Οκτωβρίου 01, 2015

τηλεοπτικοι σταθμοι ειναι επιχειρησεις .. και οπως η καθε επιχειρηση ζει στον κοσμο της ..ετσι και αυτοι ζουνε στον κοσμο τους


τηλεοπτικοι σταθμοι ειναι επιχειρησεις .. και οπως η καθε επιχειρηση ζει στον κοσμο της ..ετσι και αυτοι ζουνε στον κοσμο τους .. 

ο κοσμος τους εκτεινεται μεχρι εκει που συμφερει την επιχειρηση τους ..μεχρι και τον ποιο ιδανικο κοσμο τους .. ενας κοσμος χωρις ανταγωνιστες ..και μεσα στους σκοπους και στοχους που βαζουνε ..ειναι να εξολοθρευσουν τους ανταγωνιστες τους ..

οταν αποκτουν βημα και μιλανε ..συμπεριφερονται σαν να ζουνε σε μια εικονικη πραγματικοτητα .. και μεσα σε αυτην την εικονικη πραγματικοτητα εξαφανιζει τους ανταγωνιστες απο προσωπου γης .. τους στερει αυτη καθ’ αυτην την υπαρξη .. η ..αν τους κανει το χατηρι .. τους στοιχειοθετει σαν υπο-υπαρξεις ..

αυτο που τοσο εξωφθαλμα προσπαθουν να μας δειξουν μεσα απο τις πιο κραυγαλεες διαφημησεις ..οτι ειναι αυτοι και κανενας αλλος ..η ..αυτοι και τα ρεταλια ..

και οπως οι επιχειρησεις δεν ειναι ικανοι να μας μεταφερουν το ποιον του κοσμου που μεσα του ζουμε τις ζωες μας ..

επομενως ..τα καναλια εξ ορισμου δεν εχουν το τσαγανο .. την υποσταση .. το κυρος .. το αναστημα ..να μας λενε ειδησεις ..

και οφειλεται ..οφειλουμε .. να τους απαγορευσουμε να λενε τις ειδησεις .. να κανουν ..δημοσιογραφια .. και αυτο θα γινει ..και μεχρι τοτε το μονο που μας μενει ειναι να τους αγνοουμε ..και οσο το δυνατον ..πιο επιδεικτικα ..


δεν υπαρχει το.. το κανω για το καλο της επιχειρησης μου ..για το καλο της ελλαδας .. αν δεν υπηρχαμε εμεις ..δεν θα υπηρχε η επιχειρηση σου .. ο μιτος της αριαδνης .. που ειναι η αρχη και που το τελος ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: