Σεπτεμβρίου 24, 2013

Ο φασίστας ορίζεται από τις πράξεις του. Μία φορά φασίστας, πάντα φασίστας. ..καλως ..τα δεχτηκε η ΝΔ .. φουσκωσαν ..τα ποσοστα της. α ..ρε τυχερακια ..Φαηλο ..σου 'φεξε..


"Οι τωρινοί ψηφοφόροι της χρυσής αυγής δεν δημιουργήθηκαν από το μηδέν . Δεν εμφανίστηκε ξαφνικά η φασιστοπηγή και άρχισε να ξερνάει φασίστες .  Τίποτα δεν δημιουργείται από το μηδέν . Είναι νόμος της φύσης .
Φασίστες υπήρχαν και στις προηγούμενες εκλογές , τότε που οι νεοναζί έλαβαν το 0,29% των ψήφων . Τότε οι νυν ψηφοφόροι της χρυσής αυγής είχαν ψηφίσει ΠΑΣΟΚ , ΛΑΟΣ , ΝΔ… Και τότε φασίστες ήταν . Δεν άλλαξε τίποτα εκτός από την κομματική ταμπέλα . Φασίστας δεν είναι μόνο ο χρυσαυγίτης. Φασίστας είναι και ο χρυσαυγίτης ."

Τα κουρέλια τραγουδάμε ... ακόμα: Τίποτα δεν κρύβεται κάτω από τον ήλιο . 


"Άλλωστε ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία είναι νοοτροπία. Ο φασίστας ορίζεται από τις πράξεις του. Μία φορά φασίστας, πάντα φασίστας."

ο φασιστας ..που εκστασιαζεται οταν εξηγει το πως και γιατι πρεπει να χρησιμοποιουμε .. ενα συγκεκριμενο ..ζωικο ειδος ..για να φτιαχνουμε ..σαπουνια .. απαραμιλλης  ..ποιοτητας

η ..μαμα ..δεξια .. λεγεμαι ..ΝΔ .. ελαφρολαικη .. η ..βαρεια και ασηκωτη ..κατα Φαηλο ..τους δεχτηκε με ..αγαλιαση .. στις ..ζεστες αγκαλες της .. αααχχχ ..ανασανε ..

δεν ξερουμε αν ..τους ειπε/θα τους πει .. κωλο-τσογλανια .. τους κατσαδιασε/-σει .. μας ..κοψοχολιασατε .. μην και το ξανα-, μανα-κανετε αυτο .. θα σας παρει ο διαλος ..την μανα και τον πατερα ..

η απλα ..τους ..συγχωρεσε/σει .. παλιοπαιδα .. τι χουνερι ειναι αυτο που πηγατε να μας κανετε .. σας παρακαλω ρε παιδια .. στο θεο σας .. μην και μου το ..ξανακανετε αυτο ..

"Η μεγάλη δύναμη του φασισμού είναι ότι αναγκάζει αυτούς που τον φοβούνται να τον μιμηθούν." 

.. ξερει ο κυριος Φαηλος .. και στο κειμενο του παιζει το χαρτι .. της ..σοβαρης .. της ..βαρειας και ασηκωτης ..δεξιας .. του νομου και της ταξης .. σπερνει ..φοβο.. για να τα κανεις ..πανω σου και να θελεις να του ..μοιασεις ..


και αγρον ..αγοραζει ..για ποιον νομο και ταξη .. σκυλευεται .. και γαβγιζει .. για αυτον ενας ειναι ο νομος .. ο νομος του ..εργατη ..εργατη;.. ωχ ..τα μπερδεψα .. συγγνωμη ρε Φαηλο .. ανθρωπος ειμαι και εγω .. μη με δειρεις .. το πολλα λογια ειναι φτωχεια .. τα ευκολως εννοουμενα ..παραλειπονται .. ολοι ξερουν τον νομο ..του ..


"Δεν αντιμετωπίζεις τον φασισμό με φασισμό, αντίθετα τον δυναμώνεις."

αυτο ειναι και στο μυαλο του καθε ...Φαηλου .. δυναμωτικες ..ενεσεις ..

και απο την αλλη .. μια ..σοβαρη ..βαρεια και ασηκωτη ..Νι-Δελτο-δεξια .. ειναι το πραμμα που θελουν οι.. ανανηψαντες .. χρυσαυγιτο-κοψοχερηδες .. να αισθανθουνε ..σαν στο σπιτι τους .. και να μην ξαναφυγουνε ..απο την μαμα-ΝΔ ..ποτε ..

και καλα ..αυτοι ..την βρηκανε την στεγη τους .. γλυστρισε ..η τεντζερο-ΝΔ και βρηκε το ..χρυσαυγιτο-καπακι της .. οι αλλοι τι θα κανουνε .. αυτοι που απεχθανονται ..η λενε οτι ..απεχθανονται τους φασιστες

θα εξακολουθουν .. να συστεγαζονται κατω απο την ιδια ..κομματικη στεγη; .. να ..σμιξουνε τις ..νοοτροπιες τους .. με αυτες του φασιστα .. να συν-χνωτισουνε ..τα χνωτα τους .. με αυτους που τους αρεσει να πλενονται με το ..συγκεκριμενο σαπουνι ..που πρωτος λανσαρε .. εκεινος ο Χιτλερ .. ζωη να 'χε ο ανθρωπος .. και να την επαιρνε απο αυτους ..

"Τον φασισμό τον αντιμετωπίζεις με ενημέρωση και με αλληλεγγύη . "

ενημερωση και αλληλεγγυη;;

που ..ενημερωση για την ΝΔ .. για αυτην υπαρχει μονο ..επικοινωνια .. αριστη .. της διαφημησης, του μαρκετινγκ, των παμπλικ ρηλεισονς .. και βαλε ..

αυτην που την ..χρυσοπληρωνεις .. απο ξακουστες φιρμες στις Αμερικες και στις Ευρωπες .. μανατζαραιοι ..αλφα-αλφα .. οχι ..παιζουμε ..

αλληλεγγυη;.. χριστος και παναγια .. τι ειναι αυτα που λες .. ειμαστε εμεις για τετοια πραγματα .. σοβαρολογεις; .. ειμαστε .. σοβαρο ..κομμα .. εμεις ..και οχι ..παιξε-γελασε..

"Ρίξε όλο το φως στους φασίστες να φανεί η πραγματική τους φάτσα . Τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από τον ήλιο . Μην τους κρατάς στο σκοτάδι ."


Δεν υπάρχουν σχόλια: