Σεπτεμβρίου 25, 2015

οι δρομοι......


ο δρομος του ΚΚΕ για τον κομμουνισμο ..ενας απο τους δρομους ..υπαρχουν ενα σωρρο δρομοι ..επιβαλλεται ..θα πρεπει ..τους αναγκαζουν ..να ξεκαθαρισουν το τοπιο .. να αποβαλλουν τα αχρηστα ..τις αραχνες ..τις σκουριες ..τα αλατα .. με νεες εννοιες ..με νεες ιδεες ..


καμμια σημασια δεν εχει τι και ποιος ειναι κομμουνιστης αλλα τι ειναι κομμουνισμος ..την κατασταση που επιδιωκει για την ανθρωποτητα που αυτο εχει σημασια και καθολου η λεξη ..οι λεξεις πανε και ερχονται και συνεχεια αντικαθιστωνται με αλλες λεξεις που καθοριζουν ποιο καιρια μια δεδομενη κατασταση ..

οι δρομοι


την πατριδα ..να βρασω την πατριδα ..που δεν ειναι πατριδα για ολους ..που εν ονοματι της γινονται οργια .. να γινεται η πατριδα ενα μπαιρακι που να κρυβεται απο κατω και να τρεχουν απο πισω της τα αποβρασματα της οικουμενης ..να γινεται η αιτια να σκοτωνονται ανθρωποι για χαρη της ..που να αδιαφορει για τον ανθρωπο .. αν δεν προφυλαξεις τον ανθρωπο δεν υπαρχουν πατριδες ..η πατριδα αγκαλιαζει τον ανθρωπο και ο ανθρωπος την προστατευει ..

οι δρομοι που χαρασσουν πορεια για να περπατησουν επανω τους .. οι ανθρωποι και οι κοινωνιες..

εχουν ..κοινο στοχο ..προορισμο ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: