Σεπτεμβρίου 06, 2014

η ..γαμημενη κερδοφορια .. το υγιες μελλον των ανθρωπων επαφιεται ..η κερδοφορια να βγει από το λεξιλογιο των ανθρωπων


Διευρύνεται η κατακραυγή επιστημονικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο κατά της «παραγόμενης θεραπευτικής δαπάνης» από τις πολυεθνικές εταιρίες, που για την ίδια θεραπεία, υποκαθιστούν τα παλαιότερα φάρμακά τους με νέα, σε απαράδεκτα υψηλές τιμές.

Διευρύνεται η κατακραυγή επιστημονικών περιοδικών σε όλο τον κόσμο κατά της«παραγόμενης θεραπευτικής δαπάνης» από τις πολυεθνικές εταιρίες, που για την ίδια θεραπεία, υποκαθιστούν τα παλαιότερα φάρμακά τους με νέα, σε απαράδεκτα υψηλές τιμές. Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ (Μάρθα Καϊτανίδη) με επώνυμη αρθρογραφία τους γιατροί του εξωτερικού εκτιμούν ότι οι εταιρίες αυτές «επικεντρώνονται στην κερδοφορία τους» υποχρεώνοντας έτσι τους ασθενείς, που δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς, να αγοράσουν τα φάρμακά τους σε εξαιρετικά υψηλές τιμές.

Διεθνής κατακραυγή κατά πολυεθνικών για “παραγόμενη φαρμακευτική δαπάνη”


παραγόμενη θεραπευτική δαπάνη .. οι λεξεις –κλειδια ..παραγομενη ..δαπανη ..

..εξαπλωνεται σε κάθε ..δαπανη .. οι βασεις ..τα θεμελια μιας οικονομιας .. το αισχρο οικοδομημα που χτιζεται πανω τους ..

..σκεπαζει σαν καρκινος ..καταβροχθιζει στο διαβα της ..οτι υγιες κομματι υπαρχει .. κακουργει πανω στην επιχειρηματικοτητα

βαζει τις προυποθεσεις .. για την καταστροφη
τρωει τις σαρκες της ανθρωποτητας ..

παραγομενη ..πολυπλοκοτητα ..φτιαχτη .. που μεσα της μας τσουβαλιαζουνε .. που δεν αντιπροσωπευει τις βλεψεις των ανθρωπων ..

.. διαστρεβλωνει ..παραμορφωνει ..σκετη τερατογεννεση ..στις σχεσεις των ανθρωπων ..

ο κάθε ..υγιης η αρρωστος επιχειρηματιας ..κερδοφορια ακουει ..και πλεει σε πελαγη ευτυχιας ..κουδουνιζει ..και ξεκουφαινει .. γεννοβολα ..αρρωστημενες καταστασεις ..

η ..γαμημενη κερδοφορια .. το υγιες μελλον των ανθρωπων επαφιεται ..η κερδοφορια να βγει από το λεξιλογιο των ανθρωπων  .. να διαγραφει παντελως .. να εξοστρακιστει στο απολυτο κενο .. εκει που δεν κατοικοεδρευουν ..ανθρωποι .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: