Οκτωβρίου 23, 2015

η εξελιξη .. της ευρωπης ..τα στοιχεια που αργα αλλα σταθερα ..διαφαινονται ..


πνεει τα λοισθια ..

το πανω χερι ..

οι αδρες γραμμες ..

ο χοντρος ο κοκκος ..

ολες, εκφρασεις που ξεπεταχτηκαν διαβαζοντας αυτην την ειδηση ..


εναποκειται να μπουν σε μια σειρα .. να βγαλουν ..ενα/καποιο ..νοημα ..

η κατευθυνση σε ευρωπαικο επιπεδο .. καθως πανω τους ..κολλανε ..μυριες αλλες σκεψεις .. δημιουργουνε τον μπουσουλα ..την πυξιδα των εξελιξεων ..


Στο ίδιο συνέδριο, η Γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ είπε ότι μια τέτοια σοσιαλιστική συμμαχία στην Πορτογαλία θα ήταν "πολύ αρνητική" εξέλιξη.


χανουν οι λεξεις ..την εννοια τους
καταντανε την εξελιξη
σε μια ..υποκειμενικη ..μια κατα ..αριστερη η δεξια βουληση εννοια .. βαθυτατα
με το να την μπλεκουν αναμεσα σε ..θετικη εξελιξη και αρνητικη εξελιξη .. 

η εξελιξη ..ειναι μια .. και μοναδικη .. και δεν την κατευθυνει ..κανενας .. και επομενως ..απερισκεπτα να της προσαπτει .. τις ιδιοτητες  ..αρνητικη, θετικη ..

ας το παρουν ..χαμπαρι .. και να μην πανε ..εναντια στην εξελιξη ..γιατι ..οσο και να προσπαθουν ..οτι και να κανουν ..θα σπασουν τα μουτρα τους ..πανω της .. και το μονο που θα καταφερουν ειναι να την ..καθυστερησουν ..αλλα δεν θα μπορεσουν ποτε ..να ανακοψουν την ροη της ..

το μονο ..εποικοδομητικο που μπορουν να κανουν ..ειναι να πλευσουν ..παραλληλα με την ροη της .. αντι να προσπαθουν ..να την ..βιασουν .. να την διαστρεβλωσουν ..να την παραποιησουν ..

να συνταχθουν ..συνειδητα ..στην πορεια της εξελιξης ..που βγαινει ..που την καθοριζουν ..συσσωμη ..ολα τα μερη του ολου που απαρτιζουν την ευρωπη ..






Δεν υπάρχουν σχόλια: