Ιουνίου 25, 2009

Η προκήρυξη της Σέχτας Επαναστατών:'Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων'

'Γιατί η εξουσία επιβάλλεται αλλά και καταργείται στην κάνη των όπλων'

Αγρον αγοραζουν, που ζουν; Καταλοιπα του παρελθοντος, ανιδεοι. Ποια εξουσια στην ελλαδα επιβαλεται με τα οπλα;

Αγνοουν οτι η εξουσια ειναι μια επισφαλης οντοτητα, την μια την εχεις την αλλη οχι, για οσους την επιζητουν και δεν επιβαλεται με κανενα οπλο. Επιβαλεται με τις ιδεες που κυριαρχουν σε μια κοινωνια, ιδεες που ενστερνιζονται οι πολιτες σε μια κοινωνια, αλλα ιδεες που αλλαζουν καθημερινα. Καθε συστημα βασιζεται πανω στην κυρια ιδεα-αρχη, οτι τα χρηματα δινουν λυσεις στα προβληματα της ανθρωποτητας. Απο τα γιγνεσθαι στην καθημερινη ζωη μας, μεχρι την εξαλειψη της φτωχειας παγκοσμια η την προστασια του περιβαλοντος σε ολοκληρο τον πλανητη. Οτι για να βρεις λυση θα πρεπει να δυιλησεις την σκεψη σου παιρνοντας την μεσα απο το φιλτρο του χρηματος. Οποιεσδηποτε ριζικες αλλαγες σε ενα συστημα αρχιζουν απο εκει, απο οπου ολα σε ενα συστημα εχουν σαν σημειο αφιξης. Τον πολιτη.

Και η εκφραση που μουρθε στο μυαλο, ο απλος πολιτης, ο κοινος, με βδελυγμια αποβαλλω, αποτελεσμα στον τροπο της σκεψης μου επηρεασμενη απο τις κυριαρχες ιδεες του συστηματος. Πανω στις οποιες το συστημα επιβιωνει.

Δεν υπαρχει τιποτα απλο η κοινο στον καθενα απο μας, ιδεα που ριζωσε στα μυαλα μας με γνωμονα το χρημα και ξεκιναει απο τις επιταγες του χρηματος στις ζωες μας, ισοπεδονωντας τα παντα. Ετικετες ταμπελες, ανισοτητες βασισμενες στο χρημα. Χρηματιστηριο ανθρωπων με βδελυρες σιχαμερες εμετικες αποφυαδες που καταστρεφουν και ποδοπατουν ανθρωπινες αξιες.

Και ερχεσται εσεις, βρηκε το καπακι τον τεντζερη, να επιβεβαιωσεται αυτο που το συστημα εχει γαλουχησει και εχει επιβαλλει στα μυαλα των ανθρωπων, οτι ειμαστε τιποτενιοι και δεν αξιζουμε δεκαρα. Οτι σας χρειαζομασται, οτι οι τακτικες που επιλεξαται χρειαζονται για να βγουμε απο την μιζερια μας. Ηθελημενα η αθελητα, αυτο που μενει ειναι οτι καταβαραθρωνεται την εννοια του ανθρωπου, πραγμα που απεργαζεται την καταστροφη του ανθρωπου, ο τροπος που εξουσια επιβαλεται και οχι με οπλα η γιαταγανια.

Αυτο κανει καθημερινα το συστημα και αυτο κανεται και εσεις. Παιζεται αθελητα το παιχνιδι η ειστε το συστημα, το ιδιο κανει. Η ουσια ειναι η ιδια. Πεποιθηση που εχει φωλιασει στα μυαλα των ελληνων και ξεκιναει απο το ποσο ευκολα ενεργειες σαν τις δικες σας, εκλαμβανονται σαν προβοκατσιες. Ενεργειες βαλτες απο το συστημα που εχουν σαν απωτερο σκοπο την εκμηδενιση της αξιας του ελληνα πολιτη.

Ενεργειες που ειτε ειναι προβοκατσιες ειτε αποτελεσμα γνησιας οργης, το ιδιο πραγμα πετυχαινουν, ισοπεδωνουν τον πολιτη. Αντι να ακονιζεται τα μαχαιρια σας, ακονιστε τις ιδεες σας, καντε οπλα τις ιδεες, ιδεες καρφια μαχαιρια, μπηγμενες βαθεια μεσα στο συστημα. Ετσι διαβρωνονται τα συστηματα, ετσι πεφτουν και καταργουνται εξουσιες. Καθενας που αλλαζει απο μας, ενας λιγοτερος στηλος για το συστημα. Η εξουσια τρεμει. ... in the brink of collapse

Πως θα βγουν αυτες οι ιδεες; Βγαζοντας το μυαλο εξω απο το συστημα, οταν δεν αντιδρας μεσα στα πλαισια του συστηματος, ενα συστημα που ο βασικος κορμος του ειναι το χρημα.

Οντας εξω απο το συστημα και βγαζοντας τον παραγοντα χρημα, explore how the system would be. Μυριες σκεψεις, ενα μεγαλο φασμα δυνατοτητων που αποβαλοντας το χρημα, η κυρια μοναδικη ισοπεδωτικη αρχη που ολα τα συστηματα βασιζονται πανω, ειναι σιγουρο οτι θα αναδειχθουν ολες εκεινες οι αξιες, που ταιριαζουν στην ανθρωποτητα, που αρμοζουν στην εννοια ανθρωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: