Δεκεμβρίου 08, 2014

η ..ισχυ ..βασιζεται στην απηχηση ..


«Ο κ. Τσίπρας μπορεί μάλιστα να πετύχει περισσότερα από τον κ. Σαμαρά για την φορολόγηση των πλουσίων, όπως δηλώνει Ευρωπαίος αξιωματούχος».

η φορολογηση των πλουσιων .. εκει καταληγει .. γιατι τον ..ανεχονται ..

αν ειναι μονο για τα ματια .. η ..αν εχει πραγματικες διαστασεις ..

..και οχι ενα 40 τα εκατο στα εισοδηματα .. να ..ξοδευτει ..να ξεθυμανει ...

αλλα ολα εκεινα .. τα ..αλεισβερισια ..που ουτε ..τα μυριζεται κανεις .. που ποτε δεν μπαινουν σε τιποτε καταστειχα..

..και να πεις οτι ειναι μονο για την ελλαδα .. γκουγκλ ...αμαζον ..μικροσοφτ .. μολις τωρα βαζουν ..γκουγκλοσημο .. ξεφευγουν ..διαφευγουν .. της φορολογικης αποχης .. παγκοσμιοι παικτες .. η νεα οντοτητα που ανατειλει .. πετανε στα σκουπιδια ..ιδεες για κρατη ..ισχυ .. δημοκρατια .. ολα γινονται κατω απο την μυτη μας .. το ..δαχτυλο ..ανημπορο να ..ξυσει ..

μπραντς .. εχουν ..ξαμολυθει ..ολοι .. αναμοχλευουν την επιφανεια .. τοσος σαματας .. ολα γυρω απο τα κερδη .. οι χαζομαρες ..οτι το κανουν μονο για τα λεφτα .. ειναι για τα λεφτα .. ξεπερνα .. τα ..κατανταει ..παροχημενες ..αξιες ..ιδεες ..

δεν ειναι αυτες .. οι παγκοσμιες εταιρειες .. αλλα η αντιληψη .. που κυριαρχει .. που ειναι ..στραβη ..
να ..ανταπεξελθουμε σε αυτην την νεα προκληση .. προσωπο με προσωπο ..απ’ ευθειας .. χωρις μεσαζοντες .. τα κρατη και τις κυβερνησεις τους ..

καθως αυτο που κυριαρχει ..δεν ειναι τα ..μαλακισμενα τα λεφτα .. αλλα ..οι γνωμες των ανθρωπων .. (οι γνωμες των ανθρωπων, μια ..σταθερα που κραταει στο χρονο.. τα ..σκατενια ..λεφτα ..προσωρινα την ..μοχλευουν .. αλλοιωνουν ..αλλα με την παροδο του χρονου ..η επιρροη των χρηματων ..δεν φτουραει ..ξεφτιζει ..χανεται)

η ..ισχυ ..βασιζεται στην απηχηση ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: