Νοεμβρίου 15, 2012

Κεντροδεξια, μια ..αστειρευτη ..δεξαμενη απο τσιρακια για το ενα τοις εκατο.



η κεντροδεξια .. θα σωσει την ελλαδα .. καλυτερα να πει .. να χαντακωσει την ελλαδα ..

Η Κεντροδεξιά θα σώσει και πάλι την Ελλάδα | ANTINEWS 

.. και οχι μονο την ελλαδα .. αλλα και καθε αλλη χωρα στην ευρωπη ..

Μερκελ .. η γερμανικη κεντροδεξια .. που σαν ..οπορτσουνιστικη που ειναι .. στιγμιαια περναει καλα .. και να πα να γαμηθουνε οι αλλοι .. κεντροδεξιες και ..αλλα μπαρμπουτσαλα ..

δεν εχουνε καταλαβει .. δεν εχει πιασει το νιονιο τους .. οτι ..οι κεντροδεξιες .. και οτι αναφερουν ως ..αστους .. δεν ειναι τιποτα αλλο απο ..τσιρακια ..

μια ..αστειρευτη ..δεξαμενη απο τσιρακια

που υφιστανται ..αναισχυντα τον εμπαιγμο .. των τραπεζων.. χρηματιστηριων .. αυτο το ενα τα εκατο .. που νομιζει οτι μπορει να κανει οτι θελει ..

ειναι δικαιωμα των ισχυρων .. λενε μερικα σαινια τους .. να εξουσιαζουν τον κοσμο ..

να ..γαμησω τους ισχυρους .. η ισχυς παει με τους πολλους .. καθε τι αλλο ..στηριζεται πανω σε μια αυταπατη .. και οι πιο αυταπατημενη φαρα στον κοσμο .. ειναι οι κεντροδεξιοι ..

δεν το βλεπουν και οι ιδιοι .. που με αγαλιαση ..αναφερουν οτι προγκηξαν τον Βενιζελο .. προσφατα σε μια επισκεψη του σε τραπεζα ..

και δεν διακρινουν σε αυτο .. την σχεση .. των λεγομενων ισχυρων αυτου του κοσμου .. και του κοσμου ..

οι λεγομενοι ..ισχυροι σε αυτον τον κοσμο .. να μην μπορουν να ξαποστασουν σε χλωρο κλαρι .. οι ..Βενιζελοι .. Σαμαραδες .. Παπανδρεου ..Μερκελ .. και οποιοσδηποτε αλλος τυρβαζει ..οτι ανηκει σε αυτην την ..υπερνομοταξια ανθρωπων .. να αμπαρωνεται μεσα σε φρουρια .. πισω απο στρατιες ολοκληρες για να κανει οτι ονομαζει σαν δουλεια του ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: