Δεκεμβρίου 27, 2011

ο καπιταλισμος .. γελοιοποιει την επιβιωση ..

... beginning of the end .. and the dawn of a new era .. οπως λενε στην καθομιλουμενη ..

.. με γεωμετρικη προοδο ..

..μια νεα εποχη ..που κανεις δεν μπορει να φαντασθει .. γιατι απλουστατα .. δεν υπαρχουν εκεινες οι γνωσιακες δομες .. σε κανεναν εγκεφαλο ..που να καθιστουν δυνατη, .. ικανη και αναγκαια συνθηκη .. την εκτοξευση της φαντασιας .. σε αυτα τα επιπεδα ..

.. ακομα .. η εποχη .. δεν εχει βγει απο το αυγο της .. αλλα με ..απολυτη σιγουρια ..μπορει να πει κανεις οτι ..κυοφορειται ..

θα αρχισει να βγαζει τις φτερουγες της .. οταν οι ανθρωποι σηκωθουν ενα πρωι .. και αισθανθουν .. ποσο ανουσια .. ειναι ολα τα λογια για σι-ντι-ες .. τα κουρεματα σε χρεη .. οι αλχημειες απο τις τραπεζες ..

θα εχουν υπερκεραστει .. θα εχουν παρει την θεση που τους αρμοζει ..

..δεν ειναι καταλυση .. ειναι ξεπερασμα ..

ο καθενας θα κανει την δουλεια του .. οχι επειδη κανενας μαλακας εργοδοτης τον πλρωνει για να την κανει ..αλλα την κανει γιατι του αρεσει .. εχει λοξα ..

του την δινει, φερ' ειπειν, να οδηγαει το λεωφορειο .. του αρεσει το κολακευμα που του κανουν οι επιβατες οταν του λενε ποσο οδηγαρα ειναι ..

περι ορεξεως ..και αρεσκειας ..ουδεις λογος πεφτει ..

και δεν θα υπαρχει μονο ενα .. αλλα πολλα λεωφορεια .. οσα χρειαζονται οι ανθρωποι ..οχι οσα θα μπορει να πληρωνει το κρατος .. γιατι το κρατος δεν κοιταζει .. το πως τα εργοστασια που βγαζουν τα λεωφορεια .. θα τα οικονομησουν .. το ποσα λεφτα θα βγαλουν ..

τα εργοστασια .. που στο διαλο δεν ξερω που θα ειναι .. συτην Γερμανια .. στην Γαλλια .. οπου να ειναι .. ακομα και στην Κωλοπετινειτσα ..μπορει να ειναι .. δεν εχει καθολου σημασια .. και θα ειναι τελευταιο μοντελο .. μη-ρυπογονα ..γιατι αυτα χρειαζονται ..και οχι αυτα που ο πετρελαιας .. η το ταδε διυλιστηριο πασσαρει επειδη ετσι θα βγαζει τα λεφτα του ..

.. αρχιδια λεφτα .. γαμησε τα ..

και ο κοσμος θα στειλει ..κατα διαλου την αναρχη αν-οργανωση ..θα της δωσεις τετοια στριφογυριστη κλωτσια που δεν θα ειναι αλλη .. ο καθενας για τον ..κωλο του και ας γεμιζει σκατα ..αβερτα .. για να πνιγονται ολοι οι αλλοι μεσα τους ..

η αναρχια .. η κωλο-οργανωση ..τελος

δουλεια .. για το συνολο .. και μεσα απο αυτην, την δουλεια, η ολοκληρωση του ατομου ..διττη .. απο δυο πλευρες .. και προσωπικη .. και μεσω αυτης την ολοκληρωση της κοινωνιας .. και μεσα απο μια ολοκληρωμενη κοινωνια .. την περαιτερω ολοκληρωση του ατομου .. για την ..περαιωση .. φερ' ειπειν ..

ενας ..συνεχης .. αεναος κυκλος .. που τελειωμο ..δεν εχει ..

οι τραπεζες ..εχουν φαει τοσες ..ξεγυρισμενες φαπες και συνεχιζουν να τρωνε .. φαπες ανα δευτερολεπτο .. εχουν φτασει στο απροχωρητο .. πως να επιβιωσουν .. το σβερκο τους εχει κοκκινησει ..

δεν θα τους μεινει .. σβερκο της προκοπης .. για να το βγαλουν γυρα στην πιατσα ..

δουλεια .. οχι για επιβιωση .. η επιβιωση, ενα διαστρεβλωμα .. που ο ανθρωπος ξεχωριστα .. αλλα κυρια συνολικα .. σαν κοινωνια κρατος .. εχει επιτευχθει ο στοχος

ειναι ..παραταιρο .. οταν ο στοχος εχει επιτευχθει ..να συνεχιζει ο ανθρωπος να αγωνια για την επιβιωση του ..

η δουλεια .. γινεται τεχνητα .. ενας μοχλος .. ενα εργαλειο .. για να επιβαλλονται τεχνητα .. καταστασεις επιβιωσης στους ανθρωπους ..

λεγονται για καπιταλισμο .. Αγγλο-Σαξωνικο .. Δαρβινικο .. Ευρωπαικο ..ολοι αυτοι οι τυποι .. πανω σε αυτην την επιβιωση ..δουλευουν .. εχουν σαν παραμετρο

.. αδιανοητο .. οταν υπαρχουν τα μεσα .. ο καπιταλισμος .. με ενα σωρρο γελοιους νομους .. να βαζει προυποθεσεις επιβιωσης .. να δημιουργει ..και διατηρει τεχνητα πεδια μεσα στα οποια οι ανθρωποι .. να ασφυκτυουν ..σαν ψαρια εξω απο το νερο ..

ο καπιταλισμος .. γελοιοποιει την επιβιωση..

ο αγωνας για επιβιωση ..γελοια .. μεσα στα πλαισια του καπιταλισμου ..

το ανθρωπινο γενος .. γαλουχηθηκε μεσα απο τον αγωνα για επιβιωση .. και το ανθρωπινο ειδος ..καταφερε να επιβιωσει ..παρα τις αντιξοες συνθηκες που απειλουσαν την ιδια την υπαρξη του ..

..μεσα απο αυτους τους αγωνες ..εφτιαξε το μυαλο του .. το σωμα του .. εξελιχτικε σε αυτο που ειναι σημερα ..


η εξελιξη του .. χρωσταει πολλα στην ιδεα της επιβιωσης .. τι στο διαλο θα μπορεσει .. μεσα απο την επιβιωση στα πλαισια του καπιταλισμου .. να εξελιξει .. μονο ενα ς θεος ξερει ..

δουλειες που χρειαζονται .. κα οχι δουλειες που σου την δινουν στα νευρα .. τα δικα σου και των αλλων .. δουλειες που ειναι ..αχρηστες .. χαραμι .. για τον ανθρωπο ..και αυτη την ιδια την κοινωνια ..

η παρουσα κριση .. η φυσιολογικη εξελιξη μεσα στα πλαισια του καπιταλισμου .. επρεπε να φτασει τα ορια του .. για να αποδειχθει .. το ποσο .. μαλακισμενος ειναι ..

η επιβιωση .. ενα ασχημο παιχνιδι που παιζεται στις πλατες των ανθρωπων ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: