Νοεμβρίου 05, 2014

οχι δανεια για αναπτυξη αλλα ναι στα δανεια για την αποπληρωμη παλαιων δανειων .. η βιομηχανια δανειων ..ζωντανη ..ολοζωντανη .. κραταει ..τα σκηπτρα ..



Στις αρχές Οκτωβρίου, οι κεκλεισμένων των θυρών συζητήσεις των εταίρων προσδιόριζαν την αναγκαία προληπτική γραμμή στήριξης για το 2015 στα «τουλάχιστον 15 δισεκατομμύρια ευρώ».

τη δουλεια τους θελουν να κανουν ..οι μεσαζοντες των τραπεζων .. Μερκελ και Σια .. εξωχωριοι ..εγχωριοι .. να δημιουργησουν καινουριες μπιζνες ..με νεα δανεια .. και σαν μεσαζοντες θα εξασφαλισουν .. το κοψιδι τους ..το μερτικο τους .. τα ποσοστα τους .. απο την συναψη των δανειων της ..προληπτικης γραμμης ..

οχι αναπτυξη με νεα δανεια ..λεει η Μερκελ .. που αμα ..πισωγυρισεις τους ορους .. η σχεση ειναι ..καταφανης .. βλεπεις που το παει η ..κυρια .. αλλα

οχι δανεια για αναπτυξη αλλα ναι στα δανεια για την αποπληρωμη παλαιων δανειων .. η βιομηχανια δανειων ..ζωντανη ..ολοζωντανη .. κραταει ..τα σκηπτρα ..

τα πασπαλισματα για ..δημοσιονομικη υγεια .. αβερτα .. το ..παντεσπανι για τον λαο ..φαε ..κοσμε .. μεχρι να μπουχτισεις ..δημοσιονομικη υγεια ..


δεν τους παει να αφησουνε τα ηνια στην βιομηχανια ..αναπτυξης ..κινδυνευουν να γινουνε απο πρωταγωνιστες ..κομπαρσοι .. 
(το ..λιγοτερο που μπορει να πει κανεις)

μεσα στην πρεμουρα τους να διατηρησουν τα σκηπτρα τους οι τραπεζες και οι συνδαιτημονες τους .. θολωμενοι με την απατηλη αισθηση δυναμης ..μεγαλοσυνης που τους δινουν τα μηδενικα στο χρημα .. αγκιστρωμενοι στις τραπεζικες νοοτροπιες θυσιαζουνε .. χαραμιζουν το ανθρωπινο δυναμικο .. το ανθρωπινο κεφαλαιο .. απολυτα ..εγκληματικες πραξεις .. πληρως ..ασυγχωρητες


στηνουν το ανθρωπινο κεφαλαιο ..στο αποσπασμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια: