Νοεμβρίου 02, 2011

Εχει μεγαλη ελλειψη η ελλαδα απο Αριστειδηδες ..και Αριστειδηδουλες. Η 'γλωσσα' που μαθαν εχει εξαλειψει την λεξη 'δικαιος' απο το λεξιλογιο τους.

Ανένδοτο αγώνα κατά της ανεύθυνης και επικίνδυνης κυβέρνησης κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς.

"Το δημοψήφισμα αποτελεί απόδειξη ακραίας ανευθυνότητας και αδιεξόδου της κυβέρνησης, που είναι σε πανικό και πρέπει να φύγει το γρηγορότερο για να σταματήσουν οι ακραίοι τυχοδιωκτισμοί,.."

ανευθυνοτητα .. αδιεξοδο .. πανικο .. ακραίοι τυχοδιωκτισμοί .. πληρης περιγραφη .. του ιδιου ..και του κομματος του ..

δεν (θα) τους αρεσει καθολου .. να συρονται απο τον Παπανδρεου .. επειδη ετυχε να οδηγαει το αρμα .. τους χτυπαει κατακεφαλα .. και λενε αλλα αντ' αλλων ..

Άνθρωποι – μυρμήγκια με τεράστια ΕΓΩ λεει εδω.. "..ανθρωπάκια να τιτιβίζουν, τσιρίζοντας και χειρονομώντας, προσπαθώντας να ακουστεί το ΕΓΩ του καθενός περισσότερο, χωρίς να ΑΚΟΥΕΙ τον άλλον."

εχει μεγαλη ελλειψη .. η ελλαδα .. απο Αριστειδηδες .. και Αριστειδηδουλες .. η 'γλωσσα' που εχουν μαθει .. εχει εξαλειψει .. την λεξη ..δικαιο.. απο το λεξιλογιο τους

και αυτο που γινεται .. ειναι οτι ολοι .. συνδραμουν .. θελοντας .. δεν θελοντας .. για να βγει το δημοψηφισμα .. μια σουπα ξεγυρισμενη ..

ολοι κοπτονται .. απο Μερκελ και Σαρκοζι μεχρι τον τελευταιο πολιτικο ..και μη .. ποιες θα ειναι οι ερωτησεις που θα τεθουν προς ψηφιση ..

και αν οι ερωτησεις .. ειναι μαπα .. μαπα και οι αποφασεις .. πολυς ντορος για το τιποτα .. ετεκεν ελεφας .. και εβγαλε ..μυ

ενω το ζητουμενο .. ειναι να βγει ..πολιτικη γραμμη .. που απο πισω της ..θα μπει ολη η ελλαδα .. οσο πιο πολλοι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: