Οκτωβρίου 10, 2010

Μια 'βομβα' νετρονιου μεσ' τα μυαλα των ανθρωπων ..

(Σημαδιακη η μερα σημερα, 10/10/10)

μια 'βομβα' που εξολοθρευει .. τις ιδεες στα μυαλα των κατοχων των μεσων αναπτυξης .. αλλα αφηνει αθικτη .. την οργανωση των ανθρωπων .. η καταληψη της εξουσιας απο τους ανθρωπους .. αφηνοντας ομως τους θεσμους πανω στους οποιους στηριζεται αθικτους ..

να διατηρηθουν οι δομες ανεγγιχτες .. οι καπιταλιστικες δομες .. χωρις τον καπιταλισμο ..

η ανταρσια δεν θα γινει .. μεσα στα πεδια των κατασκευασματων που απλοχερα η ανθρωπινη φαντασια δημιουργησε και δημιουργει .. αλλα μεσα στις ψυχες, μεσα στα μυαλα των ανθρωπων .. τα καστρα θα πεσουν απο μεσα ..

η παλη των ιδεων δεν θα οπλισει κανενα χερι .. ανθρωπου να το σηκωσει πανω σε αλλον ανθρωπο .. οποιοσδηποτε και αν ειναι αυτος .. η παλη των ιδεων μεσα στα μυαλα, στις σκεψεις των ανθρωπων .. οι ιδεες που υπαρχουν μεσα στα μυαλα των ανθρωπων .. αυτες που διατηρουν τα συστηματα ως εχουν .. αυτες θα καταριφθουν .. χωρις να ανοιξει ρουθουνι .. χωρις να βγει αιμα απο κανεναν .. χωρις να χυθει αιμα ..

.. οι πολυεθνικες .. με την οργανωση την οποιαν εχουν .. καταφερνουν να δινουν λυσεις στα προβληματα της ανθρωποτητας .. ειναι το επιστεγασμα της εφευρετικοτητας του ανθρωπινου ειδους ..

χρειαζομαστε τα οικοδομηματα που εχει ανεγειρει ο καπιταλισμος .. ουτε λογος για την καταστροφη τους .. ειναι οι πλευσεις που χρειαζεται να αλλαξουν .. και οχι τα οχηματα .. οι ανθρωποι οδηγουν τα οχηματα .. και οι ανθρωποι αλλαζουν τις πορειες ..

αυτες οι δομες πρεπει να διατηρηθουν .. ειναι αναγκαιες .. για την αναπτυξη την εξελειξη της ανθρωποτητας .. δεν πρεπει να παει πισω η ανθρωποτητα .. δεν χρειαζεται .. να ξανα εφευρει τον τροχο .. to re-invent the wheel ..

αυτα δεν ειναι δικα τους, των καπιταλιστων .. τα σφετεριζονται προς ιδιον οφελος .. αντι για το οφελος της ανθρωποτητας .. ειναι προιοντα ολης της ανθρωποτητας .. δεν ειναι κανενος καπιταλιστη .. κανενος τραπεζιτη .. κανενος μεγαλοεπιχειρηματια ..

"Η σπατάλη δισεκατομμυρίων για φονικούς εξοπλισμούς είναι σκάνδαλο την ώρα που οι κυβερνήσεις διαλύουν την δημόσια εκπαίδευση, την υγεία, την πρόνοια και την κοινωνική ασφάλιση, όταν εκατομμύρια άνεργοι στερούνται μια αξιοπρεπή ζωή, χάνουν τα σπίτια, τις δουλειές, το μέλλον τους."

αυτα που βγαινουν απο την διακηρυξη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ .. βγαινουν και απο την σταση του Antinews .. η αξια τους .. αυταποδεικτη .. οταν γινονται και θεσεις των δεξιων .. θεσεις των αριστερων και των δεξιων .. προσεγγιση που αναιρει την δεξια και την αριστερη ματια .. στα τεκταινομενα .. τι τα κινει και τι τα σπρωχνει .. ειναι οι αποψεις των πολλων εναντια των λιγων .. χωρις καμμια χροια δεξια και αριστερη .. η σουμα η περιληψη το summary ..

.. chaos implanted literal bomb .. a bomb which will turn .. the flow of humanity .. from its current trend to a more inclusive trend .. for all people to join and participate in .. and all to enjoy the fruits of their labour ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: