομενη αναλυση .. που θα φερει .. ενα πακτωλο απο σκεψεις .. θα ξεδιαλυνει τις εννοιες .. και θα αποτρεψει .. την εξαπατηση .. οσο περισσοτερη γνωση ..συσσωρευεται  τοσο λιγοτερη ..τοσο μικροτερη θα γινει .. η εξαπατηση .. που επιχειρειται απο δυναμεις ..που δεν εκφραζουν τις θελησεις των ανθρωπων .. θα ξεσκεπαζονται ..εξ υπαρχης .. 



περιπλανηση των σκεψεων ..επιφερει ..προσφερει ..σε ατραπους που αντενδεικνυνται.. Παραπλανουν

Το πως ..παραγεται πολιτικη.. Πως παραγουν ..οι οποιοιδηποτε ..

Μεταπολιτικη ..ενα εργαλειο ..οργανωνει τις σκεψεις .. Τις ταξινομει .. Διευκολυνει την ταξινομηση τους .. Ενα ευκαιρο εργαλειο για ολους .. Σε ολες τις πτυχες οπου η πολιτικη εδραζεται
Το παραδειγμα στο anti news κολλημενο στο μυαλο μου ..

Αποφυγη.. Την κρυψωνα ..το κρυφτουλι πισω απο τις λεξεις .. Τις εννοιες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: