Δεκεμβρίου 11, 2014

ο ..φοβος ..των αγορων .. η μετεμψυχωση των μπολσεβικων στην νεα τους βερσιον τον ..ΣΥΡΙΖΑ..


Και πάλι όμως, η προοπτική μίας κυβέρνησης Σύριζα δεν αποτελεί πλέον τόσο μεγάλο ταμπού για τις Βρυξέλλες, ενώ πριν μόλις δύο χρόνια οι ηγέτες της ευρωζώνης φοβούνταν ότι θα μπορούσε να οδηγήσει σε μαζική φυγή καταθετών από τις τράπεζες και σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

ο ..φοβος και η ..μαλακια ..δεν πανε στα ..βουνα .. παει ..συννεφο στις αγορες ..μενουν ..συγκρυοι ..κοκκαλο .. οι επενδυτες ..

..ο ..φοβος ..μια απο τις μεγαλυτερες ..μαλακιες ..που ταλανιζει τις αγορες ..και τους ..τση ..επενδυτες ..τους

..φοβουνταν .. αναλυοντας ..το μεγεθος του φοβου ..και τι ειδους ..φοβος ..ειναι ..

ο ..Συριζα ..ο ..κομμουνιστικος .. οι κομμουνιστες στην εξουσια .. που θα κανουν ..τι; .. θα τους κλασουν ..τα αρχιδια .. οι κομμουνιστες που ..απαλοτριωνουν περιουσιες για το λαο .. πετανε τους πλουσιους στα ..κατεργα ..

εχουμε να το λεμε στην ελλαδα .. οτι .. ο κομμουνιστης ..μπαμπουλας .. που με αυτον νανουρο-φοβεριζανε για υπνο ..οι καλες αστικες οικογενειες.. γαλουχουσαν απο τα φασκια .. τα παιδια τους.. οτι .. με το που θα ‘ρθουν οι κομμουνιστες ..θα σας παρουν τα σπιτια .. μην τους ψηφιζεται

..αλλα και ολοι αλλοι οι ευρωπαιοι δεν πανε πισω .. τι και αν η παλαι ποτε κομμουνιστικη Ρωσσια ειναι μια ..ζωγραφια στους χαρτες ..μια μακρυνη αναμνηση .. και η κομμουνιστικη Κινα .. ειναι ενας παραδεισος καπιταλιστικος .. εχει ..ξεμεινει μεσα στο ειναι τους ..ο ..κομμουνιστικος μπαμπουλας .. 

η ..φοβερα ..στην νεα της ..βερσιον .. ο Συριζα ..

απο αυτα τα ..καταλοιπα .. δεν εχουν ακομα ..ξεμπολιαστει ..

και αντε να βγαλεις ..ακρη ..ποιοι απο αυτους τους φοβους ..οταν μιλανε για ..φυγη καταθετων .. και εξοδο της ελλαδας απο το ευρω .. ειναι πραγματικοι και ποιοι ειναι ..αποκυηματα ..νοσηρης φαντασιας ..

αν θα πρεπει να τους παρει κανεις στα σοβαρα ..για οχι ..


και απο την αλλη μιλανε για ..λαικισμο .. κι αν ολη αυτη η κατασταση δεν μυριζει ..λαικισμο .. λαικισμο ..αισχιστης ..αισχυνης .. που καλλιεργουνε τον φοβο ..στον λαο .. για να τον κανουν να ξεχασει τα δεινα που υφισταται απο την καπιταλιστικη λαιμαργια .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: