Νοεμβρίου 27, 2011

Μισθοι, συνταξεις, εισοδηματα αυξανονται γραμμικα. Βημα-βημα. Δανεια, χρεη αυξανονται μη-γραμμικα, εκθετικα με σαλτα και πηδηματα.

... ειναι δυνατον .. να μην σαλταρουν οι ανθρωποι ..


η μανια .. που εχει καταπεσει στην υφηλιο .. να βγαζουν απο την μυγα ..ξυγκι ..

χρεος .. αντι-αναπτυξιακη υποσταση .. τα χρηματα .. απο ενα μεσο .. για να διευκολυνει τις συναλλαγες των ανθρωπων .. γινεται ενας βραχνας .. που καταπνιγει την αναπτυξη ..

αναπτυξη ..που μετριεται σε χρηματα .. ανουσια .. εξωπραγματικη .. δεν ανταποκρινεται .. στις αναγκες του κοσμου ..

ο αλλος εχει ενα κομποδεμα .. και το μονο που του εχει απομεινει .. το μονο που εχει στο μυαλο .. ειναι να το δανεισει .. για να το διπλασιασει, τριπλασιασει .. σε μερικα χρονια .. ελεω τοκων .. και επανω τοκων .. επανατοκισμος αυγαταινει το χρημα .. χωρις να προσφερει τιποτα .. ξεζουμιζει τους παραγωγους ..

ειναι αδυνατον η παραγωγη μιας χωρας .. να ακολουθησει την λογαριθμικη .. μη-γραμμικη αυξηση των δανειων .. την εξυπηρετηση ενος χρεους ..

οι νομοι της προσφορας και της ζητησης .. αποτυχημενοι .. αυτοι που δανειζουν .. τραπεζες, ιδιωτες .. ζητανε τα μαλιοκεφαλα τους .. οτι τους καπνισει .. εχουν μπλοκαρει ολο το συστημα .. νομοι, δομες ..κρατους, κοινωνιας .. κομμενοι και ραμμενοι στα μετρα τους .. σου προσφερουνε .. σου λενε .. εισαι ελευθερος να διαλεξεις .. ελευθερη αγορα .. αλλα αυτα που σου προσφερουνε .. ειναι σε τετοιες τιμες .. που θα σου βγει ο κωλος για να τα αποκτησεις .. ανταγωνιστικες τιμες .. σου λενε .. εχουνε στραγγαλισει την αγορα .. με καρτελ και οτι αλλο μπορει να βαλει κανεις στο μυαλο του .. και δεν υπαρχει ..χαραμαδα που να μπορει η ζητηση προιοντων και υπηρεσιων απο τον κοσμο .. να ανταποκριθει .. να ακολουθησει στους πορους που ο κοσμος εχει στην διαθεση του ..

μισθοι, συνταξεις, εισοδηματα .. αυξανονται γραμμικα .. βημα-βημα .. δανεια, χρεη .. αυξανονται μη-γραμμικα, λογαριθμικα .. με σαλτα και πηδηματα ..

ειναι δυνατον .. να μην σαλταρουν οι ανθρωποι ..

.. ευρω θα καταρευσει; .. το δεδομενο συστημα θα καταρευσει

Στο Εθνος .. Φόρειν Οφις: Ετοιμαστείτε για ταραχές, αν το ευρώ καταρρεύσει

"Η Ελλλάδα έχει δοκιμάσει αρκετά ξεσπάσματα κοινωνικής αναταραχής καθώς η κυβέρνησή της παλεύει με το τεράστιο χρέος. Οι βρετανοί αξιωματούχοι δεν θεωρούν ότι η πιθανότητα παρόμοιων σκηνών μπορεί να αποκλειστεί και σε άλλα κράτη, εάν το ευρώ καταρρεύσει", καταλήγει το κινδυνολογικό δημοσίευμα."

Η ελλαδα με το τεραστιο χρεος .. οι πιεσεις που ασκει .. πιεσεις που το δεδομενο συστημα .. με τους νομους και τις δομες του ..επιτρεπει .. κανει δυνατη την ασκηση της αφορητης πιεσης ..προς τους ανθρωπους .. αυτο θα καταρευσει ..

δεν εξυπηρετει .. τις αναγκες τους .. τις βλεψεις τους για το μελλον .. δεν συμφωνουν στην συνεχιση .. την διαιωνιση .. της υπαρξης του .. και οτι δεν συμφωνουν .. δεν μενει παρα .. να το πεταξουν στην θαλασσα .. στα σκουπιδια της ιστοριας .. και απο δω παν και αλλοι ..

και ... οσο το δυνατον .. γρηγοροτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: