Σεπτεμβρίου 16, 2015

τα paradigm shifts ειναι τα μη-γραμμικα στιγμιοτυπα στις ζωες μας ..χωρις αυτα ..βαλτωνουμε .. δεν υπαρχει εξελιξη ..




και μενα ..πιανω τον εαυτον μου να σκεφτεται ..να βρισκωμε στην θεση ..που περισπουδαστοι μελετητες  του.. τι εστι ζωη .. να μου λενε ..μαλακιες λες..

αδυνατον να αποσεισεις απο το μυαλο καποιου .. του οποιουδηποτε ..του καθενα ..οτι αυτα που πιστευει .. αυτα που υπερασπιζεται με ζηλο .. οτι ειναι ..μαλακιες .. αρχιζοντας απο το οτι ειναι για καποιον αλλον ..μαλακιες ..

γινομαστε ..πυρ και μανια ..ετοιμοι να φαμε τον αντιρησια ..οχι μονο ..ωμο ..αλλα και ζωντανο ..
το ποσο χρειαζομαστε ..ενα .. paradigm shift .. δεν λεγεται ..αλλαζουν ολα .. απο την μια μερα στην αλλη .. απο το ενα λεπτο στο αλλο ..απο την μια στιγμη στην αλλη .. σαν σφαλιαρα ..αναποδο-ξεγυρισμενη ..

σφαλιαρα .. που να σου ρθει ..ο ουρανος ..σφοντυλι .. σαν κατραπακια απειρης ισχυος ..

paradigm shift .. που δεν ειναι ..αλλαγη ..μεταβολη παραδειγματος .. δεν ειναι παραδειγμα .. ειναι ..μεταβολη τροπου ζωης .. μεταβολη στασης .. στασης ζωης

μια μεταβολη ..περα απο οτιδηποτε μπορει να βαλει κανεις στο νου ..για μεταβολη .. ειναι μια μεταβολη που αναιρει ..οτι υπηρξε πριν .. 

μια καινουρια ..ολοκαινουρια πορτα ανοιγει σε δρομους και μονοπατια ..πρωτογνωρα .. ξεχνιουνται ολα τα παλια ..τι ξεχνιουνται ..δεν υπαρχουν .. σβηνουν ..παντελως απο την μνημη .. 

δεν ειναι οτι τα κανει ..ταπεινα, ποταπα και τιποτενια ..ειναι οτι, τα εξαφανιζει πληρως ..σαν να μην υπηρξαν ποτε ..

ειναι σαν ..οταν ακομα και να προσπαθεις να φερεις στο μυαλο σου ..πως ηταν η επικοινωνια πριν απο το κινητο ..και να μην μπορεις ουτε να το βαλεις στο μυαλο σου, πως  ..οσο για αυτους που γεννηθηκαν μετα το κινητο .. ευκολα θα βρεις την εικονα του κινητου σαν το μονο μεσο επικοινωνιας ..ακομα και απο το μεσαιωνα ..  

εχουμε ..αναφαιρετο δικαιωμα να μας βαρανε αλυπητα ..τα paradigm shifts .. δεν υπαρχει ..ζωη ..χωρις αυτα ..

τα paradigm shifts .. ειναι τα μη-γραμμικα στιγμιοτυπα στις ζωες μας ..χωρις αυτα ..βαλτωνουμε .. δεν υπαρχει εξελιξη ..  



που κανεις δεν μπορει .. να μας εμποδισει ..να μας τα ..αρνηθει .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: