Νοεμβρίου 02, 2011

χαος .. λεει η Liberation; χαος ..και βεβαια χαος η μικρη και αχαμνη ελλαδα .. 'πεταριζει' ..τα φτερα της

Χάος προκάλεσε ο ΓΑΠ!


χαος .. λεει η Liberation; χαος ..και βεβαια χαος η μικρη και αχαμνη ελλαδα .. 'πεταριζει' ..τα φτερα της


συνοδο με συνοδο .. η κυβερνηση ..οι πολιτικοι .. η ελλαδα .. και σε τελευταια αναλυση .. οι ελληνες .. να γελοιοποιουνται .. να υποκυπτουν σε καθε ταπεινωση ..

να γινονται ..ρεταλια .. που βεβαια κανεις δεν νοιαζεται για αυτους .. τους πολιτικους .. μονοι τους τα βρωμισαν .. ειναι ανικανοι να τα καθαρισουν .. αστους .. να τους τα τριβουνε στην μουρη

να σου βγαινει ο Σαρκοζι .. και να λεει οτι η ελλαδα .. δεν επρεπε να γινει δεκτη.. στο ευρω .. σαν να ελεγε .. αντε παλι .. χαρη σας καναμε .. να υπολογιζεται τους εαυτους σας ..τυχερους

επομενως ..και η ελλαδα .. και οι ελληνες .. καλο θα ηταν .. να κατσουν στα αβγα τους .. και να υπομενουν .. ιωβεια .. την μεγαλοσυνη των .. ευρωπαιων πολιτικων, τραπεζιτικων, αγορων .. που τους ευλογησε αφειδως .. με μπολικα δισεκατομμυρια ευρω .. που ποτε .. ουτε στον υπνο τους ..δεν θα τα δουν .. και αυτοι και τα εγγονια τους ..

χαος ..και βεβαια χαος .. απο μικρο και αχαμνο .. θα σου βγει το ματι .. η ελλαδα ..ο παριας .. η τελευταια μοναδα .. το δεκατο πανω απο το μηδεν .. η 'πεταλουδα' .. πεταριζει ..τα φτερα της .. και σπερνει θυελλες στην παγκοσμια οικονομια των τραπεζων .. και των τρεμουλιαρικων αγορων .. που 'μπαμ' να σκουξεις .. χεζονται ..

και δεν ειναι ..η ελλαδα .. η χωρα .. αλλα ..ακουσον ακουσον .. δινει την δυνατοτητα .. και στον τελευταιο ελληνα πολιτη .. να γινει 'πεταλουδα' .. και οχι μονο .. αλλα οι ατιμοι ..θα μολυνουν και ολους τους αλλους .. ευπολυπτους μεσους Ευρωπαιους πολιτες .. χαμος ..

ο Παπανδρεου .. ελεγε για δημοψηφισμα ..πολυ καιρο πριν .. και πηγε στην συνοδο .. εχοντας αυτο στο μυαλο .. δεν το εκρυψε απο κανεναν ..

κανενας δεν τον επαιρνε στα σοβαρα .. η δεν εδωσε την απαιτουμενη σημασια .. κανενας δεν υπολογιζε .. οτι οι μαλακισμενες αγορες .. θα αντιδρουσαν με αυτο τον τροπο .. την εχουν παθει στο κρανιο οι αγορες .. το κακο το δικο τους ..πληρωνουνε .. το συστημα πανω στο οποιο λειτουργουν .. ηθελε στα ..και παθε στα ..

ο τροχος γυριζει τωρα .. ηδη εχει παρει στροφες .. δεν μπορουν να κανουν πισω ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: