Δεκεμβρίου 27, 2011

H πολιτικη πεθαινει. Oι πολιτικοι χρησιμοποιουν πολιτικη, κανουν του κεφαλιου τους. Περα και απο θεματα χρηματισμου, ακομα και η σκετη πολιτικη.....

..δεν ανταποκρινεται .. στις στοιχειωδεις απαιτησεις ενος κρατους ..


Αποζημιώσεις από την Τουρκία για τις πυρκαγιές!

"Jimakos είπε:
26/12/2011 στις 5:40 pm
Οταν θα παψουμε να μιλαμε για κομματα και κυβερνησεις και καποιες αποφασεις-ενεργειες θα δρομολογουνται αυτοματα απο τη δημοσια διοικηση της χωρας, τοτε θα υπαρξει ελπιδα για τη σωτηρια του ελληνικου κρατους. Μεχρι τοτε, μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα…
Απάντηση
"

.. αποφασεις-ενεργειες θα δρομολογουνται αυτοματα .. αυτοματισμοι .. εμπεριεχονται .. στην δημοσια διοικηση .. η δημοσια διοικηση .. το κρατος ολα αυτα τα χρονια δεν ειναι ικανο να αντιδρασει .. σε αυτα που απαιτειται να δρασει ... ειναι ξεχαρβαλομενο .. οι μηχανισμοι του δεν εχουν τσαγανο ..

..η πολιτικη πεθαινει .. οι πολιτικοι που χρησιμοποιουν πολιτικη .. κανουν του κεφαλιου τους .. περα ακομα και απο θεματα χρηματισμου .. ακομα και η σκετη πολιτικη δεν ανταποκρινεται .. στις στοιχειωδεις απαιτησεις ενος κρατους ..

οι αυτοματισμοι υπαρχουν σε καθε συστημα .. το συστημα ..ανθρωπος .. ειναι ενα τετοιο συστημα .. λειτουργει ..κατα κυριο λογο με αυτοματισμους .. αυτοματισμοι που αντιπροσωπευουν τους ελκυστες .. ελκυστες που διαμορφωνονται .. απο τραιαλ εντ ερορ .. δοκιμη-λαθος-διορθωση ..και ξανα .. δοκιμη-λαθος-διορθωση ..διαδικασιες .. για καθε προβλημα που ανακυπτει στο πεδιο δρασης .. στο οποιο οι αυτοματισμοι επιδρουν για να λυσουν .. να δωσουν λυσεις ..

μαθαινουμε να οδηγαμε .. μεσα απο τετοιες διαδικασιες .. και μετα απο ατελειωτες .. δοκιμες-λαθη-διορθωσεις .. γινομαστε οι οδηγαρες .. που θεωρουμε τους εαυτους μας .. και οταν οδηγαμε .. μπαινουν σε εφαρμογη .. ολοι αυτοι οι αυτοματισμοι που συσσωρευσαμε με την παροδο του χρονου .. και ετσι δεν χρειαζεται να σκεφτουμε ..πως θα βαλουμε μπροστα το αυτοκινητο .. πως θα στριψουμε .. τι ταχυτητα θα βαλουμε .. και πολλα αλλα πραγματα τα οποια τα κανουμε αυτοματα οταν οδηγαμε ..

αυτοματισμοι στο οδηγημα .. καθως .. και ενα σωρρο αλλοι αυτοματισμοι .. για καθε σχεδον δραση στην καθημερινη η οχι ζωη μας .. που το μυαλο μας ανασυρει απο την μνημη μας .. για να ανταπεξελθουμε στις αναγκες μας στην καθημερινη μας ζωη ..

και το κρατος .. η δημοσια διοικηση .. εχει αναγκη τους δικους του αυτοματισμους .. ικανη και αναγκαια συνθηκη .. για να λειτουργησει με ενα αποδοτικο ..ωφελιμο ρυθμο ..

δεν υπαρχει συνεχεια .. κομματα και κυβερνησεις .. εχουν δημιουργησει ενα κρατος .. του κλωτσου και του μπατσου .. δεν ξερει που πανε τα τεσσερα .. μπουσουλαει .. τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει να προσδωσουν στο κρατος τους αυτοματισμους που ειναι αναγκαιοι για την ευρυθμη λειτουργια του ..

πολιτικοι .. και η πολιτικη εγκειται στο να καταναλωνονται στο πως θα παρουν την εξουσια .. πως θα κερδισουν τις εκλογες .. και οταν παρουν την κυβερνηση .. αυτοσχεδιαζουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: