Δεκεμβρίου 18, 2014

..οι ελληνες θελουν μεταρυθμισεις ..και οχι .. «μεταρυθμισεις»..«μεταρυθμισεις» ..με το πιστολι στον κροταφο .. απο τον ..μαγκα ..απο τον παγκοσμιο κουτσαβακη των «μεταρυθμισεων» ..το ΔΝΤ ..



Πιστεύουμε ότι η αγορά θέλει να δει την Ελλάδα να υλοποιεί τις μεταρρυθμίσεις στο πρόγραμμα με την τρόικα καθώς κάτι τέτοιο θα βελτιώσει τις προοπτικές ανάκαμψης και αυξάνει τις πιθανότητες ενός σημαντικού «κουρέματος» του χρέους που βρίσκεται στα χέρια του επίσημου τομέα (OSI), τονίζει.

..υλοποιηση των μεταρυθμισεων .. οι μεταρυθμισεις .. συνεχεια το κοπανανε ..

..σημαντικου κουρεματος .. πιθανοτητες .. δηλαδη ..αμα .. στο .. θα ..

καθε μερα ..τα βαρεια ..πυροβολικα ..βροντοκοπανε ..εχουν βαλθει ολοι ..να συνετισουν την ελλαδα ..

μεταρρυθμίσεις ..και να γινουν ..αν θα γινουν .. και το πως θα γινουν .. τι θα προσφερει στην υπολοιπη ευρωπη .. οταν το οικονομικο μεγεθος της ελλαδας ..χωραει σε μια ..δαχτυλιθρα ..οπως δεν σταματανε να μας λενε ..

..ξαναβγαινει στην επιφανεια ..το πειραματοζωο .. τις μεταρυθμισεις τις θελουνε για να τις χρησιμοποιησουνε σαν προτυπο στις αλλες ..τις πιο ενδιαφερουσες οικονομιες .. οικονομιες που χωρανε σε κουβα ..

οικονομιες ..του κουβα ..και του βαρελιου ..εκει να δεις ..που θα γινει το σωσε .. τι ..θα φανε ..τροικες και ΔΝΤ .. θα ερθει και η σειρα σας ..

«μεταρυθμισεις»..να δουνε ..οχι το αν ..οχι το ποτε ..αλλα πως ..θα πεθανει ο ..ασθενης .. να μετρησουνε τους σφυγμους ..να κανουν γενικα ..νεκροψια του πτωματος ..ελλαδα ..για να μαθουν το πως ..και το γιατι πεθανε .. για να μην κανουν τα ιδια λαθη .. στην επομενη φορα που θα ζητανε αλλα ευρωπαικα κρατη να κανουν ..«μεταρυθμισεις»..

Merrill Lynch

μεταρυθμισεις ..και ποιος στο διαολο ..δεν θελει μεταρυθμισεις .. ενας ..μαυρος και αραχλος ..κρατικος μηχανισμος .. μια ..αρπα-κολα οικονομια .. ποιος ..λεει ..οχι ..στις μεταρυθμισεις .. αλλα υπαρχουν ..μεταρυθμισεις ..και .. «μεταρυθμισεις» ..οι ελληνες θελουν μεταρυθμισεις ..και οχι .. «μεταρυθμισεις»..


οι υπολοιπες χωρες της ευρωπης .. θα ερθει και η σειρα τους .. να γευτουν ..«μεταρυθμισεις»

μετα την ελλαδα .. σειρα εχουν ..οι χωρες του νοτου .. και μετα .. του ..πανω βορρα .. θα διαπρεψει το ΔΝΤ ..και οι τροικες ..

αγαλι-αγαλι ..γινεται η αγουριδα ..μελι ..

Οι .. Ελληνες ..να λιγοψυχισουν ..πανω στο νημα

Οι .. Ελληνες ..να λιγοψυχισουν ..πανω στο νημα ..

«μεταρυθμισεις» ..με το πιστολι στον κροταφο .. απο τον ..μαγκα ..απο τον παγκοσμιο κουτσαβακη των «μεταρυθμισεων» ..το ΔΝΤ ..

Θα σε ..«μεταρυθμισω» εγω ..που θα μου πας ..δεν σου χει μεινει ..διεξοδος ..που θα πας ..στις εκοψα ολες..

αγορες ..τροικες ..και δεν συμμαζευεται ..και οτι αλλο εχει σκαρφιστει η σαρα και η μαρα ..της οικονομικης επινοησης ..ειναι χρεος για το καλο της ανθρωποτητας ..το μονο χρεος που αξιζει να ενστερνιστει μια οντοτητα .. 

η ελλαδα να αποτρεψει την ..δημιουργια του νεου ειδους ανθρωπου.. που εχουν βαλει στα σκαρια 

του.. homo neodimocraticus ..με κυρτωμενη ..δικην επικυψης ..την σπονδυλικη στηλη ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: