Δεκεμβρίου 28, 2011

..ριζικη αλλαγη στην εννοια ..δανειο .. με απαρχη .. το ξεγραμμα ολων των χρεων ..παγκοσμια..

Επιστρέφει ο αποπληθωρισμός στην Ιαπωνία

"Και όλα αυτά, ενώ η Ιαπωνία με το δυσθεώρητο χρέος , προσπαθεί να βρει τρόπους χρηματοδότησης της ανοικοδόμησης με τον πρωθυπουργό Yoshhiko Noda να προγραμματίζει σημαντική αύξηση της φορολογίας."

.. δυσθεωρητο χρεος .. σημαντικη αυξηση της φορολογιας .. τα ..BS .. που ταλανιζουν τον κοσμο ..

..το σημαντικο κοστος του δανεισμου ..αβασταχτο .. για καθε οικονομια .. σε καθε χωρα .. οσο και αναπτυγμενη ..θεωρειται η ειναι ..

..τα ..BS .. απο τo αμερικανικo ..BULLSHIT .. οι αγραφοι η γραμμενοι νομοι .. που θεωρουνται σαν απαραβατος κανονας .. την εξυπηρετηση ..των δανειων και των ..δανειστων .. πρωτα και πανω απο ολα ..

..τα δανεια με τα χρεωλυσια .. ανατοκισμο .. τοκους πανω στους τοκους .. τρεχουν .. ταξεις πολυ πιο γρηγορα .. απο οτι οι ανθρωποι ειναι δυνατον να παραγουν ..

..χωρες που εφτασαν στο ..αμην .. βουτηγμενες στα χρεη .. και χωρες που υποτιθεται οτι ειναι ..αμολυντες .. και η δανειοληπτικη τους ικανοτητα παραμενει αθικτη ..

..μπορουν να συνεχιζουν να δανειζονται .. προσηλωμενες στα λεγομενα των οικων αξιολογησης .. που τους χαιδευουν με γλυκολογα .. με τα ..credit ratings .. με τα αλφα-αλφα τους ..

..οτι ανεπτυγμενες χωρες ..ειναι ικανες να ανταπεξελθουν σε οσα δανεια και να παρουν .. αυτο που δεν λενε ομως .. ειναι οτι αυτη η δυνατοτητα τους εγκειται .. στο να την βγαζουν απο την καμπουρα του κοσμου .. περικοπες και αυξησεις στις φορολογιες

και ολες οι χωρες ..ανεξαρτητα σε ποια βαθμιδα στην κλιμακα αναπτυξης βρισκονται ..ειναι χρεωμενες .. μεχρι τα μπουνια ..

..τα πραγματα ειναι ..ξεκαθαρα .. ριζικη αλλαγη στην εννοια ..δανειο .. με απαρχη .. το ξεγραμμα ολων των χρεων ..παγκοσμια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: