Νοεμβρίου 25, 2014

διένυσαν τον μακρύ δρόμο από την λιτότητα προς την ουδετερότητα..

διένυσαν τον μακρύ δρόμο από την λιτότητα προς την ουδετερότητα..

(το χρημα σαν εμπορευμα .. απο το μεσο της συναλλαγης ..σε αντικειμενο συναλλαγης .. απο ουδετερο αντικειμενο σε ουσιαστικο αντικειμενο .. )


• Η τρίτη φάση άρχισε να σχηματοποιείται το 2014. Οι δημοσιονομικές Αρχές, έχοντας αποδεχτεί ότι η επίδραση των πολλαπλασιαστών στην ανάπτυξη ήταν πολύ εντονότερη απ'όσο περίμεναν στην 2η φάση, διένυσαν τον μακρύ δρόμο από την λιτότητα προς την ουδετερότητα. Τον χορό άνοιξαν οι ΗΠΑ και η Βρετανία αλλά πλέον ακολουθούν η Ιαπωνία και ακόμη και η ευρωζώνη. Οι κεντρικές τράπεζες δεν αντέδρασαν όμως αποσύροντας την πιστωτική υποστήριξη. Η Federal Reserve και η Bank of England έληξαν μεν τα QE, αλλά η Bank of Japan και η ΕΚΤ έχουν βγει επιθετικά μπροστά. Στην ουσία, συνολικά ο ρυθμός επέκτασης των ισολογισμών των κεντρικών τραπεζών εμφανίζει επέκταση.

..ουδετεροτητα .. rebound .. ο ..ορος .. στο προσκηνιο ..να διακρινει μεσα απο τις ιδιοτητες ..που της ..προσδιδονται .. μια προσεγγιση .. τι σημαινει .. πως οι ..ιδεες ..απλωνουν .. τι τις κανει να απλωνουν .. ποιο ειναι το ..χαρακτηριστικο τους ..ποιο ειναι αυτο το/τα χαρακτηριστικο/α .. που τους προσδιδει αυτη την δυνατοτητα .. τι λειτουργει ..απο κατω .. τι τις ωθει ..

ποια η δραση .. ενος ..agent .. που τις δινει ωθηση .. τις φερνει στο προσκηνιο .. απο αφηρημενες οντοτητες .. σε πρακτικες οντοτητες .. σε οντοτητες που χαρασουν πολιτικη .. fuzzy logic .. απο εκει που δεν υπαρχουν ..απο εκει που ..ποτε δεν περιμενεις .. δεν το περιμενεις .. αχνοφαινει ..σαν αρχη ..θεμελιωδης αρχη .. που ξετυλιγεται απο ενα πεδιο ..πρωτογνωρο .. ενα πεδιο ..που εχει ανοιχτει για ολους .. ειναι κτημα ολων .. αρκει να το καταλαβουν .. και ..το καταλαβουν .. εγγιζει την εννοια του ..ασυλληπτου .. μολις και μετα βιας .. ει δυνατον ..να γινει ..αντιληπτο .. εντελως ..fuzzy ..

ασυλληπτου ..να μπορεσει(ς) να το συλλαβει .. το ..συλλαμβανεις .. χωρις να το καταλαβαινεις .. δεν ..υπεισερχεται ..η συνειδηση ..σε αυτην την διαδικασια .. ειναι ..καθαρα ..εγκειται .. στο ..realm of unconscious .. ξερεις ..χωρις να εισαι σε θεση ..να το διακρινεις .. αλλα ξερεις ..

τι εχει κατα νου .. τι φερνει στο νου .. δυο ..διαφορετικα αποτελεσματα .. outcomes .. τι εννοει .. η φραση .. διένυσαν τον μακρύ δρόμο από την λιτότητα προς την ουδετερότητα ..

διανυσμα .. απο μονο του μιλαει .. a vector .. εχει την δικη του δυναμικη .. cybernetics ..in mind .. 

δυναμικη ..εξω ..απο τα μυαλα των ανθρωπων .. οι ..ιδεες .. εχουν ..αυτες εξ αυτες ..δυναμικη .. απο μονες τους ..

το μυαλο μου ..γινεται ..νιανια ..υπερβολικη φορτ(ω)ιση .. ωρα για ενα διαλειμα .. αλλα ..οχι πριν να το στειλω ..


οσο .. για το τι .. εβγαλε ..δημιουργησε ..αυτην την ..παραπανω ..κιτρινη φραση .. αστο για ..αργοτερα .. και αν .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: