Νοεμβρίου 28, 2012

Ανακεφαλαιοποιηση, hedge fund μπλεξανε τα μπουτια τους. Μεγαλο-τραπεζιτης που τα λεει εξω απο τα δοντια.



η σεμνοτυφια ..θα σε φαει ..

αφου ο αλλος ..ο μεγαλο-τραπεζιτης τα ειπε εξω απο τα δοντια .. εσυ τι; ..πας να τον καλυψεις ..


This is totally screwed up. They are doing another debt restructuring on us because they screwed up the first time and now they are screwing us up a second time” η μετάφραση του οποίου στα ελληνικά είναι η εξής: “Αυτό είναι εντελώς ανόητο. Κάνουν άλλη μια αναδιάρθρωση χρέους πάνω μας..

(πανω μας; ..ρε τους καυμενους τους τραπεζιτες ..οργια πανω τους .. αλλα οι ..πουσταραδες εχουν χασει τα αβγα και τα πασχαλια, τυφλωθηκαν, δεν βλεπουν, αγνοουν ..πανω σε ποιους εχουν γινει τα ..ακατανομαστα, που δεν αφησανε ..ρουθουνι ..για ρουθουνι)

..γιατί την πρώτη φορά τα έκαναν θάλασσα και τώρα μας κάνουν άνω κάτω για δεύτερη φορά“.

Οι τραπεζίτες τρέμουν την ανακεφαλαιοποίηση | ANTINEWS

ορμομενος απο το σκεπτικο ..σκεφτομενος, οτι ..κοτζαμ τραπεζιτης .. να λεει τετοια λογια .. θα χασει την υποληψη του ..ποιος θα τον παρει στα σοβαρα ..

και σενα ..σε επιασε ..συγκρυο .. τρεμανε τα φυλλα της καρδιας σου .. αισθανθηκες την αναγκη να τον προστατεψεις ..

θαλασσα; .. ρε ας την θαλασσα .. τι σου φταιει ..screwed .. βιδωτο γαμησι .. αγριο ..ξεμαλιασμενο ..δηλαδης..

οπερ...τα γαμησανε την πρωτη φορα και τωρα θελουν να τα γαμησουν για μια δευτερη ..

αντι να προσπαθησεις ..να διελευκανεις τι στο διαλο γινεται δω ..

"..πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη συμφωνήσει hedge fund που είχαν αγοράσει κάτω από 30 σεντς και τώρα θα πουλήσουν στα 35 σέντς, επομένως θα έχουν σημαντικό κέρδος."

hedge fund .. τι στο διαολο μπλεξαν τα κορακια .. με την ανακεφαλοποιηση .. τι εγινε .. γιατι επαφιεσαι .. στην μεγαλη ιδεα σου .. οτι μυριζοντας τα νυχια μας .. θα βρουμε την ακρη ..

hedge fund .. γιατι; .. επειδη τα πουλησανε ..κοψοχρονια .. οι τραπεζες τα ομολογα της ελλαδας στα κορακια .. για να προλαβουν να παρουν κατι πριν να μηδενιστουν ..

πριν να γινει ..αναδιαρθρωση του χρεους .. στα αρχιδια τους, το κρατος

κατω απο 30 σεντς .. αυτα που αξιζανε 100 .. και τα πηραν στα ..30 .. και το να δωσεις 5 σεντς ..παραπανω .. θα τους ..καταλαγιασεις την αχορταγη πεινα ..να τους χορτασεις .. σιγα το πραμα ..

αντι να θελουν ..να παρουν ολη την αξια τους .. τα ..100 .. αλλα 70 ..δηλαδη .. και να σε κυνηγανε ..οπως κανουν και με την Αργεντινη ..

"Για την Ελλάδα φυσικά είναι σημαντική ελάφρυνση, τόσο γιατί θα μειωθεί το χρέος όσο και γιατί θα διαγραφεί η πληρωμή των κουπονιών από το πρόγραμμα των επόμενων ετών."

τα ..αδηφαγα ..hedge fund .. να αποποιηθουν τα κερδη απο τα κουπονια .. και απο την καλη που την πιασανε απο τα κερατα .. να παρουν πραγμα που αξιζει ..100 για ..30

απο τους ..απατριδες τους τραπεζιτες .. τους ..κουτοχορτο-φαγους ..

θα τα κρατανε ..πεισματικα .. στον αιωνα τον απαντα .. μεχρι που ο τελευταιος ελληνας .. υποκυψει στο μοιραιο ..

γαμω τα λεφτα σας .. καρυολες .. στο λαιμο να σας κατσουν ..





Δεν υπάρχουν σχόλια: