Δεκεμβρίου 02, 2011

Ο Σκανδαλιδης δεν μπορει να σκιαγραφηση οτι ζει η κοινωνια σημερα. Ουτε σε χοντρες γραμμες; Οι γραμμες πολυ χοντρες για να μην τις δει, ο σκιαγρ......

.....αφητης/ες αδυνατουν να τις δουν. Δεν εχουν τις απαραιτητες γνωσιακες δομες μεσα στα μυαλα τους, για να τις δουν.


Τέσσερις προκλήσεις για ένα νέο κόμμα - Ελλάδα


Ο Κωστας Σκανδαλιδης εγραψε στα ...ΤΑ ΝΕΑ ..

"Αυτό που ζει σήμερα η κοινωνία και αντανακλάται στο πολιτικό και στο κομματικό σύστημα είναι κάτι «νέο», κάτι διαφορετικό. Και είναι κρίμα που ακόμη δεν μπορέσαμε να το σκιαγραφήσουμε έστω και σε χοντρές γραμμές."

Και είναι κρίμα που ακόμη δεν μπορέσαμε να το σκιαγραφήσουμε έστω και σε χοντρές γραμμές. .. χοντρες γραμμες .. να το σκιαγραφησουμε .. ειναι ετσι; .. ουτε και χοντρες γραμμες .. δεν εβγαλαν .. αυτοι που θελουν να το σκιαγραφησουν .. κατι δεν παει καλα.. η .. στις γραμμες .. που δεν δοθηκαν .. η .. στους σκιαγραφεις .. που δεν τις ειδαν .. ενα απο τα δυο .. η ..και τα δυο μαζι .. το ενα λιγο και το αλλο περισσοτερο ..

εγινε ..κατι νεο .. κατι διαφορετικο .. και σαν νεο .. δεν υπαρχει τιποτα να το συγκρινεις .. να βγαλεις κομματι συμπερασμα .. παρα ολα αυτα υπαρχει .. εγιναν οτι εγιναν .. και γινονται .. επομενως .. δεν ειναι οτι δεν δοθηκαν .. χοντρες γραμμες .. αλλα αυτοι που σκιαγραφουν .. δεν μπορουνε να τις δουν .. το προβλημα ειναι στους σκιαγραφοντες .. στο/στα μυαλα τους .. δεν εχουν εκεινες τις γνωσιακες δομες .. που θα τους επιτρεψει να βγαλουν τις χοντρες γραμμες .. να σκιαγραφησουν .. τις χοντρες γραμμες ..

πρεπει να αποκτησουν .. πρωτα .. εκεινες τις γνωσιακες δομες .. για να μπορουν/μπορεσουν να σκιαγραφησουν .. αυτα που εγιναν .. σε χοντρες .. αλλα και σε ψιλες γραμμες ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: