Σεπτεμβρίου 28, 2013

οι αντοχες .. οι ανοχες .. του συστηματος .. δοκιμαζονται .. καθημερινα .. ανηλε-εστατα .. τωρα που ο ..κοσμος εχει παρει φορα ..αντε να τον σταματησεις ..


Συνέλαβαν τη δημοσιογράφο Δέσποινα Μπρούσαλη 


οι αντοχες .. οι ανοχες .. του συστηματος .. δοκιμαζονται .. καθημερινα .. ανηλε-εστατα ..

.. τωρα που ο ..κοσμος εχει παρει φορα ..αντε να τον σταματησεις ..

γιατι το ζητουμενο δεν ειναι το ..τι ανεχεται το συστημα .. αλλα το τι ανεχεται ..ο κοσμος .. η κοινωνια .. οι ανθρωποι ..

ενα ..σωρρο ..βρωμοδουλειες .. που κρυβονται μεσα σε ενα δαιδαλο απο ..δικολαβιστικους νομους .. μια ..κακα-ασχημη πολυπλοκοτητα ..ενας αδιαφανης μανδυας που καλυπτει .. τις ανωμαλιες ενος ..βδελυρου ..χαμερπους ..συστηματος ..

ασε που κατι ..πονηροι ..επιζητανε να ανανηψουνε ..βουτωντας μεσα στην κολυμπιθρα του Σιλωαμ ..να εξαγνιστουνε απο τις αμαρτιες τους ..

που η σκεψη .. νομοτελειακα .. εχει ξεφυγει παντελως ..απο τα χναρια .. που η επιστημη αδιακοπα ..αοκνα .. ανακαλυπτει ..

που οι λεξεις ..νομιμοτητα .. νομιμοφροσυνη .. εχουν χασει καθε νοημα .. καταντυσαν ..γελοιες ..καταπτυστες ..εννοιες ..

οι ανοχες .. που επιδεικνυει το συστημα ..τεσταρουν τις αντοχες .. το τι το συστημα μπορει να αντεξει .. πριν να κλαταρει ..

μηδενικη ανεχεια .. απο εκει που μετραει .. απο τον κοσμο .. τους ανθρωπους .. την κοινωνια .. και οχι απο τα οργανα του..απο το συστημα το ιδιο ..

το τι το συστημα ..ανεχεται .. με το τι ..αναβουν τα λαμπακια του .. ειναι ενας δεικτης ..το ποσο τεντωνεται/εχει τεντωθει .. περα απο τα ορια του .. ετοιμο να σπασει ..

βαρατε ..του ..αλυπητα .. με ..σθενος και ορμη ..

να οδηγηθουν .. για την ωρα ..σαν μονη διεξοδος .. να χτιζουνε ..σταδια .. να ανεβαζουν ομαδες .. να ανανηβονται σε κολυμπιθρες του Σιλωαμ .. να εξαγνιζουνε τις αμαρτιες ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: